Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna tuturor !

Va rog sa ma ajutati cu niste pareri despre: ce salariu ar fi de acceptat pentru o oferta de a lucra in Amsterdam (in conditiile in care ai vrea sa mai faci si economii). Fiind de pe loc stiti mai bine care sunt cheltuielile in medie pentru chirie, intretinere, mancare, transport, etc.
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Trin stiu ca raspund destul de tarziu 6, insa depinde foarte mult in ce domeniu vrei sa lucrezi si cate ore . De exemplu in restaurant nu se castiga asa bine , pe 40 ore cam 1500 , 1600 . Depinde si de varsta ta . Da-mi mai multe detalii si poate poate ...

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alina, tu vrei sa spui ca aste e venitul net a unui angajat la restaurant sau cel brut??? Ca daca astia sunt banii cu care ramane angajatul in mana, nu e deloc putin, mai ales la cate taxe sunt de platit aici.
In general, un salariu net de 1300-1600 e unul destul de bun, mai ales pentru incepatori.Apoi, totul depinde de domeniul in care lucrezi,de program, de varsta, de experienta, etc. In fct de toate acestea iti poti negocia salariul.
Anky, ce mai faceti? Cum sunt piticii? Si cand punem la cale o intalnire la Balorig sau altundeva??
Noi suntem in general bine, atata ca Fons are un picior in ghips de cateva saptamani si asta inseamna ca eu am si mai multe de facut de una singura, dar ma descurc eu.
Pupici tuturor si sper sa mai activeze romancutzele din NL la acest subiect.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by leistra

Multe salutari fetelor! Eu m-am prezentat deja in capitolul anterior si tot asteptam raspunsuri de la voi da' tare liniste a mai fost pe aici! Ma bucur sa va citesc, mai aflu si eu cate ceva si poate imi impartasiti si mie din experienta adaptarii ca la mine e greu tare

Imi doresc mult sa imi iau permisul de conducere, dar nu indraznesc, mi-e teama ca in limba asta armonioasa tare nu am nici o sansa

Eu locuiesc in Urk, Flevoland, de aproape patru ani.

va pupic

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Salut

Am inteles ca vrei sa iti iei permisul de conducere aici. Eu pot sa spun ca am inceput scoala de soferi aici, poti sa o faci si in engleza daca iti e mai usor. Am dat si examenul teoretic in engleza, exista centre de examinare in engleza.
Daca vrei amanunte mai multe imi poti da PM.
Oricum iti spun din start o sa iti ia ceva bani(iti sugerez din start sa iti iei pachet integral si sa cauti care e cea mai buna scoala pentru tine).
Bafta multa

viitoare de
Unde esti bebica?
Felicia

Mergi la inceput

Salutare fetelor

Nu stiu daca ma mai tineti minte, sunt Felicia si acum locuiesc in Olanda. Am avut ceva intrebari legate de nasterea in Olanda anul trecut, la care o fata dragutza dragutza mi-a raspuns iar eu din pacate nu am mai vb cu ea. (i-am pierdut numarul de telefon si mailul, ca atunci mi-am pierdut toate mailurile primite, trimise, totul...a fost un dezastru atunci...)
In fine, vreau sa intreb sta cineva cumva prin regiunea Twente? Caci eu sunt pe aici si tare mult mi-ar place sa mai intalnesc si alte fete.
Va urez bata multa la toate si sper sa vb mai des(o sa incerc sa vin mai des pe forum)
Leistrasorry , se pare ca primisei deja cateva raspunsuri la cum sa iei permisul de conducere, sper totusi ca informatia sa nu fii venit prea tarziu. Bafta, oricum.

V-am pupat pe toate fetele

viitoare de
Unde esti bebica?
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Bine v-am gasit!Imi doresc foarte mult sa-mi largesc grupul de amice romince!Week-end placut si pe curind,sper!

Mergi la inceput

Buna Jenn

Bine ai venit in Olanda. Ia zi pe unde prin Olanda esti? De cand esti pe aici?

Daca vrei putem vb mai multe pe PM. Poti sa ti-l activezi si pe al tau.

Ce sa zic, bafta si mult succes aici. Si sa iti priasca in Olanda

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Bun venit Jenn , si mie mi-ar face placere , deja am intalnit cateva fete si sper sa mai vad si altele , eu m-am linistit catusi de cat , adica unu la mana e distantele care ne omoara , sau timpul , majoritatea fetelor sunt foarte ocupate .
Pe de alta parte este si acel sentiment de simpatie , daca se face legatura bine se tine daca nu , nu .
Din urmatoarele fete : N. A. V. C. G. I. A. D. D. G. I. A. R. L. L. D. L. am relatie doar cu 4 . Cu restul ori am facut cunostinta si doar atat , nici una nu a facut nici un pas , ori eu am incercat si nu am avut nici un succes .
Tin sa mentionez ca nu am risipit nici o sansa , daca cineva a luat legatura cu mine am incercat intotdeauna .
Deci fetele scrise de mine sunt vazute in realitate si nu numai telefon sau internet .
In orice caz oriunde te-ai afla iti urez succes si daca vrei putem lua legatura una cu alta .
O seara buna tuturor .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Va multumesc pentru urari!Cite ceva despre noi:locuim in Zwolle-cam departe de voi din pacate!-Eu sunt aici de 4 ani.Am o fetita ,Elena-Isabella care azi are 1 an!Va invit la o felie de tort,din pacate doar virtual...Toate cele bune,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Buna,

hop si eu la subiectul asta. Este vreuna dintre voi din Almere sau de prin zona? Peste cateva zile ne mutam si noi din Utrecht in Almere. Sunt cam trista pt. ca mie imi placea f. mult Utrecht-ul,iar ideea ca plecam dintr-un oras vechi cu istorie si traditie intr-unul tanar si mai modern imi cam da fiori.

La multi ani Jenn pt. fetita ta! si eu sunt tot de 4 ani aici.

Numai bine la toate fetele!

Mergi la inceput