Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
myral spune:
Acum am citit mai din urma, DIWANA , TOMA_IIY sunteti bine ati fost la doctor?DIWANA e prea devreme sa afirme ca e oprita in evolutie totusi. Si mie mi-a zis un doctor ca se vede doar sacul la 6,5 sapt (eco transvaginala) si ca sa vedem ce va fi, daca va fi. Am plecat terminata si peste 2 zile am fost in alta parte (eco abdominala) unde am vazut cu ochii mei cum ii batea inimioara.TOMITZA si eu am avut o mica pata ca de asta am ajuns la doctor asa devreme si de atunci nu am mai avut nimic si totul e bine.CRISHTINA cred ca e prea devreme si ca sa mergi la doctor(daca nu ai probleme) si ca sa te simti rau. DEspre medicamente nu stiu depinde cand le-ai luat ca vad ca ai doar 4 sapt poate le-ai luat inainte de ovulatie. Paracetamolul nu e interzis in sarcina si nici unele antibiotice in caz de urgenta.
blueeyes2003 spune:
Bun venit noilor -dutze!
Nana mersi ca te gandesti la mine!Sunt bine,doar ca aseara am avut musafiri si au plecat la 5 dimineata,am facut noapte alba,si de abia acum m-am trezit.Vad ca mai m-a lasat si tusea,dar in rest simptome nu prea am.Sper sa fie totul bine. Ma bucur ca astazi esti mai bine!
Cristina
La Multi Ani,sa fii sanatoasa,iubita si sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos tun! Petrecere frumoasa!
Mirela6+
Our little Miracle!
myral spune:
Fetelor ca sa-mi pun si eu semnatura trebuie sa intru la profil? sau cum sa fac? ca sunt cam in ceata si la propriu si la figurat.
Happiness_4_us spune:
Mirelush, ma bucur ca esti bine si ca s-a mai potolit tusea. Musafirii astia s amai stea si pe la casele lor, ca o femeie gravidutza trebuie sa doarma regulamentar. Pai?!
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by myral
Fetelor ca sa-mi pun si eu semnatura trebuie sa intru la profil? sau cum sa fac? ca sunt cam in ceata si la propriu si la figurat.
Da trebuie intrat la profil personal si te duci la semnatura si scrii acolo.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Asa este,Nana, eram rupta de somn dar trebuia sa stau ca plecau din tara si aveau avion abia de dimineata.De acum sper sa nu mai fiu deranjata,chiar simt nevoia sa dorm mai mult!
La noi inca nu stie toata lumea ca sunt -dutza,dar cat de curand vom da marea veste!Apropo,se zice din batrani ca daca iti anunti sarcina cat mai tarziu copilul va vorbi mult mai tarziu.Vorbe...
Mirela6+
Our little Miracle!
Happiness_4_us spune:
Aoleu? N-am stiut asta cu vorbitul.
Nici noi nu am anuntat decat acasa, aici pe nimeni, insa vad ca au inceput sa apara oameni care stiu de sarcina. Cum naiba e posibil asta, inca incerc sa elucidez misterul?! Mi se pare o chestie mult prea personala si consider ca nu e cazul sa se bage altii si sa trambitzeze in sus si in jos despre sarcina mea. Pur si simplu e problema mea proprie si personala atat si nimic mai mult.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
myral spune:
Yupiiiiiiiiiii! Am reusit. Multumesc Nana. Acum alta intrebare: trebuie sa schimb in fiecare saptamana ca maine seara fac 7 saptamani?Myral6+
blueeyes2003 spune:
Da,trebuie sa schimbi in fiecare saptamana.Si eu intru maine in 7 sapt.
Mirela6+
Our little Miracle!