Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
blueeyes2003 spune:
Eu la prima sarcina am facut toate analizele cu plata la Medlife si m-au costat 350 ron.Cele mai scumpe sunt toxoplasmoza,listeria,cmv,rubeola,vdrl etc.
Mirela6+
Our little Miracle!
slippers76 spune:
Nana, legat de paracetamol, mie nu mi-a dat voie sa iau nici la prima sarcina (si am tras ceva raceli zdravene atunci) si nici acum. Ma rog, acu sper sa nu mai racesc. Ramai la cartofii cruzi. Din cate stiu eu, paracetamolul nu se prescrie nici la copii decat dupa 3 luni si cu precautii majore, pt ca poate provoca blocaje renale. Nu stiu cat e de adevarat, dar e mai bine sa te feresti.
Legat de analize, eu incerc sa le fac sambata. Mi-e si groaza cand ma gandesc cat o sa ma coste, ca n-am trimitere de la medicul de familie si nici n-am de gand sa mai stau doua zile si pe la usa lui pentru trimitere. Toxo, citomegalovirus, listeria,VRLD nu sunt gratuite nici daca ai trimitere. Cel putin acum HIV e gratuit pentru gravide, ca la prima sarcina o platisem si pe aia. Cand ziceai ca ti-ai facut analizele cu 3,5 milioaneMirela?. Sper totusi sa nu ma coste mai mult de atat.
Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
blueeyes2003 spune:
Ana eu le-am facut la prima sarcina,la sfarsitul lui 2005.Acum inca nu am ajuns la medic sa le iau.
Mirela6+
Our little Miracle!
irinabobe spune:
si mie mi-e groaza de cat vor costa analizele. voi vedea saptamana viitoare. dar daca le facem cu trimitere pe la vreun spital de ex. municipal, oare se mai platesc?
5+
irina.c. spune:
la mine si vdrl-ul a fost gratuitIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
devylla spune:
Hello fetelor,
Sabinelule,bine ai venit!Ete ca o sa aibe Sofia un fratior
Nana merci frumos de incurajari,astazi m-am simtit ceva mai bine,incerc sa mai ignor din starea de rau,cu greturile...parca se agraveaza zilnic.Azi capul nu m-a durut,decat foarte vag.Daca continua sa ma chinuie,am sa merg la doctor sa il intreb ce imi recomanda.
Apropo de analize,mie la primul control,nu mi-a facut decat analiza sangelui,rh-ul si m-a masurat doar.M-a chemat la 8 saptamani,banuiesc ca atunci m-o pune sa-mi fac si restul analizelor,in orice caz,ma interesez si il intreb pe medic.
Va pup,inca sunt la munca,am prins cateva clipe libere.
Sabina Y.5+
japonia prin ochii unui amator
Zamfirica spune:
Bun venit noilor gravidutze!
Mirela, Nana, merci frumos, .
Cristina, cum a reactionat sotul??? Pove!
Anaxena, te rog eu nu mai fi pesimista. Va fi bine, la extrauterina ai dureri si sangerari. Eu cred ca pur si simplu era prea mica sarcina, de-aia n-a vazut-o. Iar sotul sigur isi revine.
Sabina, cati ani are fetita ta? Acum va doriti baietel?
Irina, parca tu spuneai ca sotul tau vrea musai baiat. Eu cred ca toti barbatii isi doresc asta desi nu toti o marturisesc, insa atunci cand au fete sunt innebuniti dupa ele, le adora pur si simplu si chiar daca mai vine si un baietel tot fata ramane slabiciunea vietii lor. Cel putin asta e parerea mea din ce am mai vazut prin jur...
Eu una parca tot fetita mi-as dori, dar pana la urma nu conteaza, sanatos sa fie.
in asteptarea lui number 2
Zamfirica spune:
La prima sarcina eu analizele le-am facut la Cantacuzino si asa le voi face si acum. La costuri nici nu vreau sa ma gandesc....
in asteptarea lui number 2
amironeanu spune:
Neatza!
Vad ca vorbiti de analize, eu sunt furioasa foc! Tocmai vin de la dr. de familie care mi-a spus ce de la 1 ianuarie s-a schimbat legea si gravidele salariate nu beneficiaza nici de analize, nici de vitamine gratuit, numai gravidele care nu lucreaza! Nu mi se pare corect!!!!!!!!!! Maine vreau sa ma duc si pe laboratoare sa vad ce-mi spun. Vad ca o parte dintre voi ati facut si analize gratuite.
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
crishtina spune:
Nana, Roxana si Myral, va multumesc ca mi'ati raspuns. Voiam sa precizez ca nu erau saptamanile 1 si 2 dupa menstruatie. Erau 1 si 2 dupa conceptie deci primele doua de sarcina. Oricum m'ati mai linistit :)
4+