Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 14
andrabirni spune:
Fetelor, am avut cam mult de lucru in ultimele saptamani cu niste proiecte.Dar saptaman care vine, sunt mai libera.Si promit sa devin mai activa.
Despre noi....nimic nou, luam in continuare tratament naturist.Sper sa facem ceva primavara asta.
Nusy,Miki, va pupicesc si ....am sa fiu alaturi de voi in fiecare seara.Promit.
Pup toate aspirantele.
aurelia77 spune:
Da Ioana Eu am fost la tonomat ,Acolo m-ai vazut prima data si apou la poarta Dupa aceea v-am vazut la Carrfur.Chiar as fi vrut sa te abordez ca nici nu prea aveam ce face si simteam nevoia sa vorbesc cu cineva dar ma-m gandit ca poate te confun.Nu-i nimic Poate data viitoare.
Va pup si multa bafta
Ioanatugs spune:
Aurelia77 i-mi pare rau ca nu m-ai oprit sa-mi vorbesti. Eu am fost atunci la Ion Ionut pt. o eco. Vai... nu-mi vine sa cred, ne-am intalnit si in Carrefour si nu am vorbit. Ma superi, ce pierdeai daca era altcineva si-ti spunea: "ma confunzi!" Auzi...sa ne intalnim de doua ori intr-o zi si sa nu vorbim. Chiar, tu nu ai mai scris nimic in ultimul timp. Ce-ai mai facut???
Dj_mama mi s-a oprit sangerarea prin z16 si am fost la o eco in z17, la Giulesti si mi-a spus Dr. Ion ca nu vede nimic in neregula cu mine, ca tocmai ovulasem cu o zi inainte si ca nu stie de la ce am sangerat as de multe zile. Eu totusi cred ca Tutu a vazut mai bine si probabil e un mic polip in formare, pe care ecograful de la Giuesti nu l-a depistat. Asa ca voi merge in continuare pe mana lui Tutu si voi face o histeroscopie. Astept sa-mi vina menstra si o sa-l sun sa-mi faca o programare la aceasta procedura. O fac si pe asta, ce sa fac, ca oricum e ultima investigatie nefacuta si daca si acolo e ok, atunci ramane numai sotul sa-si faca restul analizelor si o noua spermograma.(in speranta ca trat. lui a dat roade)
nusy spune:
A aparut Andra!!!!!Te asteptam saptamana viitoare, zilnic!Sa recuperezi!
Ioana: mersi pt.urari.Combinatia cu care vreau eu sa"lucrez"nu e Dracea&Matei, ci Dracea&Dascalescu. De Matei am nevoie, insa, pentru o spermograma "oficiala",pe care s-o arat D-nei Dracea.Pentru ca ultima "oficiala" arata rau de tot( facuta de Cocei) si nu-mi vine deloc sa ies la inaintare cu ea.Iar la Cocei,eu nu mai repet spermograme in viata mea!
Nusy
aurelia77 spune:
Ioana imi pare rau Asta e.
N-am mai facut nimic.Dupa ultima inseminare in iulie a-m mai facut nimic.Astepatm ca de luna asta sa facem analizele din nousotului si mi-am recoltat si eu microbilogigcele Joi.Asat mi-a dat Cocei sa fac si mi-a zis c dupa rezultate ne hotaram ce facem in continuare.Probabil mai facem cateva inseminari si apoi trecem la pasul final.N-am mai scris pe Dc pentru ca am vrut sa ma detasez o perioada.
Cam asat e,
Pupici
Liana30 spune:
nusy .stiu..stiu
miki la mine fusa soare
va pupacesc pe toate..sunt pe'aci..dau tarcoale
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
copilutzu spune:
Bunaaaaaa!!1
Si io tarcolesc pe aic!!! Ca iubita de Lianaaaa!!
Mickilina...sar'na de intrebare!!!Nu am mai facut nimic..macuiesc far'de incetare...Ce parere ai ???sa iau mai mult de 3 luni???
Andutzabirni ...ne mai lasai mult sa te asteptam ???
Amzulica , Agerica, Nucule, Nashica ,Aurel_cris mai bagati si voi nasucul pe aici si mai dati-ne vesti despre voi! Sincer imi este doruleashca de voi!!! De voi toooate din listutza!!!
Io chiar daca nu mai scriu asa de des ...(ca nu mai am ce!! -sper sa am in curand)va citesc!!!
Fetelor !!! Stiti la ce m-am gandit ...mai gandesc si io...
Hai sa trecem in listutza si dr. ginecolog , dr.embriolog, la care mergem.
Zic ca putem sa ne ajutam una pe alta mai usor , cu sfaturi si pareri despre dr.
???Ce parere aveti????
pup
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
miki-miki spune:
Copilutzu poti sa o iei in continuare 3/zi dar eu zic sa profiti de ovulatie si sa faci IA ca dc nu ti se termina rezerva de ovocite. Dc nu vrei sa mai faci IA poti sa te mai opreste sau sa reduci la 1/zi. Da de ce nu ai mai facut IA? Endo mic sau lipsa foliculi?
Diminutivica.
Miki
Liana30 spune:
miki ca uitai sa'ti spun..soroo acu sunt libera ca pasarea ceruluiasa ca ce zici o punem de intalneala?sau ma lasi sa astept pna la anu?
copiluztu
nusyyyyy scot dac nu apari
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
gabiu spune:
buna fete dragi
nusy, ma bucur ca ti-ai ales echipa, bafta multa la analize tie si sotului
ioanatugs si eu zic ca ar trebui sa mergi pe mana lui Tutu, a vazut el ceva ca altfel nu-ti spunea. Mai ai putina rabdare sau poate ar fi bine sa fi mai insistenta si sa-i spui ca vrei laparo mai repede....vezi tu. Oricum bafta multa
Va pup pe toate, zile fertile
gabi
23+