Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Neata dragele mele trec si eu in fuga pe la voi sa va fara exceptie si sa va spun ca va citesc chiar daca stau prost cu timpul la scris.De cind am venit acasa sunt numai ocupata,chiar m-am enervat ca ar trebui sa stau si eu linistita dupa dubla mea dar nu am cum.A si trecut o saptamina de la prima IA,simptome doar durere in partea stinga am avut,durere un pic de spate ca si cum ar veni uritei si cam atitSincer nu imi pun mari sperante sa nu cad prea de sus dupa,sunt realista ce o fi o fi,nu?Hai ca va mai trag un rind de si va urez un weekend placut.Eu s-ar putea sa trag o fuga la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy, imi pare rau ca te confrunti si tu cu chlamydia. Despre tratament pot sa-ti spun ca la noi nu a fost eficient ( exact asta am luat si noi si nu am scapat de ea), iar a doua tura n-am mai facut deoarece ramasesem insarcinata si Dantes mi-a interzis sa iau ceva in acest sens. Acum, a doua tura de tratament ( numai pt sot) este cu claritromicina de 500mg la 12 ore, 7 zile. Sper ca analiza pe care o va face dupa 10 zile de la tratament sa ne arate ca a scapat macar el de boala.
Nu am luat nistatina pt a nu face candida ( asta e medicamentul care se ia in asociere) si nici nu am avut probleme. Eu am sa repet analiza din secretie cand merg la Dantes saptamana viitoare ( e ca un fel de test de sarcina, dar pe care se pune secretie din col, iar rezultatul se da pe loc).
Bafta multa , sa scapati. Ai grija, pe durata tratamentului si putin dupa, fara .
Te pup si numai bine

gabi

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Avalon si TOATE FETELE ASPIRANTE, va pup si va multumesc pt. primire si pt. sfaturi, ma bucur sa fiu si eu alaturi de voi.

Avalon, si tu esti aspiranta? M-a bucurat sa citesc ca "firea mea patimasa" mi-a adus in ochii tai puncte de simpatie, iti multumesc pt. asta, caci in rest am polarizat destul si de obicei tocmai firea mea patimasa imi aduce si multa antipatie... Dar asta e viata, nu? Sau cum spunea Katharine Hepburn: "Fa ce-ti place tie; in felul asta macar o persoana va fi multumita!"

Ma gandeam ca poate exista o posibilitate de a afla mai devreme de venirea ciclului, altfel - daca nu-mi vine ciclul in ziua cand stiu eu ca trebuie sa-mi vina (11 februarie cel mai tarziu!) - am sa stiu si fara test ca sunt gravida . Doamne-ajuta!! Nici mie nu-mi vine sa cred ca imi doresc din toata inima sa fiu mamica.

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi !!

Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

MissParker bine ai venit printre noi, fug sa te trec pe listuta noastra!

pt. trecerea pe listuta voastra, dar m-ai facut mai tanara decat sunt. Am 39 de ani (spusesem ca sunt doar "putin trecuta de 35 de ani", scuze ca nu am precizat cu cati ani!). Poti sa ma treci ca Felicia, daca vrei .

Multumesc mult si sa ne dam vesti cat mai bune!!

Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt
_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru raspunsuri.

Mikishor, cumva e vorba de Poliginax? Am cumparat Biotics-ul, dar e pentru protejarea stomacului,mie imi trebuie ceva pentru candida.
Gabiutzule, zici ca pentru candida sa iau Nistatina? Si crezi ca e mai buna claritromicina decat summamed-ul? Dar la pret cum e ,mai ieftina? Caci summamedul ma rupe..imi trebuie 14 pastile(pentru amandoi) si avand in vedere ca 3 pastile costa cam 55 lei,ajung cam la 250 lei .Caci compensate nu pot sa le iau..din cauza de medic de unitate guraliv( care nu stie sa pastreze secretul profesional...si ma stie apoi toata lumea). Asa ca prefer sa le iau cu banul jos!
Andra, nici sotului meu nu i-a iesit chlamidia din sange,dar din secretie( uretra) da.Si daca el are,am si eu sigur.O sa vad cu prima ocazie cu care ajung la C-ta sa fac analiza din secretie.Asa ca,in locul tau, as repeta-o si eu.
Ioana, Avalon:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

Bubulina Sa-ti ajute Dumnezeu la Szeged!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Am intrat sa fac o clarificare: eu sunt in pauza de proiectul bb, lucrez in Ungaria la Budapesta, pana la Szeged e cale lungaaaaa!
Merci de urare, eu inca sper sa vina bb natural, cand o vrea DD!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MissParker o sa modific varsta, dar cred ca stii f. bine ca important e cum ne simtim, la orice varsta! Multa bafta sa iasa cu ochisori luna asta!
Aurel_cris mult noroc i-ti doresc la aceasta IA dubla, sa fie cea norocoasa! Sa stii ca durerile de spate si de burtica nu inseamna neaparat ca vin rushii, pot fi si semne de ochisori, asa ca multa bafta!!
Andrabirni am primit pupicii tai pe ambii obraji! mai trimit si eu un rand
Nusy i-ti tin pumnii stransi sa mearga totul bine la FIV.

poze

Mergi la inceput

IOANATUGS merci mult,tu ce mai faci???Sufleteste vorbind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris ce sa mai fac, acum nu prea am timp sa ma gandesc la mine. Sunt prinsa in multe proiecte, de casa, de munca,... de nu-mi prea vad capul, asa ca pe moment nu mai avem timp nici de investigatii, nici de mers la medic. Iau si eu o pauza si de trat. naturiste, ca am luat prea mult timp si cand ma voi linisti, voi vedea ce mai e de facut. Oricum urmatorii pasi ar fi histeroscopia mea si o noua spermograma a sotului dupa trat. primit de la dr. Damian. Multumesc de intrebare!si multa bafta i-ti doresc!

poze

Mergi la inceput

IOANATUGS ma bucur ca nu ai renuntat la lupta,ai grija nu lasa sa treaca nici prea mult timp,sa dea DD ca spermograma sotului sa iasa super buna

Mergi la inceput