Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Bubulina1 merci de urare si de invitatie!
Avalon draga ce sa mai fac, acum caut casa sa ma mut, alerg, vad si nu gasesc ce-mi place!
MissParker bine ai venit printre noi, fug sa te trec pe listuta noastra!
Pup toate pustoicele!
poze
nucutza spune:
Fetele, am intrat doar sa va .
Eu astept rushii, de n-ar veni, desi parca-parca ma incearca si apoi mai vad eu.
Copilutz, ia o de la fata, daca ti s-a uscat gurita.
avalon, miki, aurel, bubu, nusy, ioana, mamuca, andra, va pup pe toate, ca taaare mi-a fost dor!
copilutzu spune:
Ahaaaa Mamishoara acu imi pica fisaaa!!!
Nucutzule esti bestiala!!! Te invit si pe tine la o bericioaica!! Vii???
MissParker scuze de intarziere Bine ai venit in gashca noastra optimista!!
Avalonel ..merg mai departe ..pana-n panzele albe,...cu bile albe..ca celelte bilutze.. de la purtator..sunt goooale...Offf , offf.. mai, mai...
E adevarat ca ma desumflasem din cauza esecului dar,..."m-am facut ,mare!!"
Apropo...ma gandesc sa-mi schimb Nikname-ul..ca am crescut.., si m-am mai si maturizat...
Pup fata !! Si, sar'na ptr. incurajari!!!
Bubulina Sa-ti ajute Dumnezeu la Szeged!!
Mickilinaaaa Ce faci puiule??? Renovezi???? Zugavesti?? Macuiesti???
Pai ce ??? Acum cand s-a intregit gashca , ai intrat in umbra???
Bat la curuleashca!!! Iar am spus prostioare!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nusy spune:
Salutare,pushtoaice dragi!
MissParker,bine ai venit in gashka noastra si sa-ti reuseasca proiectul bb cat mai rapid.
Fetelor,a primit sotul rezultatele de la 3 din cele 4 analize( cariotipul inca nu e gata) si sta in felul urmator:
-microdeletiile cromozomului y(pe 20 microdeletii) foarte bune;
-anticorpii antispermatici in limite;
-si...aici e durerea...chlamidia din secretie a iesit slab pozitiva.
Urmeaza sa-mi fac si eu culturile de col,micoplasma,ureaplasma si chlamydia,dar abia sambata viitoare,cand merg iar la C-ta.
Insa,e clar ca si eu posed un puisor de chlamyduta,daca sotul meu are.
L-am sunat pe dr.S si ne-a dat tratament( la amandoi la fel), Summamed,luat astfel:
-in prima zi doza de shock 2 pastile
-apoi,inca 5 zile cate 1 pastila.
In plus pliculete cu uricol,pentru a se elimina de pe uretra.
Acum,eu va intreb..ce sa iau eu,in paralel ,pentru a nu face candida?
Ca am uitat sa-l intrebam.
Asa...si mai am o intrebare..vreau sa-mi fac hormonalele de inceput de luna.Daca la mine CM este de 30-31 zile,in ce zi ar trebui sa le fac? In z2,3,4 sau 5??? Eu inclin sa cred ca in z5,dar nu sunt sigura!Asa ca ,va rog,luminati-ma!
In rest,va pup pe toate fara exceptie!
Nusy
Ioanatugs spune:
Nusy draga, eu stiu ca cel mai bine e sa le faci in z3, dar asta nu stiu daca depinde de lungimea CM, sau nu. Multa bafta, tauroaica draga, sa-ti iasa bine si analizele tale!
poze
miki-miki spune:
Copilutzu nu ma bate ca sunt supi.Imi pleca sotul iar si numai 12 ore s-au facut de cand s-a intors. I-am mai comlecatat desaga cu naturiste ca sa aiba ce sa ia at cand isi aduce aminte de ele. De macuit nu mai macuiesc ca m-am gandit eu ca ma stimulez degeaba si imi termin rezerva ovariana cu ovulatia aia dar in schimb iau Vitex Fruit de o luna. Renovez, bineanteles ca renovez. Dar termin de iepuras. Am zis eu odata in gluma ca termin de iepuras si uite ca at termin.
