Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Aici si in the Telegraaf

http://telegraaf-i.telegraaf.nl/daily/2007/2/21/TE/TE_2S_20070221_1/pagina.php

Nederlandse man slankst van Europa

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Anky eu am ajuns la concluzia ca nici ei singuri nu stiu ce zic si se contrazic asa repede asa ca cel mai bine stai linictit in banca ta

Eu nu am mai scis de mult aici ca nici nu stiu ce sa zic.dar daca voi ati deschis discutia pot sa ma alatur si eu parerilor voastre si sa zic ca sunt reci si eu le zic un pic rasisti.Eu mari probleme le am cu sistemul medical si deja am ajuns la concluzia ca numai trebuie sa cer nimic ca primesc acelasi raspuns paracetamol si un dus cald.Prieteni nu am nici eu dar am incercat sa mai fac discutii cu vecini si cu alti priteni de al lui tati si asa nu am ajuns inca la nebuni.

Haideti daca tot am inceput sa scriem sa facem o lista la inceputul capitolul cu numele fiecaruia si locul unde sta si poate asa ajungem sa ne cunoastem mai bine.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna ....Hop si eu ...

In primul si primul rand danyce sa fi sanatoasa ,voioasa ,iubita si pretuita ..sa ai parte de tot ce este mai bun in lume si sa te bucuri de familia ta ....
Sarut mana ptr idee danyce o sa ma interesez daca e asa ceva pe aici ...sincer partea asta de Zeeland ( cea de la granitza cu Belgia) mi se pare ffffffffff rupta de restul Olandei ...nici macar trenuri nu avem sa ma pot deplasa si eu ..ca permis de conducere nema ....doar de condus caruciorul...si multeee lucruri sunt pe partea cealanta a tunelului ...al meu nu prea are timp lucreaza pe cont propriu si e plecat cam toata ziua ...Normal mai aflam ce si cum de la Consultatie Bureau ptr ca Benny fiind nascut in Olanda am ales sa il ducem aici la CB dar nu am mai fost la ei de la 1.5 ani ...by the way stiti cumva cand va fi urmatoarea vizita?? In groei book scrie ca la 2-2.5 ani ..dar nu am primit nimic de la ei ....Anyway ...Am auzit ca prin alte parti sunt Ouders en Kinder centrum - sau cam asa ceva..aici am intrebat si au dat toti din umeri ..daca nu m-am plimbat tot orasu doar doar oi vedea ceva de genul asta ....cineva mi-a spus ca sunt in Middelburg pe partea cealanta dar sincer cand ma gnadesc sa ma duc singura pana acolo mi se taie chefu

leistra
esti o fericita cu familia sotului care mai ajuta ..al meu are o fam ffffffff mare dar toti is o apa si un pamant ..numai dupa inters ..mama lui e batrana si el nu are contact cu ea ptr ca el este crescut la orfelinat ..eu nu am texte ...am vizitat-o am vb cu ea ...cu mine a fost dragutza deci nu am ce sa ii reprosez ...avea un frate mai apropiat, dar ne-a facut numai probleme ..mai ales intre noi ..asa ca sincer mai bine faraaa desi cateodata asa mi-as dori sa am si eu cu cine il lasa pe Benny macar 1 ora sa pot sa am ceva si ptr mine ..Is cam obosita psihic mai ales ...Anul 2006 a fost cel mai negru din viata mea ..si credeti-ma ca nu sunt omul care sa se planga dar ..fara exagerare m-a albit ..din "bunatatea" olandezilor am pierdut TOT ..afacere ,casa , aproape si relatia ( sincer suntem la stadiu in care mai mult suntem prieteni decat un cuplu) ...dar asta e capu sus pieptu afara ...noi sa fim sanatosi ca le-om rezolva noi pe toate ...dar inca nu pot sa trec peste socurile anului trecut ... si mi-as dori sa ma pot duce pe malul mari singura si sa stau acolo macar sa ma descarc...
Eu nu generalizez cu privire la oameni in general si desi ma supara la culme inca mai cred ca pot gasi si Oameni pe aici ..poate de aici si dorinta asta arzatoare de a cunoste noi oameni de a lega noi prieteni...cat despre vb ...sincer prima reactie la postul tau a fost ..Ben prefera sa vb in engleza decat sa ma ajute la olandeza ..e ffffffffff puturos la invatat si mereu ma ia peste picior ...nu are rabdare ca profesor ...asa ca prefer sa invat singura ...am vb cu cineva sa imi trimita niste Cd-uri de olandeza si sper sa ma descurc singura ..
Iar m-am latit cat o pomana tiganeasca dar as vrea sa ma cunoasteti mai bine
anky nu promit nimic sigur ...ca nu imi place sa promit si sa nu ma tin de cuvant ...dar daca e venim cu placere ..as vrea sa vad Amsderdamul ...ca i Rotterdamul unde am vazut doar un shooping center ...aa si Ahoy-ul ...in rest in cam limitata ..mi-ar place sa vad toata Olanda ...ptr ca eu is indragostita de tarisoara asta ...eu sunt bucuresteanca fara bunici la tara ...ee acum cred ca mi-ar fi fff greu sa mai locuiesc intr-un oras mare ,,,imi plac oraselele astea linistite ...imi place sa merg pe strada si sa imi zambeasca lumea sau sa zica buna ziua ...imi place sa vad campurile pline de verde primavara ....nu stiu imi da un aer de pace si liniste ...am inteles ca in Frisland e multtttt mai superb ca aici ..mi-as dori sa le vad ...Eu la Efteling ador sa merg ...as sta acolo zi si noapte ...is mai rau ca copii ..am fost acum doi ani si Sebi mi-a zis ca el nu stie care e adultul si care copilul ca prea mult ma distrez ...Aa si inca ceva ..Eu lansez o invitatie publica ..daca sunteti prin zona si aveti chef de o cafea si o vb romaneasca ..dati-mi de stire ..oricand cu placere

