Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna proaspete mamicute! sunt o aspiranta care incearca pt bb de vreo 2 ani oficial si vreau sa va cer un sfat din experienta voastra. am ciclu regulat de 30-32 zile. azi-noapte mi-a venit un fel de ciclu, in ziua 26 de la CM si in ziua 10-11 de la teoretica ovulatie. nu am umplut inca un tampon, dar vad ca curge usor in continuare si am avut si 1 sau 2 cheaguri. nu ma doare nimic ca la ciclu insa. sunt adormita, ametita, amortita, ma simt ciudat. parca si un pic de greata? nu prea stiu daca sunt reale sau mi se pare. intrebarea mea este: s-a confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva inainte de confirmarea sarcinii? sa fie implantarea ovulului? si cum ar trebui sa fie sangerarea de implantare? sunt total dezorientata si nu stiu daca sa mai astept ciclul normal care trebuie sa vina in data de 24 ianuarie. va pup si va doresc tot binele din lume!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neatza si de la mine burtici!

Sabina, bine ai venit si sarcina usoara!
Multumesc Ana ptr sfaturi, si eu m-am gandit ca daca e indicat s anu iei, pai nu e indicat degeana, asa ca n-oi muri, raman la cartofiorii mei.

Eu am probleme cu lactatele ca nu imi plac si ma fortez sa le ingurgitez.
Dimineata m-a pus naiba sa beau lapte in loc de iaurt si m-a luat o greata cu bufeuri de am crezut ca o sa cad din picioare. Ceva de nedescris. Doamne ce groaznic sa nu iti poti controla corpul.
Acum sunt la birou si incerc sa-mi revin, dar n-am sanse, mi-e rau in continuare.

Eu inca nu am ajuns la dr dar nici probleme nu imi fac referitor la analize ptr ca la vizita noastra la medic anul trecut cand am fost s ane facem analizele preventiv, ca sa stim ce si cum inainte de a ne apuca de operatiunea , dr ne-a spus ca la ei in primele 3 luni nu se fac decat ecografii si daca se trece de primul trimestru care e considerat cu iminenta de avort, atunci se considera ca sarcina e safe si abia dupa te iau in considerare si te trimit la analize si ce mai trebuie. Niste tampiti.
Si aici sunt foarte scumpe, chiar daca esti angajat si platesti toate taxele, astea se platesc separat.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andriuscha, la mine implantarea a fost doar o pata maronie , atat si nimic mai mult. O pata cat o picatura, daca pot spune asa.
Este cu totul diferita de ciclu, mie asa mi s-a parut.
Iti tinem pumnii sa fie

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Nana, si cand a avut loc implantarea la tine? in a cata zi de la ovulatie? multumesc.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andriuscha iti tinem pumnii sa fie bebe. eu din pacate nu te pot ajuta pt ca nu am avut nici macar o pata de sange.
in noiembrie am fost la medicul de familie sa intreb ce analize trebuie sa fac inainte sa raman si a zis ca nici o analiza ca oricum le voi face dupa ce raman gravida si atunci sunt gratuite. acum nu mai stiu daca s-a schimbat legislatia intre timp mi se pare ca da dar mi se pare o mare nedreptate ca mamicile care muncesc si cotizeaza sa nu aiba dreptul macar la analizele obligatorii gratuit. mi se pare normal sa nu iti fie suportate eco 3D sau alte chestii care nu sunt neaparat necesare, dar macar un minim de analize trimestrial ar trebui sa fie suportate de stat. insa sa nu uitam ca traim in romania. atunci de ce naiba mai platesc asigurarea? ca oricum la medic nu se uita la tine fara spaga.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata, ma inscriu si eu in clubul vostru, am avut UM pe 1 dec 2006 si DPN 09.09.2007.Ieri, chiar de ziua mea de nastere, am auzit pentru prima data inimioara BB-ului nr.2 . Mai avem o fetita de 2 ani si 4 luni, Ilinca. Voi naste prin cezariana cu dr Badiu de la Municipal, cu care am nascut si prima data.

O sa citesc si eu paginile din urma, sa incerc sa aflu ce faceti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor am mai trecut si eu pe la voi sa vad ce mai faceti, eu va citesc si pe voi fiind atat de aproape DPN-ul meu de septembrie (21 aug).

Nana pupici pe burtici , referitor la doctor si aici e la fel, nu te baga nimeni in seama pana treci de perioada critica. Eu abia sapt viitoare merg pt prima oara la doctor si prima echo se face la 12 sapt. Pupici.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Andrea am sunat acum la medicul de familie si mi-a spus ca analizele uzuale inclusiv hiv sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie, si se fac doar la laboratoarele care au contract cu casa de asigurari. deci cred ca era o neintelegere, nu stiu de ce ti-a spus ca nu sunt gratuite, poate o fi ceva legat de fondurile alocate pt respectivul laborator/medic sa le fi terminat? eu zic sa mai incerci odata daca nu schimba medicul de familie.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna dimineata la toate burticile!
Noilor gravidute bun venit!
cristina85ss cum a fost petrecerea aseara? te asteptam cu detalii.
Sa auzim numai de bine!

5+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Anaxena, nu iti face ganduri prea negre, asteapta sa vezi rezultatul la urm echo.Hai sa iti spun prin ce am trecut eu in ultima sapt si finalul fericit: pe 12 ian mi-am facut un test de sarcina, pozitiv, am sunat la dr pt ca aveam o scurgere maronie destul de persistenta ( de cateva zile), m-a trimis sa fac de urg o ecografie, am facut-o la Medsana si dr de acolo mi-a spus ca vede toate semnele unei sarcini de 6 sapt, dar ca nu vede si embrionul. SI ca poate fi nasol rau, sa fie o sarcina fara embrion, practic fara material genetic, etc, dar ca poate fi si prea mica si ca inca nu se vede nimic....Mi-a zis sa revin peste 10 zile pt o alta ecografie, eu nu am rezistat si m-am dus ieri din nou, dupa 5 zile. Sarcina e OK ( ambele echo au fost transvaginale) si ca sa fiu sigura ca totul e OK am mai facut ieri si o eco normala de sarcina, dar cu un aparat super performant, care mi-a aratat un BB mic, un embrion cu codita:), ale carui celule miocardice se contractau...

Cert e ca o sapt nu am fost om si m-am apucat sa citesc pe internet despre sarcini monoide ( fara embrion) si m-am ingrozit ( am facut si specializare genetica si mai intelegeam mai clar ce scria pe acolo...).

Incearca deci sa nu te gandesti si daca te gandesti, sa ai o atitudine pozitiva.Sper ca si la tine sa fie cu happy end!

Mergi la inceput