Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 18
MissParker spune:
Si eu sunt proaspata aspiranta, tot peste 35 de ani (cativa, nu multi), da' ma simt de 25 sufleteste!! Si sunt Scorpion.
Daca pe 26-27 ian. a fost ovulatia, cand se poate vedea cel mai devreme ceva???
Acu', ca ne-am hotarat sa avem un bb, parca nu mai avem rabdare si ne dorim sa se intample cat mai repede
Va pup pe toate si sa vi se indeplineasca toate dorintele!!!
Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt
_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Felicia
IULIABRAILA spune:
salut miss parker !
buna hotarire ati luat si sper sa o indeplinesti cit mai curind !
dupa cite ai vazut la noi este multa veselie, parca mai multa ca oricind.
MAAAIIII, daca face gemeni sau tripleti sau alea alea draku, plec la craiova sa stiti sa o pup tare si apasat si sa o tin in pat....ca sa fiu sigura !
IULIA
21+
violeta69 spune:
Liana felicitari si de la mine!!!...se pare ca acest capitol e....FERTIL!!!
missparker bafta...sa fie BB....eu cred ca dupa 10 zile se paote afla ceva......
si ca ma bag in seama
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
nucutza spune:
Neata!
Ioana, nusy, si toata gasca .
Missparker,bine ai venit! Cel mai bine astepti 14 zile de la ovulatie si daca intirzie, atunci faci test. N-are rost sa faci acum, desi ar putea sa iasa la 10 zile DPO. La gabiu, daca-mi aduc bine aminte, a iesit negativ (testul de urina) chiar si atunci cind avea sarcina confirmata la eco.
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
COPILUTZU eu stiu ca pleaca pina pe 16 feb,asa mi-a zis mie.Hai nu intra in panica ca o poti prinde cred pe ultima suta de metri.
CARMEN 94 merci
Fetelor va pupacesc pe toate
Crisuletzu ' sa inteleg ca pe 16 Feb. vine din concediu???
Daca este asa ...m-am linistit ca pe 15 Feb. abia vine CM si pe urma ma programez....Sarna ' muuuult!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
copilutzu spune:
DJ Mamishoara...totusi nu inteleg...??
Ce legatura are madam Geta cu inseminarile ??? Am mai citit ca ea taie si spanzura pe acolo dar...??
Io am facut o inseminare in Noiembrie si chiar nu i-am fazut fatza !!
Nu ca i-as simtzi lipsa dar ...lamureste si "copilutzu" te roooog!!!
Sar'naaa ptr sugestie!
Nucutzuuuu bine ai revenit!! Am intrebat de tine de mi-sa uscat limboaca.....
Pup toooata gashcaaaa!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
dj_mama spune:
copilu, in lipsa d-nei dr. m-au trimis de la cabinetul de sterilitate la d-na geta, nu'sh ce sa lamuresc, sa-mi dea ea alt dr. care sa o inlocuiasca pe d-na dr. Cocei care plecase in concediu
Avalon spune:
Buna, dragelor!
MissParker, bine ai venit printre noi! Noi ne cunoastem de la alta sectiune si sincera sa fiu mi-ai devenit simpatica din postari, imi place firea ta patimasa. Ma bucur ca iti doresti un bebe si ca ai trecut la fapte! In legatura cu testele, marea majoritate a fetelor se grabesc si se testeaza inca din ziua 10-11 dupa ovulatie, dar din experienta iti spun ca este devreme. Ca sa ai un rezultat cat de cat concludent incearca in ziua 14 dupa ovulatie, desi exista posibilitatea ca si atunci sa fie devreme. Eu una am ajuns sa-mi cunosc atat de bine corpul, incat stiu cu 3 zile inainte de venirea menstrei... desi sunt masochista si pana vine tot fac teste...
Ioana, am avut 'de lucru' in ultima vreme si mai am... dar toate se rezolva intr-un fel sau altul. Tu ce mai faci?
Copilutzule, nu dispera, daca dr.Cocei intra in concediu se gaseste cineva care sa faca IA acolo la Giulesti... Nu mai retin cine zicea ca facea inseminarile la un moment dat cu cine se nimerea, doctorita ei nefiind permanent disponibila. Important e sa perseverezi, daca asta e singura solutie, mergi pana in panzele albe!
Bubulino, mi-a fost dor de tine! Asa m-am bucurat cand te-am revazut pe forum! Sper sa ne aduci in curand o veste la fel de impresionanta ca cea pe care ai adus-o despre Liana!
Nucutza
Pup toate fetele si astept vesti bune de la voi!
andrabirni spune:
NUSY, asa e...merit un.....
LIANA, FELICITARI!!!!!!!Super si ma bucur pentru tine.
MIKI, un pupic
Copilutzu, intru cam la doua zile pe net....Dar daca noi stam pe tratament....nu prea avem ce sa mai spunem:buline, buline si iar buline.Deocamdata, 0
Eu va citesc mereu si ma bucur si felicit fetele care au reusit....
Pup toate fetele de-aici....
bubulina1 spune:
Seara buna pustoaicelor! Io sunt inca la servici dar tot mai imi sare cate un ochi pe forum ca deh, naravul din fire nu-si are lecuire.
As vrea si eu sa vin cu o veste, dar deocamdata trebuie sa am grija de Liana ca e cam zvapaiata si nu poate sa stea in pat. Norok ca este mai bine si ma bucur din suflet!
Draga de nusy m-a ajutat enrom cand nu puteam sa calaresc prea tare netu pe aici si mi-a zis de fiecare in parte ca io nu puteam sta fara sa stiu cine-ce a mai facut!
Vad ca deja Iulia are baiat mare, Doamne ce mai trece timpul, la fel si gabiu are burtica mare!
Avalonu, cand mai faci FIV? Nu vii la Szeged ca sa te vad mai bine?
MissParker, bine ai venit si sper sa treci la ! Un test de sarcina din urina se pozitiveaza incepand din prima zi de intarziere, si cam tot atunci poti face un test de sange. Bafta multa la
Ioana, de abia astept sa te vad uite asa:
Va pupacesc ungureste pe toate si de abia astept sa vad aici o noua burtica!
Fetelor, vreau sa va vad mai optimiste! Eu am vazut in ultima vreme atatea minuni aici pe forum ca nu mai am degete sa le numar! Am vazut gravi cu asteno grava, cu endometrioza s.a.m.d. Eu raman la prima mea parere: daca plecati in vacanta (aviz amatoarelor), eu va vad deja cu bebei!
Bubulina
Speranta moare ultima!