gusta si eu sunt de acord cu tine in ambele privinte ...nici eu nu stiu ce zic ..acu u una ..maine e alta ..cum bate vantu de pe mare si buna ideea cu Listutza ...eu stau in Terneuzen ..Zeeland ...
Aaaa mi-a venit o idee daca vreti putem sa facem o camera de chat toate ..cine stie ce iese

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

am fost de curand in Olanda in vizita la rudele olandezului meu. Am fost la Amersfoort si Den Bosch, am trecut si pe la Amsterdam la niste prieteni de-ai lui si am facut o plimbare si la Zandnvoort, unde era foarte multa lume in duminica aia si am cules o multime de scoici. Eu sunt innebunita dupa mare in toate anotimpurile, radea Aswin de mine ca eram mai in verva ca toti copiii...

Mie mi-a placut, m-am simtit bine dar desigur ca tocmai cand am fost acolo a fost si articolul ala cu prostitutia din De Telegraaf... mi-a fost o rusine! Imi vinea sa ascund ziarul la socru-meu...

Si a propos de articolul asta cu barbatii slabi, m-am uitat pe link si eu am inteles ca scrie ca barbatii olandezi fac parte dinte cei mai slabi barbati din Europa, nu ca ar fi ei insusi. Dar poate inteleg eu gresit!

Imi pare rau ca nu va simtiti toate chiar asa bine acolo, insa eu am invatat ca oameni falsi sunt mai peste tot, iar rasisti la fel. Si austriecii sunt reci, poporul olandez mi se pare chiar mai vorbaret si mai deschis, cu mult chiar! Iar oameni care sa-ti zambeasca in fata si sa te ponegreasca pe la spate, gasesti intre romani cu carul (eu am facut aici in Austria experiente tare proaste cu romani, tocmai la capitolul asta).

In ce priveste ca isi schimba mereu parerea... asa-i si al meu, ba zice asta, ba alta... ca nici nu prea il iau in serios (dar numai lucruri marunte, de exemplu ce facem duminica dupa amiaza, nu in ce priveste lucruri majore...).

intotdeauna si peste tot e greu sa-ti gasesti locul, eu va doresc si voua sa ci-l gasiti cat mai repede si sa fiti fericite!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Adina,in De Telegraaf scrie clar ca barbatii olandezi sint cei mai slabi din Europa,uita-te la titlu(Nederlandese man slankst van Europa).Nu am putut sa copy textul din Telegraaf.Si al meu sot se distra pe tema asta.
Allisia,ma uit sa vad cam citi km sint de aici pina la tine,cre ca sint vreo 2 ore.
Ar fi misto sa ne intilnim toate undeva.

Mergi la inceput

E bine ca incepem sa ne mobilizam un pic pe aici.Aaaa...defapt vine primavara.

