Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 5
AdynaB spune:
Anky,iti multumesc mult.Se confirma cele auzite de mine aici.Mersi mult inca o data pt. informatie anky.
O seara buna!
Alina Maria spune:
Dragele mele , sunt oarecum suparata pe viata acum , si mai ales de felul cum decurge viata mea alaturii de prietenele mele romance . Am prietena de 5 ani si ne intelegem f.f. bine cand ne vedem sau cand vrbim la telefon , dar ea nu m-ar suna o data sau intalnirile sunt facute doar pe baza efrtului meu .
Acum urma sa vina ea la mine si iar a amanat , cand e una cand e alta , tot timplul sunt motive . Nu stiu ce sa mai cred .
Am incercat sa fac cntacte noi cu o fata pe romanians.nl si tt asa apa de ploaie .
Am pierdut o fata romanca pe cand am nascut-o pe Mandy , nu putea sa inteleaga ca nu mai avem timp sau chef de iesit .
Aici pe site am incercat sa contactez pe Leistra si tot asa ... pauza .
Oare am eu prea multe asteptari ? nu sunt destul de prietenasa ? mi se pare mie sau fuge lumea de mine ?
Spuneti-mi si mie cu ce gresesc ca nu mai inteleg nimic .
Nu cer asa mult , ci un gand si un rand pe saptamana , un telefon la luna , etc . Si eu sunt foarte ocupata si inteleg ce inseamna dar 5 minute tot imi fac timp sa scriu un mesaj .
Va rog nu va suparati am vrut sa spun si eu ce ma roade , na or fii hormonii ca tre sensibila sunt in ultima vreme .
Nu mai iau anticonceptinale de vreo 3 luni .
O zi buna !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
alessia105 spune:
Alina nu cred ca esti tu ..sincer si eu sunt in aceeasi situatie ..nu prea am prieteni ..am o singura fata aici cu mine in oras dar nu prea are timp de mine acum ..sunt in zugraveli si alte alea ...in rest nimic ...avem niste prietni olandezi dar sunt prietenii lui Ben nu ai mei ..ba chiar am incercatsa imi fac macar amici sa am si eu cu cine conversa ca singura e cam naspa ....cum am spus ca sunt romanca gata m-au si catalogat ca buitenlands si la revedere ...am ajuns sa imi fie rusine ca nu is de aici macar as putea sa am si eu cunostinte ..daca nu prieteni..asa ca netul traiasca, YM si DC-ul ca ei ma mai scot din singuratate ...
Eu iti stau la dispozitie daca ai chef de vorbit cu cineva ...
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
Alina Maria spune:
Multumesc mult alessia de intelegere , ma bucur ca esti pe aici cateodata , ai dreptate traiasca net-ul , dar pana cand ?
Ma uit la Mandy si vad ca e si ea singurica daca eu sunt singura , trage la copii pe strada si nu pot sa o las chiar asa , vreau sa imi fac cunostinte cu copii ca sa aiba si ea cu cine se juca cateodata .
Vad eu ce si cum fac , oricum multumesc .
O saptamana plina de liniste sufleteasca va doresc !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
alessia105 spune:
Alina ...cred ca pana la scoala o mai ducem asa ...si Benny e in aceeasi situatie ..el e un copil ffffffffffff socialbil si daca il vezi cum se bucura ca vede copii pe strada fuge de la geamul din sufragerie la usa de la intrare doar o veni si la el cineva la joaca ..vineri e ziua lui si cineva m-a interbat daca facem party ...facem party...eu,Ben,Benny si un cupulul de prieteni ai lui Ben de care vorbeam in postul anterior ...pe care poate ii voi ruga in disperare sa le aduca pe vecinele lor ( au doua fetitze de 4 si 7 ani ) ..
