Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 18
anky spune:
MAI,VENITI MIINE LA BALLORIG SAU NU....?????
DANTJE,esti graviduta..BRAVO,FELICITARI!!!!.Sarcina usoara iti doresc.Vezi ca pozele sint pe privat,cred.
Si piticii mei is cam raciti,fi-miu tuseste destul de nasol,noroc ca mai am siropuri si picaturi de nas din Ro.
Danyce,Leistra,sinteti gata de drum..??.Nu trebuie sa va faceti probleme in avion,eu merg cu doi in avion si e ok,trebuie doar sa luati ceva jucarii,carti de colorat, sa ii tineti ocupati.Ultima data fi-miu a dat o raita si pe la cockpit,l-a luat stuardeza cu ea,tare incintat a mai fost.Sa la dati ceva sa bea la decolare si aterizare sa nu li se infunde urechile.
la toate
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
desprecopii spune:
la care ballorig fetelor? La care locatie??????????????????
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro
danyce spune:
Mirela, din pacate iar s-a amanat intalnirea. Nu se mai anuntasera alte fete, urma sa merg cu Anca si copilasii, dar Criss al Ancai e acum bolnavior, asa ca am propus sa ne intalnim dupa ce ma reintorc din concediu (de pe 17 aprilie sunt iar prin zona).
Eu as vrea sa mergem la Zutphen ca e mai aproape de mine.
Asadar, inca o strigare:
20 sau 21 aprilie (sambata sau duminica) la Ballorig Zutphen adunarea!!! Cine vine?
Pupici ca fug la cumparaturi
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
quote:
Originally posted by danyce
Mirela, din pacate iar s-a amanat intalnirea. Nu se mai anuntasera alte fete, urma sa merg cu Anca si copilasii, dar Criss al Ancai e acum bolnavior, asa ca am propus sa ne intalnim dupa ce ma reintorc din concediu (de pe 17 aprilie sunt iar prin zona).
Eu as vrea sa mergem la Zutphen ca e mai aproape de mine.
Asadar, inca o strigare:
20 sau 21 aprilie (sambata sau duminica) la Ballorig Zutphen adunarea!!! Cine vine?
Pupici ca fug la cumparaturi
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
21 sau 22 aprilie ca 20 pica vinerea.
Alina Maria spune:
Buna fetelor , imi pare rau ca nu am mai avut timp sa intru pe la voi , nici acum nu am ca suntem ocupati rau in gradina si in casa . La servici merg pe 4 aprilie .
Eu de maine nu mai am internet 2 saptamani .
Felicitari Dantje cu sarcina , sa auzim doar de bine si se iti de-a Dumnezeu putere si rabdare .
Fetelor de Ballorig nu stiu ce sa zic depinde cat de ocupati suntem si unde va fii .
Pana una alta va pup si mai vb. peste 2 saptamani .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
danyce spune:
Anca, merci ca m-ai tras de manecutza. Nu m-am uitat cum trebuia pe calendar
poze yahoo
leistra spune:
Salutam si noi pe toata lumea
anky, multumim de sfaturi, am sa ma incarc cu ceva jucarii ca balenica e tare activa, nu sta locului nici o clipa!
dantje, felicitari si din partea noastra, bucura-te de aceste luni! vreau si eu, insa mai astept sa creasca balenica, si oricum acum iau medicamente pe o perioada indelungata si nu pot ramane
danyce, un zbor placut!O vacanta frumoasa si sarbatori cu bine!
Fetelor, daca nu am timp sa va mai scriu va dorim si noi un Paste cat mai placut, alaturi de cei dragi!
Eu nu am terminat de impachetat, mai am si de calcat si de cumparat cate ceva, sper sa avem vreme frumoasa ca sa vizitam pe toata lumea si va scriem cand ne intoarcem
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
anky spune:
Danyce,Leistra Sarbatori fericite,un Paste minunat alaturi de cei dragi.
Drum bun si sa va intoarceti cu bine.
danyce spune:
Anca, merci de urare! Si voua va doresc sa aveti parte de sarbatori minunate!
Leistra, calatorie placuta si tie!
Mi-am terminat bagajele deja, iar Almei i-am pregatit pe drum laptopul ei, cateva carticele cu activitati (a propos, Anca, una din ele e cartica primita de la tine de care Alma e super incantata)si cateva carticele de desenat. Sper sa fie cat de cat cumintica.Cred ca ne tine un concert, ca ea asa face cand plecam la drum: canta toate cantecelele din repertoriu: "Papagaaitje, leef je nog...", "Op een grote paddestoel...", "In de maneschijn...", etc.
Va pup pe toate.Sa ne recitim cu bine!
poze yahoo
anky spune:
Fetelor,eu va doresc de pe acum un Paste Fericit alaturi de cei dragi.
Merg azi la Makro sa cumpar niste miel,mi-e o poftaaa...Mai am atitea de facut,nu stiu cind o sa le termin pe toate.Tre sa si am de calcat un munte de haine...