Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Liano punem dc te lasi de fumat . Sunt frumoasa , numa buna de intalnela ca doar ce ma vopsii. Imi schimbai lokul din blonda ma facui caramel/chocolat . Dar am o conditie... sa nu vii cu paparazzii dupa tine ca nu vreau sa devin persoana publica , OK ? Mai vb pe PM in ce zi pot eu ca azi nu se poate. Mai tb sa cumpere fata faianta si alte chestii pt brunet. Te pupacesc!
Copilutz dar aspirina si vit E iei?
Gabiu cam rar pe la noi. Plimbi burtica des? Pupici pe burtici .
Pisix pe unde umbli? Renovezi si tu?
Mirelus nr 1 ce mai faci? Pe cand HSG?
Andra am vesti de la unguri. Cand intri seara fa-te vizibila ca sa te vad.
Tauroaicele Nusy si Ioana
Miki
aurel_cris spune:
fetele mele dragi,azi am facut-o DUBLAAAAAAAAAA,sa ma intelegeti luna asta am facut IA-DUBLA
Sincer ma bucur ca am incarcat si asta,inainte sa trec la FIV.Dr. Cocei este adorabila,imi place mult(asta e parerea mea,nu va suparati),eu am incredere in ea.Acum dinsa pleaca in concediu si cind se intoarce a zis sa o anunt ca sunt cu bebe la purtator,ma facut sa rid.............Acum vom vedea ce va iesi,nu....
Copilutzu ,iubita eu am fost cam ocupata zilele astea,promit ca scriu mai des,tu ce mai faci,de ce te-ai oprit????
la toate fetele mele dragi
bubulina1 spune:
Liana30 are o surpriza pentru voi! Pentru mai multe detalii, intrati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93283
Bubulina
Speranta moare ultima!
Ioanatugs spune:
FELICITARI SI AICI LIANA !!! SARCINA USOARA!!! Ce surpriza ne pregateai tu si ne amageai cu rushi si alte natii....!
miki-miki spune:
Lianoooooo
Esti gravidutaaaaa! Olteanco acum chiar ca vin la intalnire sa beau apa dupa tine. Ma bucur tare mult pt tine. Wauu , deci IA asa de pompoasa a fost cu noroc. Vreau si eu..... la unguri. Te pup de mii de ori. Multe felicitari olteanco! Sa ai grija de burtica si dc te prind cu tigara te bat de te usuc sa stii!.
Miki
aurel_cris spune:
Sincer MIKI ma asteptam ca LIANA sa reuseasca dupa cum facuse aceea IA,eram chiar dezumflata cind isi anunta rushii,dar uite ca este,felicitari LIANAAAAAAAAAAAAAA
miki-miki spune:
Da AurelCris, si eu m-am desumflat un pic cand am auzit ca i-au venit rusii. Uite ce tari sunt ungurii. Prima IA pe care o stiu de pe forum facuta la unguri si iesi cu bb-ic. Vreau si eu bb-ic. Ma duc la unguri cred. As vrea sa vb cu tine ceva pe mess dc se poate . Iti dau ID -ul meu de mess pe PM. Pupici.
Miki
Avalon spune:
Fetelor, Liana a reusit! Nu-mi vine sa cred! Am intrat si cand am citit... nu mi-a venit sa cred... m-a luat pe sus![emoticon care lesina] Liano, ia-ne si pe noi!
miki-miki spune:
Avalon mi-a fost dor de tine. Vezi ce surpriza cocea dracushorul? Acum cred ca chefuieste de nu mai intra. Ne-o zisa si o intinsa .
Miki