Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 19
alessia105 spune:
]Hristos a inviat !!!
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in sufletele voastre!Sa va traisca si sa fie sanatosi piticii ,sambureii ,familiile si toti cei dragi .
Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!!!
Va pupacesc si sorry ca nu am mai intrat dar au fost 2 saptamani extrem de busy ..din toate partile ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
ardeiash spune:
Hristos a inviat!
multa , multa sanatate va doresc si bucurie in suflet!
s-auzim numai de bine! si
anky spune:
Gata,v-ati razgindit,nu mai intra nimeni pe acilea...????
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
ardeiash spune:
alessia: vin si eu cu intarziere... sorry... sa-ti urez tot binele din lume .. fericire , noroc si sa ai parte de multa, multa dragoste!
la multi, multi ani sanatosi!
s-auzim numai de bine! si
Alina Maria spune:
Buna fetelor , am revenit si eu in sf. caci nu am avut net pana astazi .
Vad ca nu am pierdut nimic .
La noul loc de munca e totul bine insa e destul de greu , asta intr-un fel e bine atata timp cat nu e fizic greu , nu ma plang , ba chiar imi place ca trece timpul una doua .
Acu nu pot sa stau mult ca vrea sotul sa faca platile si alte alea insa revin .
Va pup !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
gusta spune:
Buna dimineata.
Viata mea e un pic mai roz.Sunt m,ai usoara cu 13kg am 63 as mai vrea 3 pana la operatie si sper sa reusesc.Am primit aprobarea de ooperatie si sambata scrisoare ca in 2 saptamani trebuie sa vorbesc cu anestezistul.Am emotii mari de tot si in acelasi timp sunt speriata sper sa reusesc sa trec cu bine.
ANky hai ca te astept sa vad ce ai facut cu dieta ca daca nu reusesc cu asta cu banane clar ca saptaman viitoare o tin pe a ta.
Alina ma bucur ca ai dat de veste.
Restul de fete va astept la o cafea si o barfa mica sau chiar pot spune ca dau de baut ca vestile mele sunt destul de bune zic eu.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna dimineata.
Viata mea e un pic mai roz.Sunt m,ai usoara cu 13kg am 63 as mai vrea 3 pana la operatie si sper sa reusesc.Am primit aprobarea de ooperatie si sambata scrisoare ca in 2 saptamani trebuie sa vorbesc cu anestezistul.Am emotii mari de tot si in acelasi timp sunt speriata sper sa reusesc sa trec cu bine.
ANky hai ca te astept sa vad ce ai facut cu dieta ca daca nu reusesc cu asta cu banane clar ca saptaman viitoare o tin pe a ta.
Alina ma bucur ca ai dat de veste.
Restul de fete va astept la o cafea si o barfa mica sau chiar pot spune ca dau de baut ca vestile mele sunt destul de bune zic eu.
Marilena si Mara Augusta
Gusta,cura am tinut-o trei zile si a fost ok,nu a fost greu.
Cum e Mara,i-a trecut raceala?.Nu te descuraja in legatura cu operatia,o sa fie bine,ai sa vezi ce fericita vei fi dupa
anky spune:
Danyce,te-ai intors din Ro,cum a fost?
danyce spune:
Salut, fetelor,
Anca, da, m-am intors, insa am nimerit in plin sezon la servici si cum e randul colegilor mei sa-si ia liber, trebuie sa lucrez si in locul lor.
In Ro a fost super, atata ca a durat mult prea putin si Alma a facut nazdravanii cu duiumul.Am zis ca nu mai merg eu repede fara Fons ca stiu ca macar el o tine in frau.Deh, soacra-mea era in vacanta si era si stresata pe drum, asa ca am fost eu cu 2 copii, as putea zice.Normal ca tot eu am fugit mereu dupa fundul d-rei.
Voi cum sunteti? Ce fac nazdravanii tai?
Sper sa apuc sa pun toate pozele din vacanta zilele astea ca m-am apucat de asta sapt trecuta,dar n-am mai reusit sa le pun pe toate.
Azi am fost la kinderboerderij si abia am reusit sa o aducem pe mademoiselle acasa. Daca era dupa ea, ramanea sa doarma cu iepurii sau sa fugareasca oile.
Gusta, mult succes la operatie! O sa vezi ca te vei simti mai bine. Felicitari pt kilogramele pierdute! Dar ce dieta minune ai tinut? Si eu vreau sa mai dau ceva kg jos, dar nu stiu care dieta e mai eficienta. Deocamdata m-am reapucat de inot si vreau sa ma duc si la fitness, dar nu am inca cu cine si nu mi-ar place sa merg chiar singura.
Ma duc sa termin cina. O seara placuta tuturor!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
quote:
Originally posted by danyce
Salut, fetelor,
Anca, da, m-am intors, insa am nimerit in plin sezon la servici si cum e randul colegilor mei sa-si ia liber, trebuie sa lucrez si in locul lor.
In Ro a fost super, atata ca a durat mult prea putin si Alma a facut nazdravanii cu duiumul.Am zis ca nu mai merg eu repede fara Fons ca stiu ca macar el o tine in frau.Deh, soacra-mea era in vacanta si era si stresata pe drum, asa ca am fost eu cu 2 copii, as putea zice.Normal ca tot eu am fugit mereu dupa fundul d-rei.
Voi cum sunteti? Ce fac nazdravanii tai?
Sper sa apuc sa pun toate pozele din vacanta zilele astea ca m-am apucat de asta sapt trecuta,dar n-am mai reusit sa le pun pe toate.
Azi am fost la kinderboerderij si abia am reusit sa o aducem pe mademoiselle acasa. Daca era dupa ea, ramanea sa doarma cu iepurii sau sa fugareasca oile.
Gusta, mult succes la operatie! O sa vezi ca te vei simti mai bine. Felicitari pt kilogramele pierdute! Dar ce dieta minune ai tinut? Si eu vreau sa mai dau ceva kg jos, dar nu stiu care dieta e mai eficienta. Deocamdata m-am reapucat de inot si vreau sa ma duc si la fitness, dar nu am inca cu cine si nu mi-ar place sa merg chiar singura.
Ma duc sa termin cina. O seara placuta tuturor!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Ma bucur ca te-ai simtit bine in Ro si ca ai avut rabdare sa umbli si dupa soacra-ta,eu una nu as avea rabdare. Am vazut si pozele,foarte dragute.
Ai fost si pe la Cluj,ti-ai gasit pantofi?
Noi sintem bine,asteptam sa mergem in Disneyland de ziua lui Cris,Bianca intra in vacanta din 8 mai pina pe 18 mai,parca vad ca o sa ii lipseasca scoala foarte mult,si in weekend-uri vrea la scoala.