Am vis a vis o femeie cu 4 copii ..3 marisori cu varste de la 4 la 7 ani si un bb ...am zis sa ma socializez desi dracii aia de copii mari ne-au taiat prelata de la remorca chiar din a doua zi ..ne-au spart si o aplica si nu le-am zis nimic ...anyway cand m-am prezentat si i-am spus ca is romanca s-a uitat la mine cu o fatza ...Purtarile astea ale lor mi se par de-a dreptu aiurea si nesimtite ...daca esti turc,marocan iti zambesc mereu desi in spate nu stiu cum sa ii mai injure ...dar daca zici ca esti polonez,roman ,bulgar ..fug ca de naiba ..cel putin aici unde stau eu asa e ..si poate in alte provincii e altfel ( cel putin asa vad la tv ) dar aici sunt ffffff putine modalitati de socializare macar a vecinilor daca nu a comunitatilor ...poate la scoala o fi altceva ...eu as vrea sa il dau de la 3 ani in Belgia ( nu stam ffff departe de granitza asa ca nu e o problema) tocmai sa aiba cu cine se juca si eu cu cine socializa ...ma rog a si belgienii sunt la fel ca olandezii deci sa nu iti inchipui ca in Be am avut mai multi prieteni ..si eu sunt prietenoasa si mooooor fara prieteni ...Acum sper ca atunci cand voi stapani mai bine si limba olandeza adica vb fara frica( imi e frica sa pronunt si daca ma iau si cu dialecticale m-au pierdut pe drum si zic stop joc ..vb in engleza macar ca io numai inteleg nimic) si bineeeeeee de tot si la vocabular poate atunci se va schimba situatia desi am renuntat sa mai sper ...
Cu drag,
danyce spune:
Alina si Alesia, imi pare rau ca va simtiti singure si ca ai vostri copilasi nu au prieteni. Imi dau seama ce e in sufletul vostru...nu e chiar usor.Din fericire pt Alma, ea are cu cine se juca, mai ales la kinderopvang. Acolo si-a facut o prietena buna, o fetita doar cu o luna mai mare, tot asa nazdravana si pusa pe sotii ca ea. Educatoarele imi povestesc mereu de ele doua, de sotiile lor (sunt complice mai nou), dar si de felul in care converseaza si se joaca amandoua. De altfel, Alma e un copil fff sociabil, se joaca si cu copiii din vecini, desi majoritatea sunt mult mai mari ca ea.
La kinderopvang e insa lumea ei (si aici ma refer strict la posibilitatea de a se juca, de a interactiona cu copiii).
Alesia, de ce nu il inscrii pe Benny la un peuterspeelzaal ? Macar cateva ore/sapt s-ar juca si el cu niste copilasi. Cat despre parerea/prejudecatile olandezilor din jurul tau, incearca sa-i ignori de fiecare data si sa-ti spui ca nu merita sa te stresezi din cauza lor. Stiu ca e greu, si eu am trecut prin asta, si pe mine ma afectau si inca ma mai afecteaza uneori prejudecatile legate de originea mea est-europeana.Ma simt insa infinit mai bine de cand lucrez si poate si pt ca lucrez intr-o lume a barbatilor (colegii mei de birou sunt doar barbati si ma respecta, senzatia asta o am in fiecare zi). Ma duc acolo in fiecare zi cu placere (azi nu ca inca-s racita cobza)pt ca simt ca ideile mele conteaza si nu originea mea.
Iti doresc din suflet sa reusesti sa treci peste obstacole, sa-ti aduci puiul mai mare alaturi de tine, sa fie fericit Benny, sa aiba prieteni, iar tu sa iti recapeti increderea in oameni, sa ai prietenii dupa care tanjesti (eu printre olandezi am amici/amice, nu ii pot numi inca prieteni/prietene; ba da, doar pe nasul Almei il pot ridica la rangul de prieten).
Anky , si eu exact la asta ma gandeam: ca numai olandezii se puteau pune pe ei insisi primii pe lista.No offence, dar eu chiar nu-i vad pe locul 1. Cat despre articolul din Telegraaf, si ala de toata jena.Eu oricum m-am saturat sa citesc mizerii din astea.
Fetelor, va urez o sapt minunata. Eu ma duc sa mai fac o baie de aburi cu menthol pt gat sa fiu in stare sa ma duc macar de maine la servici. Pupici tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,multa sanatate,fericire si tot binele din lume.Acu nu mai stiu exact data ta de nastere..da sper sa fiu pe aproape.
Si eu m-am saturat sa tot citesc mizerii despre romani si Romania dar de cind am intrat in UE mizeriile sint tot mai multe in loc sa fie mai putine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by alessia105
Alina ...cred ca pana la scoala o mai ducem asa ...si Benny e in aceeasi situatie ..el e un copil ffffffffffff socialbil si daca il vezi cum se bucura ca vede copii pe strada fuge de la geamul din sufragerie la usa de la intrare doar o veni si la el cineva la joaca ..vineri e ziua lui si cineva m-a interbat daca facem party ...facem party...eu,Ben,Benny si un cupulul de prieteni ai lui Ben de care vorbeam in postul anterior ...pe care poate ii voi ruga in disperare sa le aduca pe vecinele lor ( au doua fetitze de 4 si 7 ani ) ..
