Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

gata crishtina, esti pe listutza. Bine ai venit printre noi, sarcina usoara.

Fetelor, eu am fost ieri la echo...am fost foarte fericita. are activitate cardiaca. Mi-au dat lacrimile cand mi-a spus doctorita.
In rest va doresc si voua o sarcina ca a mea...fara greturi, fara dureri de cap sau alte dureri. Nici acum nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata.
Din pacate tot ieri mi-am descoperit o colita, drept urmare nu am voie sa mananc legume, fructe sau lactate deci exact de ceea ce am nevoie pt perioada de sarcina. O sa ma consult si cu medicul meu dar cred ca voi trece pe Elevit pentru ca bb are nevoie de vitamine si eu nu i le pot oferi din hrana.

Va pup si urez inca o data bun venit noilor gravidutze.

Si nu in ultimul rand,

Multi ani traiasca, multi ani traiasca...Laaaa multi ani!
La multi ani Cristina, sa ai parte de tot ce-i mai frumos. Sa vii sa ne povestesti cum i-ai spus sotului tau ca va fi tatic.

Andreea 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

cristina85ss LA MUTLI ANI, o sarcina usoara si un bebic sanatos-voinic.
Bun venit noilor gravidute!
Nana spor la cursuri!
Roxana_G sanatate la pitica ta!
Pe mine ma dor in continuare tzitzi, greturi nu prea am (afara de episodulde ieri), iar de la vitamine (cred) am pofta de mancare!
Sa auzim numai de bine1

5+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

buna! si eu am avut un rezultat pozitiv pe 13 ianuarie.La doctor sunt programata pe 22 ianuarie.Sper din tot sufletul sa fie bine, si sa mai dispara din emotii si griji.Taticul a fost tare fericit chiar daca acasa mai e un nazdravan in varsta de 1 an si aproape 3 luni pe nume Luca.
Va pup pe toate si aveti grija de bebei si cat mai putine greturi matinale!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor legat de tati, al meu vrea neaparat baiat. asa se supara cand ii zic ca aia mica ee bine cica cobesc. oare daca o sa fie fetita nu o sa o iubeasca? mie mi-e indiferent sexul dar din cauza lui as vrea sa fie baietel.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata si de la mine!Ce s-a marit listuta noastra de cand nu am mai scris!Cristina, LA MULTI ANI sarcina usoara si bebe sanatos!Irina stai linistita chiar daca o sa fie fetita o s-o iubeasca la fel de mult.Ba chiar fetitele sunt mai dragastoase si mai apropiate de tati, o spun din proprie experienta (in plus s-a jucat cu masinute si fotbal cu tati mai ceva ca un baiat). Al meu desi avem o fetita nici acum nu a zis ca ar vrea neaparat baiat mai mult eu vreau.Rox, multa sanatate fetitei!Nana succes la lectii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

asa sper si eu sa o iubeasca chiar daca va fi fetita insa cand il vad cum se bosumfla cand ii zic mereu de aia mica mi-e imposibil sa nu ma intreb cum va fi. nana nu ne inveti si pe noi islandeza?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Andreea (anaist72) ce frumos ca i-ai vazut inimioara! Sa ma laud ca si eu am vazut-o la nici 7 saptamani si m-am emotionat f tare dupa ce am tras o spaima cu o pata mica intr-o seara nu stiu de la ce ca bebe e bine si e maricel.Ce bine de fetele care nu au greturi(stati linistite ca totul poate fi bine si fara greturi sau pot aparea mai tarziu). Pe mine ma chinuie de dimineata pana seara si mananc f putin, si fructe ma chinui sa mananc dar nu am vomat si asta e bine. Daca continua tot asa o sa iau si eu vitamine ca deja am slabit 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am si eu o nedumerire...oare ar trebui sa merg la doctor? Nu ma simt rau...chiar mult mai bine de cum m'am asteptat. Si inca o intrebare...ma chinuie gandul ca am luat niste pastile cand nu stiam nimic...adica in sapt 1 si 2. Am luat Imodium, Ospen 3 zile si 2 pastile paracetamol. voi ce credeti, e grav? :(

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am uitat... va multumesc mult pt primire :)

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Crishtia, eu stiu ca nu e nici o problema.
Eu de ex am facut gripa si cum habar nu aveam ca sunt am luat medicamente, am facut chiar si injectii.
Pe urma cand am aflat, m-am apucat de documentat si am descoperit ca daca faci tratament in primele 2 saptamani, bebe nu e afectat in nici un fel. Asa ca nu iti mai face ganduri negre, este totul ok.
Sarcina usoara!

Ana
, vezi ca ti-am dat PM.

Mirelush, pe unde bantui? Esti ok?

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput