Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Cristina
Nana, multumesc de incurajari. Suntem mai bine, problemele sa rezolva pana la urma. Eu sunt mai bine, am venit la birou si pitica cred ca are o laringita (asta e sensibilitatea ei).
Ana, am vorbit la gradi si nu au nici un caz de varicela, in plus pediatra m-a reasigurat azi ca nu va face. Insa sa fiu sincera, si cand intru in vestiar dimineata sa o schimb sunt cam stresata.
Christina, pai daca erau saptamanile 1 si 2 de la menstruatie nici macar nu era bb acolo, deci stai linistita. Paracetamolul e ok. Celelalte nu prea se dau pe sarcina, insa cred ca era prea devreme sa fie probleme. Si nu te agita nici ca nu ai simptome. La prima sarcina am avut rau numai seara din saptamana 8 pana in saptamana 10 si atat. Fiecare sarcina e diferita si fiecare organism la fel de diferit adica. Bucura-te mai bine.
Irinabobe, eu am conceput de ziua sotului nu de sarbatori. Dar ocazie importanta si asta.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
betty78 spune:
Cristina85ss La Multi Ani!!!. Iti doresc un an cat mai bun, sarcina cat mai usoara si sanatos. Sper sa ai o petrecere cat mai frumoasa iar surpriza pe care i-o faci sotului tau este inedita. Te pup si aniversare frumoasa.
Fetelor oare pana la cate saptamani se face gravibinon? Eu am facut 2 si o sa mai fac inca 4.
Aniast72 cum te mai simti? Eu azi am stat acasa...cred ca am facut prea mare efort cu mutatul asta si m-a cam durut burtica. mM-am si ingrasat, am ajuns de la 47.5 la 49 kg si am pus totul pe burta. Doctorul mi-a scazut si doza de utrogestan la 1/8 ore 1 saptamana iar apoi 1 la 12 ore inca o saptamana si apoi gata.
Teodoran ce mai faci mamico?
Si inca nu m-am hotarat la ce doctor o sa ma duc... Eu as vrea sa nasc normal, bineinteles cu epidurala, dat doctorita la care ma duc imi recomanda sa fac cezariana, mai ales ca am facut FIV. Asa ca m-as mai duce si la alt doctor sa mai ascult si o alta opinie.
betty78
laviniaN spune:
cristina 85ss LA MULTI ANI! SA FII FERICITA,SANATOASA SI BEBELASUL CARE-L ASTEPTATI SA VA ADUCA CELE MAI FRUMOASE BUCURII!
DISTRACTIE PLACUTA PT DISEARA!E FOARTE ORIGINALA IDEEA TA.
ASTEPTAM MAINE DETALIILE EVENIMENTULUI.
fetelor abia am reusit sa citesc ce a-ti scris,mi-a fost destul de rau zilele trecute dar se pare ca acum m-au cam lasat greturile.
fetelor voi v-ati facut analize pt toxoplasmoza ,citomegalovirus si rubeola?
eu as vrea sa le fac ,o sa vorbesc vineri cu dr merg la ecograf.
LAVINIA7+
Happiness_4_us spune:
Sabina, te , poate iti trece durerea de cap ca stiu cat de cumplit este, eu am avut duminica iar o migrena si mai toata ziua am zacut. E nasol tare.
Ana, felicitari, vad ca te-ai descurcat cu succes, nu degeaba suntem noi scorpioance.
Roxi, sper sa-i treaca laringita micutzei si sa se linisteasca.
Cristina, super ideea. Petrecere frumoasa diseara si te asteptam sa ne povestesti care au fost reactiile!
Lavinia, eu mi-am facut analizele astea anul trecut in vara cand mi-am facut si Papanicolaul, si au iesit ok. Mai trebuie facute acum iar inca o data? Sau raman valabile alea?
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Si eu mi le facusem in iulie cand am inceput actiunea "BB2" si doctorul m-a pus sa le refac acum spunandu-mi ca sunt valabile 3-6 luni dupa caz. Nu am reusit pana acum sa ajung sa le fac din nou, insa maine sper ca voi putea.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
blueeyes2003 spune:
Nana vezi ce zice dr.,dar cred ca trebuie sa le repeti,mai bine sa fii sigura ca este totul bine.
Eu cand merg data viitoare la medic o sa primesc si lista cu analizele care trebuie facute,iar emotii cum or iesi,daca este totul bine si tot asa.
Cristina super ideea! Sa ne spui cum a reactionat sotul tau!
Betty tu cum iei Utrogestanul,oral sau intravaginal?
Eu nu am parte de "neplacerile" sarcinii(nu ca mi-as dori),ma consider norocoasa din acest punct de vedere.Bine, ca nu este prea tarziu sa apara!
Fetele care sunteti din Bucuresti,voi unde va faceti analizele pentru toxoplasmoza,CMV,listeria,rubeola?
Va
Mirela6+
Our little Miracle!
blueeyes2003 spune:
Zamfirica tickerul se updateaza automat,nu trebuie sa-l schimbi tu.
Mirela6+
Our little Miracle!
irinabobe spune:
mirela eu inca nu stiu unde voi face analize. o sa vad pe unde se pot face mai ieftin. sapt viitoare joi ma duc la eco si la dr de familie sa imi dea trimiterea pt analize si o voi intreba daca imi poate recomanda vreo clinica ceva.
eu acum ma chinui sa imi trag din retea cartea Mama si copilul ca sa ma documentez ca lumea.
5+
laviniaN spune:
analizele sunt valabile doar 6 luni,in mod normal trebuie repetate daca le-ati facut de mai mult timp...EU NU LE-AM FACUT NICIODATA ...oricum trebuie sa le fac
iar pt dureri de cap am probat eu cand ma durea mai tare ieseam afara la plimbare ,aer mai rece si-mi trecea.
LAVINIA7+
MariaDia spune:
Buna viitoare mamici!
Ce de ati mai scris... tare harnicute!
La multi ani Cristinei si bafta cu anuntul. Petrecere frumoasa!
La mine, dupa a doua pastiluta de Elevit, ma simt din ce in ce mai bine. Greturile au disparut apoape complet. Arsurile stomacale le mai simt f putin iar starea mea generala s-a imbunatatit. Inclusiv somnolenta s-a redus.Acum sper sa fie si datorita inaintarii in varsta a sarcinii dar poate si de la pastile...Ca slabisem 1 kg.
Si eu am luat cu o zi inainte de a fi sigura de sarcina Saprosan si Debridat si am fost tare stresata dupa ce am aflat de bebe.
Doctorita insa m-a calmat si m-a asigurat ca nu e grav.
Eu am facut impreuna cu sotul analalizele in luna august iar dr. ginecolog a zis ca deocamdata e suficient.
Voi aveti carnet de gravida?
Maria, 7+