Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 21
miki-miki spune:
Miss Parker bine ai venit !
Da Nusy, Poliginax este iar la Biotics sa te iti in prospect dc contine bacteria aia Biffidus ca aia te protejeaza de candida. Si iti mai recomand sa cauti iaurt de la Prod Lacta care ii spune Biffidus. E f bun.
Da IoanaTugs, m-am indragostit de Vitex. Ieri am ovulat dar degeaba ca nu era posesorul de negigei acasa. Dc era profitam si eu ca poate o fi aparut vre-unul destept pe acolo care sa cunoasca drumul pana la oushorul meu. M-a durut ovarul drept si e clar ca am ovulat pe dreapta.
A... si eu sunt posesoarea de broscute testoase din onix , nu Avalon. Au fost luate de la magazinul Mercur din Cv.
Pana acum am in dormitor 3 broscute de onix , una de jad una din bronz sau arama ca nu stiu exact ce e.
Copilutz pt fertilitate broscutzele tb sa fie testoase si puse cu capul spre pat. Cica bibeloul ala cu 3 broscute una peste alta aduce fertilitate si familionul (mama, tata si copilul). Mi-a spus cineva ca tb sa le mangai si sa crezi in ele ca asa debeaba le pui. Pe aia raioasa cu trei piciore si banutz in gura tb sa o pui la intrarea in apartament cu banutul spre interior ca sa intre banii in casa. Mie mi-au intrat.
Copilutzu Dc ii prinzi pe alea de onix o sa stea numai cu gol pt ca sunt f grele.
Miki
copilutzu spune:
Dragele mele...
Mi-a cam disparut zambetul de pe botic....
M-a cam trantit nemernica asta de viroza.
Moooama si ce mai tusesc..., si ma ustura in gat...., si mai fac si februtza din cand in cand.
Dar are " baiatul meu " grija de mine, si ma "oblojeste" (vb. lui)
Pup fete!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Copilutz pt fertilitate broscutzele tb sa fie testoase si puse cu capul spre pat. Cica bibeloul ala cu 3 broscute una peste alta aduce fertilitate si familionul (mama, tata si copilul). Mi-a spus cineva ca tb sa le mangai si sa crezi in ele ca asa debeaba le pui. Pe aia raioasa cu trei piciore si banutz in gura tb sa o pui la intrarea in apartament cu banutul spre interior ca sa intre banii in casa. Mie mi-au intrat.
Copilutzu Dc ii prinzi pe alea de onix o sa stea numai cu gol pt ca sunt f grele.
Miki
Aaaa le am si pe alea dar le tin in sufragerie. Nu sunt din onix...sunt din nu's ce material si au culoare aurie...
O sa le pun si io asa .
Sar'na!
Dar pe "baiatul" tot nu il iert ! Las sa umble cu gol ca nu a vrut sa ia tratament naturist!!!
Si inca o data !!
sar'na ptr. PM!
Avalonel chiar nu stiu...
Andrutza va dau toot optimismul !!!
milioane de pupushori!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
andrabirni spune:
Copilutzu, sa te faci repede cat mai repede...ca vine Valentine's Day si trebuie sa fim fresh...
Nusy, ce mai faci?
Miki, ce mai face brunetul?Iar a plecat sotiorul?Poate vine cu un iepuras frumos....
AVALON, IOANATUGS,AUREL_CRIS, BUBULINA,GABIU,MISSPARKER
Avalon spune:
Fetelor, eu broaste nu am deloc in casa... nici testoase mama, tata si copil, nici raioasa cu ban in gura... cred ca de aia nu sunt nici fertila si nici altfel.
Miss Parker, sa ti se indeplineasca dorinta curand, nu-ti doresc sa ai prea mult de asteptat... vezi tu: infertilitatea in timp sapa... si sapa... pana cand ajungi sa calci pe nisipuri miscatoare.
Ioana, ai gasit ceva frumos pana la urma?
Copilutzu, sanatate! Ai grija de tine!
aurel_cris spune:
Buna dimineata fetelor intru si eu sa vad ce mai faceti,eu sunt zi 21 nu simt nimic neobisnuit deci.........
COPILUTZU multa sanatate,incerc sa ma tot feresc si eu de raceala dar vad ca ma apuca o tuse......
IOANATUGS,ANDRABIRNI,AVALON,MIKI,NUSY,MISS PARKER,GABIU,BUBULINA 1 si pt toate fetele
gabiu spune:
nusy, nu stiu daca e mai buna claritromicina decat summamed-ul dar cu siguranta e mai ieftin ( si oricum pt. ca deja facuse trat. cu summamed, acum i-a dat claritromicina). Pe 14 pastilute ( atat i-a dat sa ia) am platit aprox.45 RON. Rezultatul bun sau rau il vom stii abia dupa ce va repeta analiza, eu insa sper sa fie ok. Si acum il ia cu nistatina si nu are probleme. Siu ca se scapa greu de chlamydia, asa ca iti urez bafta multa.
Va pup pe toate fetelor, o saptamana super buna va doresc
gabi
24+
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Miki-miki scuza-ma, iubita ca ti-am incurcat mesajul tau cu al lui Avalon. Adevarul este ca am citit toate mesajele pe fuga si le-am incurcat, dar oricum ideea cu broscutele e super! O sa-mi procur si eu cat de curand, cand voi merge la un magazin chinezesc de pe str. Colentina, pt. ca acolo am vazut eu odata trei broaste testoase una peste alta.
Avalon draga, am gasit ceva frumos vis-a-vis de Parcul Circului, adica de cealalta parte a restaurantului, mai bine nici ca se putea. E etajul unei vile cochete, cu parcare, cu o veranda imensa, un living superb, maine vom semna contractul. Abia astept!!Azi chiar sunt fericita, pentru ca m-a sunat tipa de la agentie sa-mi spuna ca proprietara s-a hotarat la noi, au fost mai multe persoane la vizionare si ne-a ales d-na avocat pe noi.
poze
miki-miki spune:
Copilutzu te-ai vindecat? Iti dau o aspitina? Creste si endo si le rezolvam pe amandoua.
Avalonel iti cauta fata niste broscutze oltence? Dc nu gasesti caut si ti le trimit. Ii dai si lui Tutu una sa si-o puna in cabinet cu capul spre fotoliul ala rosu. Poate vede mai bine in pivnitza Ia intra tu si mai spune ce ai ca eu ma caznesc sa ghicesc si nu prea reusesc.
Aurica iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Nu tb neaparat sa simti ceva. E o fata de la FIV care nu a avut nici un simptom si e gravi acum.
Pup toate pushtoaicele
Edit:
Ioana nu tb sa-ti ceri scuze.
Felicitari pt apartament , sa-l stapaniti sanatosi!
Acum sigur o sa vina bb pt ca eu cred ca astepta casa noua. Sa-l aranjezi in stil Feng-Shui ca sa va mearga bine . Broscute testoase suprapuse gasesti si pe net sau la mag de cadouri. Eu zic ca mai bine de la magazine ca pui mana pe ele si vezi din ce sunt facute.
Miki
felicia_ spune:
Ioana, suuper! Ce mult ma bucur pentru voi! Abia astept sa ne vedem miercuri si sa ne povestesti! Pana atunci, va fi deja semnat contractul!