Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor eu nu am disparut , pur si simplu am avut treaba . Ne-a venit casuta de lemn din gradina si ne-am pus pe treaba . Astazi am pus si o parte din gardul de la gradina si tot asa .
Pe langa asta cei de la serviciul nou ma vor de pe 2 aprilie 4 zile la lucru si eu trebuie sa lucrez 3 zile la serviciul vechi .
S-ar putea sa trebuiasa sa lucrez in doua locuri o luna pana la 1 mai .
Deci voi lucra in weekend la restaurant si nu voi putea veni niciunde .
De abia de la 1 mai pot sa respir si eu rasuflata si sa fac si alte intalniri .
Anky ma bucur ca s-a terminat cu bine operatia , sa ne ti la curent cu ce si cum .
va pup ma duc sa ii fac baita fetei .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Multi pupici tuturor!

Eu am avut o saptamana super nasoala, de duminica nu ma simteam bine, iar luni nu a fost nici o sansa sa ma duc la munca, am facut o gripa nasoala, apoi Elena se trezeste acum in fiecare noapte si ne tine in urlete, cred ca dintii, asa ca m-am disperat de-a binelea, cateva zile nu am avut nici calculator, ca l-a dus sotul la cineva sa il "inspecteze" ca aveam des probleme cu el si uite asa!

Alina, sper ca ai vazut duminica ca ti-am raspuns pe messenger ca nu putem veni, ne vedem noi altadata, pai cum vrei tu sa muncesti atata Alina, e tare obositor, cand o sa mai ai timp si de tine?

Anky, multa sanatate si refacere usoara, nu am plecat inca in tara, plec pe 3 aprilie, abia astept, desi imi fac griji ca imi va fi greu doar eu si cea mica, dar sper sa ma descurc si sa nu fie prea agitata in avion.

Va pupacim si va dorim o zi frumoasa in continuare!

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

anky ...multaaaaaaaaa sanatate si recuperare rapida si nazdravani cuminti ca sa se faca mami bine

ma duc si eu la somnic ca azi am avut o stare de dar nu stiu de la ce ca nu am motive ...va pupacesc si va doresc o saptamana frumoasa

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ce faceti fetelor???

Anky cum te simti???E totul ok ? ce iti fac piticii?

leistra,danyce gata bagajele ptr Romanica??

gusta cum te simti?? cum merge programerea?

alina ,dantje ...voi pe unde sunteti ???ce va fac prichindeii??

Am un cadou mirositor la nas sa ca o iau din loc sa schimb un scutec ca la toaleta sau pe oala nu serveste dl Benny ..cu pipi si-a facut un obicei in a isi da scutecu jos si a se duce sa faca pipi ...LANGA wc ...spre disperarea mea si mandria lui ...am fugit ...paaa

Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Alessia,merci de intrebare,ma simt bine,miine imi iau jos pansamentul iar ciorapul mai trebuie sa il port cel putin pina merg la control.Bine ca e cald afara si piticii mei se pot juca in voie in curte.Ce mai face Benny?.Vi la Ballorig simbata?.

Anky cum te simti???E totul ok ? ce iti fac piticii?

leistra,danyce gata bagajele ptr Romanica??

gusta cum te simti?? cum merge programerea?

alina ,dantje ...voi pe unde sunteti ???ce va fac prichindeii??

Am un cadou mirositor la nas sa ca o iau din loc sa schimb un scutec ca la toaleta sau pe oala nu serveste dl Benny ..cu pipi si-a facut un obicei in a isi da scutecu jos si a se duce sa faca pipi ...LANGA wc ...spre disperarea mea si mandria lui ...am fugit ...paaa

Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

[/quote]

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alessia, mai avem o sapt pana zburam asa ca inca mai am tp, desi...chiar nu stiu cand imi mai fac tp si de bagaje ca eu voi lucra pana pe 3 seara, iar miercuri trebuie sa ne trezim cu noaptea in cap. Cred ca o sa incerc sa "evit" hainele pe care as vrea sa le iau cu mine sa nu mai trebuiasca sa le spal si calc pana atunci (de spalat spal eu haine din 2 in 2 zile, dar de calcat mai greu; tocmai ce am terminat aseara un munte de haine).
Anca , e OK Zutphen si la ce ora??
Alma are iar ceva viroza de la cresa si inca are febra. Sper sa ii treaca pana sambata.
Pupici tuturor. Fug sa traduc cat mai am ocazia (Alma e la soacra).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna `olandezelor`! Va intreb si eu... locuieste cineva in Haga? As vrea sa-mi spuna cineva care sunt preturile pe acolo, magazine pentru bebelusi (site-uri eventual), unde si cand sunt reduceri, sau ce ar fi reprezentativ pentru Olanda de cumparat ca amintire. Pupici bebeilor!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by greiere

Buna `olandezelor`! Va intreb si eu... locuieste cineva in Haga? As vrea sa-mi spuna cineva care sunt preturile pe acolo, magazine pentru bebelusi (site-uri eventual), unde si cand sunt reduceri, sau ce ar fi reprezentativ pentru Olanda de cumparat ca amintire. Pupici bebeilor!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Magazine pentru bb sint multe..iata citeva

http://www.prenatal.nl
http://www.gardo.nl
http://www.babyplanet.nl
http://www.baby-dump.nl

Reduceri sint de obicei la fiecare sfirsit de sezon.
Reprezentativ ca amintire iti recomand magazinele de suveniruri.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Salut olandici!

Suntem prin zona, n-am disparut chiar de tot.
Suntem binisor nitel raciti inca, ne-a intors raceala dar suntem spre bine.Imparatul ...nazdravanii cat cuprinde ,e foarte ocupat cu cizmele si imi 'fura'cizmele si-i place sa tropaie.....deci dansator il face mama .
La cresa, mi-au povestit educatoarele ca vorbeste cu copii gen: liefje, liverd...incepuse sa planga un copil s-a dus la el si i-a spus: oh lieverd...
Ankyrefacere rapida, multumim ca te-ai interesat de noi.
Alessia ,moama ce ma distreaza dezbracatu....
Sa ne traiasca cantaretii, daca aveti nevoie de ajutor suntem prin zona doar strigati si va auzim...
Eu facui un test si avu doua linii deci.....Am fost la echo si totul e ok pana acum.
Gusta bafta cu operatia, sa fie programata mai repede sa scapi de chin.
Am pus ceva pozici cu noi
http://new.photos.yahoo.com/

tuturor
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bune fetele.

Sunt bine ,in linii mari .Astept sa vedem ce zice asigurarea ca sa stiu ce am de facut.Multumesc ca ati intrebat de mine.Momentan ma chinui sa fac curat de paste lucru care nu prea imi iese dar trebuie.

Anky si Ruti la fel se joaca in gradina si eu ma bucur ca vremea e asa frumoasa.

Danyce concediu placut in Ro.Si tie la fel concediu placut Leistra.

Alessia lasa Dezbracatul in pace ca e tare dragut.

Dantje felicitari pentru burtica.Pozele nu se vad.

Alina sper sa fie bine la nou post de munca.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput