Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 29
Liana30 spune:
aurel_cris imi pare rau..dar stii vorba mea..tot inaintee mama..
miki nu mai e nevoie s'a rezolvat..
nusy m'am injectat..e ceva mai bine..astept luni sa vad cum iese testu..pana tunci sper ....
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
aurel_cris spune:
Liana asa este trebuie sa mergi inainte ca altfel ce poti face,iti tin pumni pt luni,totul va fi bine vei vedea
IULIABRAILA spune:
aaaa.....fetele !
rasturnare de situatie - am fost la echo morfo si bebelina este bebelin, este perfect dezvoltat pentru virsta lui, dar este...BAIETEL.
s-a necajit lumea, s-a calmat, s-a obisnuit cu situatia.
dar, bebe baietel este super voios, bate si tropaie la mami in burtik de numa numa....deci tot comoara lui mami si tati este el
va pup,
IULIA
23+ FLORIN MARIO
copilutzu spune:
Pitic, io am facut instilatziile la Giulesti. Nu au fost dureroase. Solutia a intrat toata. Dar ...am o trompa infundata...
Cred ca doare daca trompitzele sunt infundate (cred).
Dupa, nu am avut dureri.
Iar chiaguri....am avut inainte si am si acum....( si dupa opertatia de fibrom).
Cauza chiagurilor nici eu nu le stiu...
Sanatate MAXIMA!!Sa scapi repede de griposhnitza !!
aurel_cris...Deh..iar te urmaresc!! Imi pare rau , dar trebuie sa mergi mai departe!!
M-ai facut sa ma gandesc serios la FIV . Am observat ca "ma cam imbat cu apa rece" cu IA.
IULIABRAILA Pup nasucul lui de baiat!!!
Andrabirni te bat la .....
Ne-ai promis ca intri mai des...Pup fata !! Sa imi mai treaca dorul!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
danotino spune:
aurel, pana nu vezi rosu, te rog sa nu intri asa de rau in gropi.
liana, sper ca esti bine. mobilizeaza-te!
eu sunt prima zi dupa IA. sper sa reusesc de data asta...
iulia, felicitari pentru baietel. banuiesc ca v-a bulvresat un pic , dar o sa schimbati un pic macazul. alte emotii, alte hainute. te pup si ai grija de tine.
va pup pe toate fara exceptie.
danotino
piticul spune:
Multumesc pentru raspuns, copilutzu!
Liana, ai grija de tine, Doamne ajuta sa fie bine!
Iulia, nu va necajiti, fata, baiat, sanatos sa fie.Aveti grija de voi.
PITICUL
copilutzu spune:
danotino tin pumnishorii stransi si la tine !!!
Mickiliiiinaaaa...haidiii zi ceva....lasa renovarea...
Andrutzaaaabirni Hai ca s-a incalzit afara!!1Hai la cumparaturi de , tzoale de bb-lici , sa ne mai recreem.
O luam si pe Mickilina ca sa o mai scoatem din renovari !
Hai ma fetelor!!! Hai cu vestile alea bune ca,...simt ca ,iar cad in melancolie...
Deja cand vine primavarutza am o tristetze asaaaa...ca nu mai vine bb-licul meu..., si iar ma gandesc...o venii???
Scuze!!Am cazut iar in butoi....!!Dar stiti voi ca imi trece pana maine... Nu pot sa stau io trista muuult timp!!
Va pupushesc!!!
Noapte Bunica!!!
V A
IULIABRAILA spune:
copilu, lasa botoiu, si invita sotu miine la plimbarica ......si de ce nu, , hihihi !
ce zile, ce zile......sa le tot traiesti ! WAW !
capu sus, mergem mai departe, cu toatele, pina la victoria finala.
pup, noapticica bunicica,
IULIA
23+ FLORIN MARIO
copilutzu spune:
Pup si io mamica de "buiat fomoshel" si grasunel!!!
Noapte Bunica!!!
V A
andrabirni spune:
Copilutzu, esti o dulce ca de obicei.Noi am terminat bulinele si trebuie sa incepem a doua schema de tratament.Deocamdata "hibernam"...sa vedem ce vom face in luna martie...
Nusy, cand mergi in Bucuresti la Matei?Am citit ce ai postat in legatura cu analizele facute....Sper ca esti bine si vei afla numai vesti bune.Iti tin pumnii.
Miki, hai sa ....o luna, nu mai mult
Liana 30, Piticu, Ioanatugs,Aurel_cris,Danotino,Iuliabraila, Mirela_1,Gudinde, Orchis,