Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Miki, am fost suparata... mi-am busit masina si mi-am stricat parul... si nu e prima oara! Dar mi-am revenit! Am primit mesajul tau off-line, scuze ca nu am avut timp sa raspund. Merci pt incurajari!

Edit: m-ai facut curioasa acum: cine e curioasa mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalonel imi pare rau de masinuta , da cu parul tau ce avusasi de il stricasi? Cu ce il stricasi ca iti da mama un sfat acum, ca stii ca sunt doxa de naturistesi par stricat am avut si eu.
Si acum sa te pun la curent cu stirile:
-Curiosa mica e Pussi,
-Piccaflor si Adimercedes sunt gravidute
-eu sunt indragostita de Vitex
Vitex
Ce zici? Ploua cu gravidute.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Am aflat vestile, am felicitat viitoarele mamici!
Nu eu l-am stricat, o coafeza... una noua, ca cele 2, singurele care m-au satisfacut de-a lungul timpului sunt indisponibile, una a nascut un bebelus si cealalta se marita! Uf, o sa fac o poza sa-ti dai si tu cu parerea... mie, nu masinii, ca despre masina isi dau cu parerea cei de la asigurari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ok, vb pe mess despre reparat podoaba capilara. Sper ca nu mai dispari, nu? Si masinuta sper ca n-ai lovit-o ca ai adormit la volan cum ai mai adormit tu pe la semafoare. Te pupicesc.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Auullooeeeee!!Aurel_cris
Dr. Cocei pleaca in concediu????
Aaauuuu !!!
Cand?? Cat timp???
Stii mai multe detalii???
Off...ce ma fac???
In februarie dupa 15 trebuie sa merg la Giulesti la dansa ptr. inseminare!!!
Iar am intrat in panica...Chiar sunt ghinionista...

Mickilina nu am mai fost ptr. ca in Decembrie a 12 zi cadea pe 25 .
Iar in Ianuarie am avut io...ceva probleme personale.
Vit. E am luat dar cu aspirina nu prea am putut.....ma ardeee rau stomacul...
Bubulina Sar'naaaa de surpriza!!!
Lienutzaaaaaaaa te mai felicit inca o data!!!Sarcina usoooaraaa!!!
Avalonel nu lesina mamicule ca urmam si noi... Ma bucur sa te vad!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salut si eu toate fetele din listuta!

aurel_cris...........iti tin pumnii,sa fie cu noroc IA.
bubulina1...........inca o data .
LIANA...............te felicit si aici ptr. resusita!
miki-miki..............ce mai faci?ai terminat cu santierul din casa?
Avalon.............imi pare rau ca ai busit masina.cat despre par.....creste el.nu mai fi suparici.
copilutzu.................nu intra in panica!doar nu oi fi tu asa de ghinionista sa intre in concediu chiar cand ai tu programare!nu poti sa suni si sa intrebi?macar afli ceva sigur si nu mai stai in stres.
Ioanatugs,IULIA...restul fetelor...voi ce mai faceti?

mai stie cineva ceva de TABHITA?

va pupic acum pe toate si mai trec pe la voi.

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

super veste despre Liana. Te pup si sarcina usoara

gabi

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mey, fetili cochetili, hop si eu, tot aspiranta si tot tinara peste 35.
Am luat o pauza pt. ca ma cam pleostisem de la atitea eshecuri. Poate-mi revin. Nu am mai facut nimik, nimik, am sa mai fac probabil o ultima IA cindva si apoi trec la FIV. Asa-s io incapatinata. Intre timp sotul meu s-a lasat de , de pe 20 ian, am sa-l pun sa-si faca o spermograma dupa 20 aprilie, sint curioasa daca se imbunatateste ceva.
Mi-a fost taaare dor de voi, chiar daca nu m-am aratat
Copilutz, Miki, aurel, ioana, avalon si toaaate, toaaate junele, Iyou!
P.S. Ce-au crescut burticile! Gabiu, Iulia, pup burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

COPILUTZU eu stiu ca pleaca pina pe 16 feb,asa mi-a zis mie.Hai nu intra in panica ca o poti prinde cred pe ultima suta de metri.
CARMEN 94 merci
Fetelor va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

copilutz, sun-o pe cocei si spune-i ca trebuia sa va intalniti cand e ea in concediu si sa te trimita la altul ...
exact asa am patit si eu si m-a preluat codreanu (singura care era atunci mai libera prin spital) dar am ratat inseminarea din cauza d-nei Geta ca am plecat car de nervi(si a fost luna cu cele mai bune analize din viata mea; atunci am plans eu cand m-a apostrofat d-na Geta)
de atunci am incetat si orice demers in afara perspectivei realiste pt mine: fiv cu ovo. donate dar nici de asta nu ma tin
cand e sa nu se lege, nu se leaga; Dumnezeu stie mult mai bine ce e planuit pt noi, ce prioritati am cu adevarat
nucutza, am mai povestit ieri de un cuplu ca au reusit al doilea copil abia dupa ce s-a lasat el de fumat, la vreo 8 luni (incercasera in prealabil 4 ani dar nu s-a intamplat pana nu s-a lasat de fumat; nu e o regula dar ajuta clar la calitatea gigeilor namaifiind afumati)

Mergi la inceput