Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by myral
Yupiiiiiiiiiii! Am reusit. Multumesc Nana. Acum alta intrebare: trebuie sa schimb in fiecare saptamana ca maine seara fac 7 saptamani?
Myral6+
Da. Nu se schimba automat. Ar fi fost super sa fie asa, mi-ar fi placut si mie sa imi tina altcineva socoteala.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
myral spune:
Nu-i nimic daca nu se schimba automat sigur nu o sa uit ca numar si zilele nu numai saptamanileIn legatura cu vorbitul mai tarziu la copii daca nu spui despre sarcina nu stiu poate doar s-a potrivit la mine ca nu am spus de sarcina decat la 3 luni la familie si pe la 5 luni la servici si intradevar a vorbit fetita putin mai tarziu. Pana la 2 ani stia doar cuvinta simple gen mama tata papa(in timp ce altii formau propozitii simple). Dar dupa 2 ani si-a dat drumul si vorbea non stop.Myral6+
devylla spune:
Buna fetelor,
La mine a fost azi o zi de cosmar.In 8 ore de munca daca am reusit sa stau 30 de minute jos e bine,nu asta ar fi baiul,dar am dormit pe mine,plus ca prima oara cand m-a durut capul la servici,nimic nu a mai avut efect,nici un ceai nimic,si o lipsa de concentrare...offf bine ca am scapat.Sper ca maine sa nu se repete situatia.Acum beau un ceai de lamaie si sper sa-mi treaca durerea asta ucigatoare de cap
Cristina La multi ani fericiti!Petrecere frumoasa!
Eu am anuntat mai pe toata lumea cu sarcina,nu am avut rabdare sa tin secret.
Nana te acompaniez si eu la studiu.Insa eu cu japoneza,defapt cu scrisul...e o mare aventura pt mine,pana in decembrie anul acesta,am muuuult de invatat,sa vedem daca si reusesc.
V-am pupat,ma duc sa ma intind,poate adorm mai devreme in seara asta.
o zi placuta in continuare!
Sabina Y.5+
japonia prin ochii unui amator
Zamfirica spune:
Am lucrat si eu la semnatura. Sper sa fi reusit ceva ca nu prea ma prind cum e cu lippie-urile astea.
in asteptarea lui number 2
cristina85ss spune:
NanaMotoc,Zamfiric,Marunzika,aniast72,slippers76,blueeyes2003,irinabobe,myral,devilla MULTUMESC PENTRU URARI, VA TRIMIT UN PUPICLA FIECARE
Zamfirica spune:
Din pacate n-am reusit. Nana, daca tot ai fost tu asa de draguta si m-ai trecut pe lista nu-mi explici si ce sa copiez in semnatura? Am reusit sa-l creez, dar nu stiu cum sa-l copiez...
cristina85ss spune:
Fetelor sa va povestesc cum imi voi anunta sotul in seara asta! Ma gandesc ca v-am spus ca in seara asta cu ocaziazilei mele de nastere,mergem toti in pizzerie: rude,socrii,parinti,prieteni..suntem 20! M-am inteles cu mama mea sa facem asa: In partea mesei unde vom sta eu si sotul meu nu vom pune 2 scaune asa cum ar fi normal,ci 3.Intre scaunul meu si scaunul sotului meu,vom aseza un scaunel pentru copii mici pe care vom lipi o foaie de hartie scrisa la computer.Pe ea am scris: '' sunt si eu aici,sunt mic de tot si nu ma vedeti, dar mananc la masa cu voi.Felicitari taticule! Am vorbit deja la restaurant si scaunul cu foaia lipita pe el il vor aduce la masa si il vor aseza intre mine si sot numai cand va fi de fata toata lumea.Voi ce spuneti?
Zamfirica spune:
In sfarsit!!! Se pare ca mi-a iesit, m-am prins intr-un final. Offf, cam greu pt. neuronul meu obosit...Acum, alta intrebare, aveti idee daca astea se updateaza automat sau tb. sa le updatam noi saptamanal?
Cristina, super ideea. Cred ca va ramane . Vine si prietena ta Valentina?
slippers76 spune:
Nanamultumesc multMare boier, mare caracter! M-am descurcat intr-un final. Mai greu, dar m-am descurcat. Cred ca m-am ramolit....
Cristina, e o idee super traznita si originala. Ai macar o idee vaga de cum o sa reactioneze? Eu n-as avea curajul sa fac asta in public. Iti urez bafta cu mega-surpriza pe care ai pregatit-o. Musai sa ne spui maine care a fost reactia.
Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
cristina85ss spune:
slippers nu,nu am probleme sa fac asa ceva in public ptr ca sunt rude si prieteni foarte apropiati,si stiu cat e mult ne dorim un bebe inca din inainte sa ne casatorim.Ma gandesc ca va fi foarte surprins si emotionat,dar nu as stii sa spun care va fi reactia lui.La pizzeria care vom merge,avem o sala numai ptr noi,deci nu vor fi si alti ''privitor'' straini.Sper sa mearga totul bine.