Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina85ss spune:
fetelor am intrat sa va anunt ca peste 30 minute ies din casa si mergem la restaurant.Tineti-mi pumnii sa mearga surpriza
blueeyes2003 spune:
Sabina bine ai venit!Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Roxana mersi de raspuns.
Edit: Sabina esti pe listuta!
Mirela6+
Our little Miracle!
irina.c. spune:
quote:Sabinelule,bine ai venit!ca te asteptamMirela,eu nu mancam la Mc nici inainte,acum cred ca mi s-ar intoarce stomacul pe dos.Ce fericita esti ca ai pofte,eu in general am doar greturi.In special la apa si carne nici nu ma pot gandi.Beau limonada si sucuri de fructe,si mananc de postNana,pe mine la prima sarcina m-a luat o durere de masea,si dr. mi-a zis ca daca simt ca mor,sa iau un paracetamol.Din fericire n-a fost nevoie,ca mi-a trecut.Dar toata sarcina m-am chinuit cu naturiste,ba pentru raceli,ba pentru dureri de stomac.A fost groaznic pentru mine,ca eu la cel mai mic junghiulet ma aruncam pe pastile.Acum am ramas cu obisnuinta asta de a nu lua pastile imediat.Eu zic sa intrebi la farmacie de homeopate,poate gasesti ceva.Cred ca maine o sa caut si eu ceva pentru greata.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Sabina
hai ca alatur si eu odiseei.
UM 29 noiembrie, DPN 5 septembrie.
Ieri am fost la dr si mi-a confirmat sarcina, nu m-a pus sa mai faceco, am sa fac direct la 12 saptamani.
ma simt ok, nu am greturi, dar la Sofia mi-au aparut abia din sapt 9.
Felicitari tuturor gravidutelor!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
irina.c. spune:
quote:eu amIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by MariaDia
Buna viitoare mamici!
Ce de ati mai scris... tare harnicute!Voi aveti carnet de gravida?
Maria, 7+
si bb din burtica
Serafim Rose
anaxena spune:
si eu cred ca ash vrea sa apar pe listuta..dar in fiecare zi sunt mai trista...am vb cu medicul azi si mi-a zis sa vin de urgenta la un alt echo(la primul nu s-a vazut sarcina) ca tare ii e frica de o extrauterina...nu prea m-am documentat ce implica asta dar clar nu e de bine...sunt tare trista si am pareri contradictorii cu privire la bebe...imi pare rau ca nu e asha dorit de tati lui si acum si pericolul de extrauterina deja e prea mult
Sabina spune:
Irinutza, ti-=ai facut analizele?
si voi in genral, ati facut?
mie ieri mi-a dat dr si trebuie sa ma urnesc:D
stiti cumva astea gratuite cat costa la privat? ca unele ma costa oricum si nu vreau sa ma intep de 2 ori....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
irina.c. spune:
quote:Eu mi le-am facut deja de o saptamana.Nu stiu cat o fi costand,eu am vreo 3 pagini de rezultate,cred ca ar fi fost vreo 2-3 milioane toate,daca le plateam.Nu mi-am facut toxoplasmoza,rubeola,etc.,dar astea nu le-am facut nici la prima sarcina.
Irinutza, ti-=ai facut analizele? si voi in genral, ati facut?
mie ieri mi-a dat dr si trebuie sa ma urnesc:D stiti cumva astea gratuite cat costa la privat? ca unele ma costa oricum si nu vreau sa ma intep de 2 ori....
Dar care din ele te costa?
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose
Sabina spune:
exact astea de care zici tu ma costa.Toxoplasmoza, citomegalovirus si mai sunt unele de genul asta.
rubeola am avut, deci nu mai fac analiza.
Ah, hepatita B si hepatita C mai trebuie.
Chlamydia e tot din sange? sau e la gyneco analiza?
sunt pe dinafaraaaaaa:)))
aniast72 spune:
Sabina, bine ai venit la gravidutze. Sarcina usoara. Chlamydia eu am facut-o inainte de FIV cu examen de secretie, impreuna cu mycroplasma si ureaplasma, dar stiu ca se pot face si din sange.
Andreea 7+
irina.c. spune:
quote:hepatitele si hiv-ul mi le-a facut gratuitIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
exact astea de care zici tu ma costa.Toxoplasmoza, citomegalovirus si mai sunt unele de genul asta.
rubeola am avut, deci nu mai fac analiza.
Ah, hepatita B si hepatita C mai trebuie.
Chlamydia e tot din sange? sau e la gyneco analiza?
sunt pe dinafaraaaaaa:)))
si bb din burtica
Serafim Rose