Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
danyce spune:
Hard to believe, Anca. Tu ce crezi despre asta? Chiar vezi Olandika prima in capul listei?
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anky spune:
M-am enervat cumplit de dimineata citind chestia asta in De Telegraaf.De parca chestia asta ar fi ceva nou,nu trebuia din start sa li se accepte aceste operatii si nici sa primeasca ajutor social.Acu Sociale Dienst moare de invidie ca transexualilor nostrii le merge super bine si se tot mira cum e posibil din ajutor social...
http://telegraaf-i.telegraaf.nl/daily/2007/2/17/TE/TA_2S_20070217_1/pagina.php
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
anky spune:
Iti vine sa-i string de git... mai frate,defapt pe ei nu ii deranjeaza homosexualii sau transexualii,le convine sa faca experiente de tot felul sa faca tot felul de mascarade cu homosexuali,sa considere chestiile astea ceva foarte normal,pe ei ii deranjeaza ca au mobila,frigidere si lucruri luxoase si oare cum e posibil asa ceva...zau ca imi vine sa ii
.Pai atunci sa isi tina gura si bravo romanilor nostrii ca se descurca.Ce ti-e si cu invidia asta
.
alessia105 spune:
Hoi,hoi ...
Ne primiti si pe noi in grupul vostru ..Ne-am mutat de curand in Olanda in Zeeland si sincer nu am deloc prieteni pe aici ...Dl meu e olandez si pana acum am locuit nu de parte de granitza in Belgia ...Am doi baieti ..cel mare Sebastian are 9 ani si inca este in Ro din diverse motive ,dar sper din tot sufletul ca din vara/toamna sa ni se alature ...cel mic Benny are aproape 2 ani (pe 2.03) si este nascut in Olanda .... cam asta ar fi introducerea ....nu prea stiu ce sa mai spun ...O seara frumoasa de duminica in compania familiilor va doresc
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
anky spune:
quote:
Originally posted by alessia105
Hoi,hoi ...
Ne primiti si pe noi in grupul vostru ..Ne-am mutat de curand in Olanda in Zeeland si sincer nu am deloc prieteni pe aici ...Dl meu e olandez si pana acum am locuit nu de parte de granitza in Belgia ...Am doi baieti ..cel mare Sebastian are 9 ani si inca este in Rodin diverse motive ,dar sper din tot sufletul ca din vara/toamna sa ni se alature ...cel mic Benny are aproape 2 ani (pe 2.03) si este nascut in Olanda .... cam asta ar fi introducerea ....nu prea stiu ce sa mai spun ...O seara frumoasa de duminica in compania familiilor va doresc
Cu drag,
Vadulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
Bun venit Alessia,vad ca Benny e cam de aceeasi virsta cu Cris al meu.
Danyce,chiar nu pot sa imi dau seama dupa ce criterii s-au luat,cred mai degraba ca ala cu sondajul o fi olandez...????
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
"Happyness is the key of your hart"
Alina Maria spune:
Bine ai venit Alessia , sper sa ramai printre noi cat mai mult . Nici nu imi pot imagina cum e sa fii fara de copilul tau , iti doresc succes si sa iti ai baiatul din vara toamna .
Tu cati ani ai ? si poate ai si niste poze pt. noi .
O zi placuta !
A sa nu uit , Anca nu te chinui sa imi traduci si mie de ce sau la ce sunt olandezi pe primul loc ? sau poate tu Danyce , care sunteti prima ?
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
alessia105 spune:
Hoi ..Hoi ..hop si io
Asa cam pe fuga ...ptr ca am aici un adevarat terorist ...nu e cuminte de loc ...parca are terepentina ...
Va multumesc tare mult de primire
acum ca sa ma bag si eu in discutie ...cu sondajul sau clasament ..eu sincer cred ca invatamantul olandez este daca nu cel mai bun pe unul din locurile fruntase..si nu invatamantul cat respectul,grija si preocuparea de care are parte un copil ...cel putin din ce am vazut eu aici in Zeeland ..La inceput nu intelegeam de ce mi se pun atatea intrebari la Consultatie bureau .. care nu aveau nici in clin nici in maneca cu copilu'..pe urma am inteles ca mama e la fel de importanta ca si copilul si ca daca mama e linistita si copilul e la fel ...apoi mutitudinea de lucrusoare pe care le invatza la cresa/scoala ..etc ..sincer Sebi al meu a fost la una dintre cele mai bune gradinite din Buc ...multiii copii de la corpul diplomatic,vedete oameni de afaceri isi aveau copii acolo si credeti-ma ca nu am primit niciodata un cadou facut de copilul meu ...un ceva acolo ...doar desene ..,desene cu hartie creponata ..pe cand aici copii sunt invatati sa faca din orice ceva frumos ..ador sa ma duc la cunostinte care au copii si sa vad lucrusoare facute de manutele lor ...Si respectul fatza de copii al profesorilor mi se pare ffffffff frumos ...in Ro a pierit si ultima urma de respect ..Sebi este la Liceul de muzica si profesoara de pian i-a spus in fatza ca un copil ca el ,provenind dintr-o familie dezorganizata nu face cinste scolii lor de elita ...a se citi ca nu face parte din elita tarii ( mai ales elita lautareasca ...ca e liceul plinnn de ei) si nu isi permite sa ii plateasca ei "meditatiile" obligatorii ...Eu i-am vazut si pe belgieni( ma refer la Flandra ca eu acolo am stat ) care si ei au un invatamant bun ..e adevarat ca multi olandezi de la granita isi dau copii la scoala in Be dar asta numai ptr ca scoala incepe la 3 ani ..dar scoala adevarata o fac in Olanda ...Si belgienii isi trimit copii la liceu in Olanda ptr ca zic ei sunt mult mai bune ...oricum la capitolul asta ii admir si ii respect ( e unul din putinele )