Am vis a vis o femeie cu 4 copii ..3 marisori cu varste de la 4 la 7 ani si un bb ...am zis sa ma socializez desi dracii aia de copii mari ne-au taiat prelata de la remorca chiar din a doua zi ..ne-au spart si o aplica si nu le-am zis nimic ...anyway cand m-am prezentat si i-am spus ca is romanca s-a uitat la mine cu o fatza ...Purtarile astea ale lor mi se par de-a dreptu aiurea si nesimtite ...daca esti turc,marocan iti zambesc mereu desi in spate nu stiu cum sa ii mai injure ...dar daca zici ca esti polonez,roman ,bulgar ..fug ca de naiba ..cel putin aici unde stau eu asa e ..si poate in alte provincii e altfel ( cel putin asa vad la tv ) dar aici sunt ffffff putine modalitati de socializare macar a vecinilor daca nu a comunitatilor ...poate la scoala o fi altceva ...eu as vrea sa il dau de la 3 ani in Belgia ( nu stam ffff departe de granitza asa ca nu e o problema) tocmai sa aiba cu cine se juca si eu cu cine socializa ...ma rog a si belgienii sunt la fel ca olandezii deci sa nu iti inchipui ca in Be am avut mai multi prieteni ..si eu sunt prietenoasa si mooooor fara prieteni ...Acum sper ca atunci cand voi stapani mai bine si limba olandeza adica vb fara frica( imi e frica sa pronunt si daca ma iau si cu dialecticale m-au pierdut pe drum si zic stop joc ..vb in engleza macar ca io numai inteleg nimic) si bineeeeeee de tot si la vocabular poate atunci se va schimba situatia desi am renuntat sa mai sper ...
Cu drag,
Alessia,propun o intilnire daca vreti,intr-un ballorig sau intr-un parc de distractii.Veniti???.Hai ca eu am mai propus una in Amsterdam,la inceput ati fost entuziasmate iar apoi...pauza,no one
leistra spune:
alina, nu mai fi suparata, si nici tu alessia! eu va inteleg pentru ca nu am prieteni pe aici si mi-a fost tare greu la inceput, mai ales in Urk, au o cultura greu de inteles, nu sunt prea libertini si la ei se discuta numai despre biserica, in rest nu am nici o sansa de a face conversatie, eu am avut aceeasi opinie despre ipocrizia olandezilor, dar m-am hotarat sa nu mai generalizez, asta spre binele meu, pentru ca e o comunitate mica mi-am facut cunostinte repede si am acceptat sa ma duc la cafea, ba la o vecina, ba la o colega, si uite asa am inceput si eu sa mai ies din casa, eu am dat in migrene si depresie la inceput, este aici o romanca si e o tipa super, dar ea munceste foarte mult, oricum doar eu mai trec pe la ea, ca in rest ea nu vine deloc, am avantaje mai multe ca stau in Urk, pot lasa fetita la o cumnata sau la soacra mea si mai plecam si noi pe undeva, eu am fost in Dronten de curand, a fost ceva cu locuri de munca si imi place mult centrul acum, au magazine super, iar sotul e incantat ca va cunosc si sigur ca am vrea sa ne vedem, putem sa dam si noi o fuga in Dronten, sfatul meu e sa nu renuntati sa va gasiti cunostinte, incercati sa acceptati ca e sunt altfel decat noi si relatiile vor merge mai bine, mie imi pare rau ca nu am permis, ca va facem eu niste vizite cand aveam liber, ca in rest doar in week-end e sotul liber!
Chiar daca micuta are 7 luni, eu nu am renuntat la munca, tocmai ca sa am si eu unde sa plec si de unde sa ma intorc si imi mai strang si niste banuti, iar pe 3 aprilie ma duc in tara cu balenica!
alessia, nu iti mai fie frica sa pronunti, curaj!, mai pune-l pe sot sa te ajute, poate asa prinzi si mai multe incredere!
va pup si va promit ca voi reveni sa nu va mai vad tristute!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
anky spune:
Ia cititi aici fetelor
Chestia asta aparuse si in De Telegraaf-ul de miercuri
http://www.feeds4all.com/Item.aspx?ItemID=13689460
Deci,din sondaj reiese ca barbatii olandezi sint cei mai slabi din Europa.Barbatii obezi olandezi alcatuiesc un procentaj de 7,9%.Pe urma...Doar barbatii romani detin un procentaj mai scazut in ceea ce priveste barbatii obezi.
Zau daca astia is normali,pai ori spun ca barbatii olandezi sint cei mai slabi din EU,ori ca romanii sint cei mai slabi.Is ciudati pina in pinzele albe...