Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 7
anky spune:
Fetelor,sa aveti o primavara frumoasa,plina de soare si cit mai putine.
Primiti de la noi un martisor virtual,tare imi e dor de obiceiul asta de acasa
http://www.egirl.ro/felicitari/personalizare/101
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your heart"
alessia105 spune:
Si de la mine un martisor virtual ptr fiecare dintre voi ...si o primavara plinaaaaaaa de lucruri frumoase ptr voi si multaaaaaaa iubire
Va scriu cand se culca Dezbrcatu' .....sper ptr ca am cate ceva de pregatit ptr maine ...
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
danyce spune:
Salut, fetelor,
Merci mult de urari, Anky si Alessia! Anky, ai memorie buna ca ti-ai amintit exact la fix. Ce fain ca ai programat asa repede operatia!
Eu sunt inca gripata, dar o sa-mi treaca pana la urma, nu-mi fac griji.
Daca puneti de-o intalnire la Ballorig sau asa ceva,ma inscriu si eu.
Fug sa ma intind putin ca mai inainte am sosit si sunt franta si ma doare capul ingrozitor.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
gusta spune:
O primavara cat mai frumoasa si tot ce va doriti si multe martisoare virtuale de la mine.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
anky spune:
Gusta,mai pune si tu ceva pozici cu Mara.
Allesia,aaaa...miine implineste Beny 2 anisori,ce frumos..bravo,bravo ,sa creasca mare,sanatos ca frumusel e oricum si Sebi sa fie alaturi de voi cit mai repede.Ma distreaza cum ii spui tu Dezbracatu
gusta spune:
La multi ani Beny alias Dezbracatul.
Anky am pus cateva poze la mamici si am sa le pun si aici
http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/576460762391745681
Si de la mine pentru toate fetele un buchet de flori
http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/576460762391736549/photo/294928804256424996/0
Si la multi ani Danyce.
Si gata am fugit ca trebuie sa plec la scoala.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
alessia105 spune:
Neatza fetele ....Sarut mana ptr urari ....Azi noapte am stat pana pe la 3.30 sa ii pregatesc cateva surprize Dezbracatului ....desi credeam ca nu le observa ( am zis ca e mic ) spre imensa mea bucurie le-a observat ..am adormit pe canapea si a venit de susu ..si m*a trezit sa imi arate pe Bumba ,Teletubies,Kabouter Plop etc etc ...deci am inteles ca i-au placut ...
Acum nu stiu daca v-am povestit de ce ii spun Dezbracatu ..si mai nou ii spun Dezbracatul 007...Pai a intrat in faza in care in mai putin de 30 de sec toate hainele sunt prin casa nu pe el ...spre marea lui multumire si spre disperarea mea ( nu am mai mult de 21 de grade in casa ..tot din cauza lui si a lui ta-su ptr ca urasc amandoi caldura )...daca nu il verifici peste nopate poti sa ai surpiza sa il gasesti dezbrcat ( gol golut) in pat dormind ..se dezbraca si in somn ..am incercat si neincercatul numaisa isi tina hainele pe el ..acum am ajuns sa ii pun lucrusoare mai mici sa ii fie stramte si sa nu poate sa le de-a jos .....cu Benny tre sa urzesti planuri dintre cele mai cele
Si acum din ciclul "Dezbracatu' 007 " sa va spun ce a facut cu 2 seari ...
La ora 21 ca deobicei am facut dusul de rigoare si in pat ...ca de obicei in ultima vreme a sarit din pat si a venit jos ..odata ..de doua ori ..apoi am ridicat vocea la el ..a fugit sus pe scari si s-a suit singur in pat ..stia ca il cert si s-a bagat sub plapumioara ...apoi la vreo 20 de min cand ma gandeam si eu ca copilul meu doarme ..aud usa de la sufragerie ...ma uit nimic ..am zis ca mi se pare ..o aud din nou ...zic aa bate vantu afara si poate e curent pe sub usi ..cand colo era Benny ..ma spiona sa gaseasca momentul prielnic sa se duca la bucatarie sa se joace sa nu il vad ..am zis ca e imaginatia mea ..s-a repetat si a doua oara si de data asta l*am prins ..se uita asa de dupa usa ..ma spiona in toata regula... se uita strengareste de dupa usa ..na daca ati mai vazut asa ceva ..007 era mic copil pe langa Dezbracatu
gata am figit ca iar atenteaza la masinutele lui Ben de colectie ....noroc ca in curand incepe DE wereld is mooi ..si am un pic de timp sa ma trezesc ...
Va pup ..o zi frumoasa tuturor si multumesc ptr urari
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
Alina Maria spune:
Wow asa da , imi face deosebita placere sa citesc atat de multe mesaje . Sunteti niste scumpe , o fi de la primavara sau ...
Anky ideea e super sa ne intalnim , sa fie cat mai central pt. fiecare dupa ce se face lista cu fiecare unde sta , ne uitam pe harta si vedem cam care e centrul .
Am vazut pozele cu Mara , e o minunata , super , mai vreauuuu pze , de ce nu de la toate .
Promit ca am sa pun si eu poze noi .
Leistra ce zici de o intalnire intre noi doua la o cafea ? mie imi este indiferent unde , acasa la noi , in oras , oriunde , spune tu si facem , ce zici de saptamana viitoare undeva la sf. , vineri ?
LA MULTI ANI BENNY sa cresti mare si frums si sa iti fericesti paqrintii intot ceea ce faci !
Alessia imi place tare mult cum povestesti , si ce fain ca Benny si-a dat seama ca e o zi speciala pt. el
Danyce un pic intarziata iti spun si tie un calduros LA MULTI ANI , desi as vrea sa iti spun persnal duminica , sa nu uiti sa imi dai adresa .
Ma duc sa fac de mancare daca tot doarme fata .
Cat despre articol ,a fost si la radio , precum ca olandezii sunt printre cei mai slabi barbati si ca doar romanii au un procentaj putin mai mare .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
anky spune:
Buuunn...si acu lista
Alina Maria-Dronten(Flevoland)
Alessia105 -Terneuzen(Zeeland)
Anky -Almere(Flevoland)
Danyce -Doetinchem(Gelderland)
Gusta -Rozenburg(Zuid-Holland)
Leistra -Urk(Flevoland)
Cam asta ar fi,daca mai este cineva,va rog un pas inainte..
Mai vreti sa trecem si altceva pe lista?.Va astept cu propuneri.
anky spune:
Ia uitati-va,pe de o parte cum se contrazic singuri pe tema Unicefului..
Aaa,defapt nu se contrazic...maar toch
http://www.cnvschoolleiders.nl/home/nieuws/artikel/20544/?tx_ttnews%5Byear%5D=2007&tx_ttnews%5Bmonth%5D=02&cHash=7cd8f43bcc