Cu privire la articol ..sincer mi se pare ca reflecta CLAR societatea olandeza ..una iti spun tie in fatza si alta gandesc ...sunt sigura ca nimeni nu le-a spus acelor oameni ca nu se poate sau ca is bani de la buget ...i-au primit cu bratele deschis ..i-au facut sa se simta bine ..dar pe la spate numai critici ,acuze ca deee esti strain si meriti numai dispret ...Eu la scoala am invatat ca olandezi sunt cea mai permisiva si mai ospitaliera natie ...poate a fost odata ...acum is cei mai falsi si ipocriti oameni de pe pamant ...cel putin mie asa mi-au dovedit ..le-am aratat ce fel de om sunt ..si desi am facut proba cu fapteee si nu cu vb ..tot imi sunt puse la indoiala cinstea si onestitatea ..ba mi s-a spus ca am 2 mari defecte ..Sunt Sincera si ma duce capu' ...Imi place sa cred ca i-am inatlnit eu pe cei mai cei ..desi cineva imi spunea pe forum acum 2 ani "cu cat te duci mai la nord is mai rai"...oops
..dar cred ca am eu prea multe pretentii de respect intre oameni
Gata v-am spus si parerea mea despre olandezi pe care dupa cum vedeti nu prea ii mai am la inima ( sincer si flamanzi is la fel) ..dar tre sa stau sa indur daca imi placu' un olandez
Alina Maria Anu' asta schimb prefixul ... ..pozele mele is la poze de pitici voinici ..poze cu mine personal nu prea sunt ptr ca sincer nu imi place sa fiu in poza ..am o parere ca proasta despre mine si is si ffffffff
( pe bune ) asa ca ...Ai o famile frumaosa ...va doresc din suflet multaaa sanatate ,fericire si impliniri ..domnisorica ta cred ca e o cumintiza ..Benny ar fi sarit din barca aia cu tot chinul de al tine in brate bine
.....
anky ti-am vazut pozele ...ai doi copii superrrrrr reusiti si o familie frumaosa sa iti traiasca si sa te bucuri de ei ...Cris al tau mie una imi pare fff marisor ..si cred ca e un dulceeee si ce frumos se joaca el cu surioara lui ...Pe Benny nu il intereseaza jucariile ..el are altele de facut
...se dezbraca( e obsedat de dezbracat ) ...cotrobaiala ...catarari ...sculele lui Ben sunt cea mai mare sursa de jucarii ptr Benny ...jucariile traditioanle sunt numai ptr facut dezordine in casa
..va mai povestesc eu nazbatiile lui dl Benny ...de Sebi ce sa va spun la el predomina pianul ,playstation-ul si calculatorul ...aaa scuze mai nou si fotbalul ..e fan Ajax si de ziua lui a primit un pachet mareeeeeeee cu tot felul de chestii de la Ajax ..a fost in culmnea fericirii...
Am plecat ca se iar se dezbraca in pielea goala Benny Dezbracatu ....
Va pup o zi excelenta si scuze daca am vb( scris) prea mult ..asa is io mai vorbareatza
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
anky spune:
Alessia,multumim pentru cuvintele frumoase la adresa noastra.Imi doresc mult ca copiii sa fie inalti,sa semene cu sotul,sa nu fie pitici ca mine.Bianca este intradevar cea mai inalta dintre fetite la scoala.
Ce mai face Benny?.Poate e prea cald in casa,de asta se dezbraca..hai ca e funny oricum[:)
Si ai mei fac citeodata dezordine de nu mai stiu nici cum ma cheama pina adun toate jucariile.
In legatura cu articolul,au gasit momentul prielnic de atac,ca doar deh..am intrat in UE,legile cu privire la homosexuali s-au schimbat si in Ro asa ca acum homosexualii au loc si acasa in Ro.Sesizari cu privire la viata luxoasa s-au mai facut, da nu a vrut nimeni sa auda pentru ca nu se putea face nimic legal,acu s-au trezit,acu se gindesc cum sa ii trimita acasa.Ma indoiesc ca ar reusi.
Tot in acest articol spuneau ca multi copii din Amsterdan Nord au o situatie precara,ca multi sint saraci.Ca sa vezi..
,unde dai si unde crapa,dar Olanda sta in capul listei la sondajul facut de UNICEF.Mi se pare asa o abureala.
Si da,ai dreptate,olandezii sint si mai nasoli aici in nord,insa eu m-am obisnuit cu stilul lor si ii duc de nas inainte sa imi sara ei in capAsta e,tre sa le areti mereu ca stii ce vrei si cum sa intrii sub pielea lor.
Ce frumos ca Sebi al tau e pianist,super.Aici nici macar scoli de muzica nu sint,cel putin nu din clasele primare.Tare nesimtita acea profesoara,sa ii vorbeasca asa unui copil.
Pupici de la noi toti
AdynaB spune:
Buna fetelor,
scuzati deranjul,am si eu o intrebare la voi.Caut un medicament(fiole),este produs olandez,pe care aici nu il gasesc.Se numeste Cortrosyn Depot 1 mg.Puteti voi sa-mi spuneti daca se mai produce si eventual cit costa 10 fiole?
Va multumesc mult si o seara placuta!
anky spune:
Adina,imi pare rau ca nu te pot ajuta,din pacate acest medicament este scos de pe piata olandeza,nu se mai fabrica.