Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 7

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Zamfirica
In sfarsit!!! Se pare ca mi-a iesit, m-am prins intr-un final. Offf, cam greu pt. neuronul meu obosit...Acum, alta intrebare, aveti idee daca astea se updateaza automat sau tb. sa le updatam noi saptamanal?
Zamfi, mamica Otiliei
in asteptarea lui number 2
Se updateaza el singur asa ca ai scapat de-o grija.

Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

betty78 spune:
Pentru durerile de cap se poate lua si Paracetamol.
link interesant: www.visembryo.com/baby/15.html" target="_blank">cum se dezvolta bebe
betty 7+
bulinutza noastra
betty78

Happiness_4_us spune:
Bety, parca in primul trimestru trebuie evidat orice medicament.
Nu mai inteleg nimic, prin urmare: caut si eu pe cineva, daca este printre noi, care sa imi spuna daca i-a prescris medicul paracetamol in primul trimestru de sarcina.
Ma refer daca e safe.
Ca daca e asa, atunci adio migrene.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

mandarinutza spune:
Buna seara gravidutzelor!!!
Bun venit noilor gravidutze
Cristina, La multi ani! petrecere frumoasa, succes la surpriza pregatita, sa aveti o seara frumoasa pe care sa v-o amintiti toata viata!!!
Sunt tare fericita. Luni seara am fost la a doua ecografie. La prima se vazuse numai sacul embrionar. Acum insa, s-a vazut embrionul care are 5,1 mm si ii bate si inimoara. Dna doctor mi-a zis ca este in regula si o sa ma duc peste o luna la urmatorul control. Pana atunci mi-a dat sa fac cateva analize.
pupici
Mandarinutza6+

blueeyes2003 spune:
Betty interesant linkul!
Nana l-am adaugat pe prima pagina la link-uri utile,sper ca este bine!
Eu evit sa iau orice medicament!
Mirela

Our little Miracle!

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by betty78
Nana eu am intrebat doctorul ginecolog si mi-a spus ca este permis.
bulinutza noastra
Merci mult de informatie.
Deocamdata incerc sa ma abtin cat pot ptr ca stiu ca-i face rau lui bebe, iar el este mai important decat blestemata asta de durere de cap.

Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!

blueeyes2003 spune:
Felelor,dar produse de la McDonald's avem voie? Am o pofta!!!
Mirela

Our little Miracle!

Sabina spune:
hai ca alatur si eu odiseei.
UM 29 noiembrie, DPN 5 septembrie.
Ieri am fost la dr si mi-a confirmat sarcina, nu m-a pus sa mai faceco, am sa fac direct la 12 saptamani.
ma simt ok, nu am greturi, dar la Sofia mi-au aparut abia din sapt 9.
Felicitari tuturor gravidutelor!
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Roxana_G spune:
Eu am mancat Mac la greu la prima sarcina. De fapt numai asta mancam. Si cartofii aia afurisiti i-am mancat de la inceput la sfarsit, sotul meu stia ce sa imi aduca seara. Acum mananc mai putin, sunt mai selectiva. Nu ca nu as vrea, insa imi e mai rau.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]