Mergi la inceput

Aaaa...moama cum era sa uit,azi am fost la o policlinica aici in zona si surprrrize...,doctorul flebolog s-a ocupat de mine de la primul afspraak,vreau sa spun ca mi-a facut si injectii in picior si m-a si programat pentru operatie.Am observat ca dupa a doua sarcina mi-a iesit un pic de varice si am citit in ziarul local ca e un flebolog care le trateaza, fie prin injectii,laser sau operatie.In fine,am dat telefon si mi-am facut programare,am zis ca merg acum sa nu se agraveze.In piciorul sting mi-a dat doua injectii pentru ca am doua vene mici albastre care se vad sub piele si care trec cu injectii. Piciorul drept il opereaza pentru ca o mica portinue din vena, chiar in spatele genunchiului s-a blocat si din cauza asta am putina varice pe gamba.In fine,in 24 martie ma opereaza.Tare misto doctorul,am ramas placut surprinsa.Apropo,opereaza si in Rotterdam daca aveti probleme de genul asta.
Uitati-va pe site

http://www.polikliniekdeblaak.nl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

multi pupici tuturor!

sincera sa fiu fetelor, va inteleg, eu am avut si momente mai neplacute cu familia sotului, mai ales ca am decis impreuna sa "mergem" pe ordodoxism, sa ne casatorim si sa ne botezam copii in Romania, dar minore, cred ca uneori nu sunt de accord cu deciziile mele sau ale noastre, dar si intre ei se intampla asta, la inceput credeam mereu ca eu sunt altfel, dar am si niste vecine, vai! nu se incadreaza in nici un tipar, dar au fost situatii cand au fost tare dragute, de ex cand am fost amandoi bolnavi si cea mica a fost la cumnata mea patru zile, o vecina ne-a adus supa si carnita foarte bune, mama mea ne-a crescut fara nici un ajutor, cand lucram amandoi putem manca la socrii mei, din punctul asta de vedere am mult ajutor, si eu cred ca peste tot sunt oameni ipocriti, cel putin nu iti strica ziua spunandu-ti cine stie ce moft cum au facut unii veri ai mei in ziua nuntii de stateam pe scaun plangand cand ar fi trebuit sa isi tina gura macar in acea zi, de aceea sa nu mai generalizam, sa ne mobilizam si sa facem ceva pentru a ne fi mai usor tuturo

intru mai tarziu ca cae mica trebuie dusa la culcarica

pa pa

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

m-am intors

Si legandu-ma apoi de ipocrizie, eu am lucrat in Spania doi ani aprox si cred ca si printre spanioli sunt multi ipocriti si mai ales profitori si mari mincinosi, dar sincera nu isi bagau ceva in gura mea ca romanii de acolo, unii dintre ei nu stiau sa vorbeasca romaneste,dar stiau sa ma injure!, asa ca pe marginea subiectului e mult de discutat

alessia, imi pare rau ca sotul tau nu prea te ajuta, eu i-as spune clar ce simt, ca am nevoie de ajutorul lui, ca nu ma simt sigura pe mine cand trebuie sa vorbesc olandeza etc, eu chiar daca il implor pe al meu nu vorbeste engleza, stie sigur ca nu as mai invata asa usor, e si greu ca relatia voastra nu e intr-un moment chiar atat de bun, marea mea mu;ltumire si marea sursa care ma ajuta sa merg mai departe e chiar relatia noastra, bine si micuta pe care o avem impreuna, am si eu caderi, dar nu asa ca in trecut, am incercat sa privesc si mai intens partea buna a lucrurilor, noi nu stim insa cat de greu ti-a fost tie anul trecut, insa poate te putem ajuta, mie imi place mult sa citesc o rugaciune-Paraclisul Maicii DOmnului, e o rugaciune care m-a ridicat de multe ori din caderile mele, o stare de bine o am cand deschid dimineata fereastra, fac paturile frumos, pun o planta noua pe masa sau niste flori, ceea ce eu am invatat e ca sta in puterea mea sa schimb lucrurile in mai bine (in mare parte)

Alina, ma bucur mult ca am reusit sa vorbim, sa ma anunti cand ai timp sa stam la o cafea de vorba!

va pup ca ma asteapta un morman de lucruri de calcat

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Pina una alta,distrati-va si voi putin

http://www.youtube.com/watch?v=a-LBsRa3tsM

Mergi la inceput