Nusy eu am luat Biotics de la farmacie. Tratam meu a fost din 3 pastile de summamed si in continuare doxicilina 10 zile si ovule (delea cu lichid in ele ca am un lapsus). Vezi ca summamedul e groaznic de scump (600000 lei o pastila parca).
Bubule ma bucur ca ai revenit printre noi. Acum tu ai acces la o clinica f buna si cred ca ar fi pacat dc nu te-ai duce acolo. Dc nu ai citit prima pag de la Fiv in Ungaria du-te si citeste.
Si acum sa va spun ca am primit o frumoasa familie de broscutze din onix (verde)lucrate in Pakistan si le-am pus pe noptiera sotului de langa pat ca acolo e buba..... la sotz. Si mi-am mai luat eu o broscuta (de bronz cred) care e facuta in India si am pus-o pe noptiera mea. Mai ramane sa-i caut mama si tatal. Cand vine sotzulache acasa o sa zica ca am innebunit de am umplut dormitorul de broaste. Dar am mai citit eu undeva ca e bine sa pui si sub pat. Hai mai fetelor ce ziceti, cu atatea broaste o sa apara un gigel bun si la noi?
Miki
copilutzu spune:
Mickilinaaa iubita meeeee .....pup io fata sa-i treaca supararea
Sa stii ca daca reuseste sotzulache la tau sa aiba imbunatziri...ma fac luntre si punte si fac rost de broscutze si i-le cos de chilotzi...sa nu se desparta de ele...Ptr. ca m-a pacalit deja cu pastilutzele....acum nu mai scapa!!! P R O M I T ! ! !
Am deja 2 broscutze miculane rau ,care le-am pus bot in bot pe o etajerutza la noi in dormitor , una pe birou cu un ban in botic, si inca una care o tin in castronelul cu maruntzis...
Iooo stiam ca aduce spor ...la banet...
Pup io fataaaaaaaaa!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
andrabirni spune:
Nusy, anul trecut cand am facut si noi analizele, i s-a descoperit sotului clamydia, dar in sange.Nu mai stiu exact ce i-a dat dr sotului, dar ce retin a fost faptul ca mie nu mi-a dat tratament.A zis ca nu e nevoie, ca eu nu am.
Copilutzu, mai da-ne si noua din optimismul si energiile tale.
Miki, ti-am spus eu ca de iepuras termini?Sper ca brunetul sa fie mai harnic si sa termine mai repede lucrarile.
Pup toate aspirantele...NUSY, MIKI, COPILUTZU, LIANA, IOANATUGS, NUCUTZ, AVALON,BUBULINA1, DJ_MAMA, MISS PERKER, VIOLETA69
Avalon spune:
Bubulino, e tentanta invitatia ta! Si poate o s-o onorez, iti multumesc In perioada imediat urmatoare as vrea sa fac niste investigatii si apoi desigur ca ma voi pregati pt un nou FIV! Tu inteleg ca esti la Budapesta acum, ce planuri mai ai? Mult succes in toate iti doresc!
Ioana, lucrurile de calitate stii ca sunt cautate, o sa cautati si pana la urma veti gasi si casuta potrivita, desigur una care sa aiba si camera bebelusului! Mult noroc in achizitia caminului pe gustul vostru!
Copilutzu, si cum ai vrea sa sune noul nick?
Nusy, nu stiu ce sa zic de chlamydia, intr-adevar daca sotului i-a iesit e posibil sa fie si la tine... din pacate chlamydia e 'vestita' prin faptul ca afecteaza functionalitatea trompelor... Multa sanatate!
Ioanatugs spune:
Avalonel draga, caut de mi s-au inrosit ochii si n-am gasit inca nimic interesant, dar nu ma las! Bineinteles ca ma gandesc si la o camera pt. bebe, dar mai intai sa gasesc casa aceea si sa ma mut odata. De unde ti-ai procurat broscutele din onix, vreau si eu!! Sa-mi pun si eu in casa noua broaste, poate voi avea noroc. I-ti mai aduci aminte intr-un mesaj al Lianei, ca spunea ca a pus mana pe doua broscute vii, cand era in Ungaria, asa ca se pare ca si pe ea au ajutat-o broscutele!!
Miki-Miki vad ca te-ai indragostit de vitex fruit, multa bafta!!
poze