Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Zamfirica spune:
Fetelor, eu nu sunt pe listuta!!! Ma treceti si pe mine, va rog??? UM am avut-o pe 22 dec, DPN-ul cred ca este 28 spet. Multumesc frumos...as fi tare fericita sa ma vad acolo, chiar daca in coada listei deocamdata.
Anaxena, taticul se va obisnui, nu-ti face griji. Nici nu-l baga in seama, o sa vezi ca el va fi cel mai innebunit dupa copil cand se va naste, mereu e asa. Oricum daca mai vb. pe tema intreaba-l, el ce propune? Avand in vedere faptul ca bb deja a venit? Ideal poate ar fi fost sa se intample cum spune el, dupa nunta (desi....hmmmm) dar uite ca nu s-a intamplat asa. Si atunci? Il omori doar pt. ca a venit cu cateva luni mai devreme??? E nerealist, ce mai conteaza cateva luni daca tot va doreati in viitorul apropiat.
Ca sa nu-ti mai zic ca stiu cateva cazuri care au facut intrerupere intrucat "nu era momentul" si apoi nu au mai putut face copii, au tot umblat prin doctori si au cheltuit tone de bani. Sunt decizii care iti afecteaza intreaga viata, nu trebuie sa vezi doar in fata ochilor, trebuie sa mai privesti lucrurile si in perspectuiva. Nu zic ca e cazul tau, stiu ca n-ai spus ca ar fi vb. de asa ceva si ca nu va ganditi la un chiuretaj, dar iti spuneam ca sa vezi ca Dumnezeu nu tine mereu cont de planurile noastre marunte de viitor.
Oricum va fi bine, sunt convinsa ca tati va realiza ca te deranjeaza comportamentul lui si nu te va mai face sa suferi. Orice minune de la Dumnezeu merita primita cu bucurie si pace in suflet.
Roxana_G spune:
Neata. Eu nu sunt in forma maxima, ba dimpotriva ma simt pe o panta descendenta. Numai probleme pe multe planuri.
De exemplu am avut o seara "minunata", m-a apucat stomacul incat m-am intors repede la birou si oricum si apoi abia am ajuns acasa. Nu va zic ce rau am fost. Si cand am ajuns pitica mea avea 39.4 si nu scadea febra, mama era panicata. Nu am dormit deloc de grija ei, am tot verificat temperatura, si nici de grija sotului me care era suparat de probleme de birou foarte nasoale si cu implicatii majore. Dimineata mi-am reluat treaba la baie, iar Alex cred ca are laringita si nu gasesc loc la pediatra ei.
Aseara in paranoia mea ma gandeam sa nu faca varicela ca am auzit ca e epidemie prin gradinite (iar eu nu am facut in copilarie), pana m-a linistit doctorita ca e vaccinata si sigur nu face. Si tot paranoia mi se parea dimineata ca ma simt prea bine....
Va doresc o zi cat ma buna si revin cu mesaje de la birou.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine.
Se anunta o zi buna, fara gretzuri si alte simptome, asa ca bucurie maxima.
Eu azi incep din nou cursuri de islandeza, asta o sa dureze 12 saptamani, o sa se termine undeva la sfarsitul lui aprilie. Sunt bucuroasa ca mai invatz si eu cate ceva, ca prea se bulbuca astia aici la birou, si ca reusesc sa termin cu islandeza inainte sa creasca burtica prea mare si sa-mi fie greu.
Deci, incepand de azi, lunea si miercurea la scoalaaaaa!!!!!
Va pup pe burtici si va doresc o zi usoara, fara greturi, ametzeli, si alte cele.
P.S. Rox, multa sanatate lui Alex si sotului multa putere sa rezolve problemele de la servici.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Cristina, !
La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o sarcina usoara!
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Zamfirica
Fetelor, eu nu sunt pe listuta!!! Ma treceti si pe mine, va rog??? UM am avut-o pe 22 dec, DPN-ul cred ca este 28 spet. Multumesc frumos...as fi tare fericita sa ma vad acolo, chiar daca in coada listei deocamdata.
Acum esti pe listutza, te-am adaugat eu!
Bine ai venit!
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
irinabobe spune:
cristina la multi ani si sarcina usoara!
fetele voi cum va mai simtiti? problema e ca eu nu am nici un simptom adica nu greturi, nu pofte, doar din cand in cand dureri de ovare si atat. oare o fi totul ok?
5+
irinabobe spune:
bine ati venit si sarcina usoara fetelor nou venite. hai ce deabia astept sa facem un total la final sa vedem cine a prestat cu succes de sarbatori.
5+
slippers76 spune:
Buna dimineata
Va scriu si eu intre doua balanze si un bilanz, ca mai mult n-am timp. Si mie mi-au mai trecut greturile, doar durerile de cap ma mai chinuie la fel de rau. De rest, totul e ok. Merg sambata sa imi fac analizele.
Cristinaiti urez la multi ani, sanatate, tot ce iti doresti si mai ales sarcina usoara si bb sanatos.
Anaxena asa a fost si la noi la prima sarcina. Parca nu-mi venea sa cred cum reactioneaza "tati", mai ales ca era o sracina asteptata, discutata, programata, si mai ales "muncita" din greu vreo 7-8 luni. Dar i-a trecut. Oricum, Miruna e "fata lu' tata" si nu cred ca o sa se schimbe asta vreodata.
Nanaspor la lectii! Bag seama ca te-ai facut din nou scolaritza. Poate imi dai si mie pe PM know-how-ul pentru lincul de pe Liliepie cu bb-ii, dar mai ales cum va redenumiti voi link-urile, ca sa nu mai fie kilometrice si urate. Sar'mana.
Roxana, imi pare rau ca aveti probleme. Va tin pumnii sa fie bine. Cat despre varicela, a mea a facut anul trecut si a scapat. Insa nici eu nu am facut in copilarie si nici taica-sau. Noi suntem inca pasibili de a o contracta, chiar din gradinitza daca e epidemie. Eu am vorbit cu asistentele la gradi si mi-au spus ca deocamdata e ok, ca nu e epidemie, cel putin nu in partea asta de Bucuresti, si ca oricum ii controleaza riguros. Sanatate si tie si Alexandrei. Va tin pumnii.
Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76
crishtina spune:
As vrea sa ma treceti si pe mine pe lista :) Sunt sigura. Am facut si al doilea test si e pozitiv bineinteles :) UM 08.12.2006 DPN 14.09.2007 DN 11.12.1983 Va pup pe toate :)