Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 23
toma_lly spune:
fetelor,
mie imi e foame intruna
o sa ma fac...
TOMITZA
6+
bebelushu'
Nunta-11 iunie 2005
devylla spune:
Irlandeza feeeliiiiciiitariii!!!Ma bucur foarte mult pentru tine!Doamne ajuta,sa fie bb bine!Sarcina usoara iti doresc!
Toma_lly...am si eu o pofta...in special inghetata,imi taie din greata,azi mi-am facut aprovizionarea...s-a speriat sotul!Tocmai am terminat de 'rontait' o pizza.Balon scrie pe mine peste cateva luni...cine ma acompaniaza???Astept canditati...facem si-un miss
Sabina Y.
6+
japonia prin ochii unui amator
irina.c. spune:
quote:eu nu stiu sa zic,pentru ca mergeam la medic o data pe luna,si imi facea control alternativ-o data ecograf,o data pe masa.Teste genetice nu mi-am facut si nici n-am de gand,ca n-am chef sa ma umplu de un stress degeaba.Raman la analizele obisnuite si eventual daca imi sugereaza medicul ceva in plus,desi nu prea cred.Nu de mult am venit si eu de la Polizu,a nascut cumatra mea o fetita superba,natural(a treia nastere).Numai bine,mi-am amintit si eu ce ma asteapta.
Originally posted by teodoran
Eu cred ca deja ar trebui sa ne gandim la toate investigatiile care se fac pe pacursul sarcii, ca sa apucam sa ne facem programari de pe acum. Deci care sunt ecografiile importante , la cate spatamani se fac?cand ar trebui sa se faca testele genetice, sau alte teste?Nu ma pricep de de aceea am zis ca poate fetele care au mai fost mamici ne pot da mai multe amanunte.7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
carminabulina spune:
Buna gravidutelor.
Eu la prima sarcina am mers lunar la control si de fiecare data faceam si o eco. Am facut analizele uzuale la ineceputul sarcini si prin saptamana 34, iar la 21 de saptamani ecografia morfofetala la Sanador. Am luat toata sarcina acid folic si nici o alta vitamaina, iar de la 20 saptamani am luat si fier pana la sfarsit. Testele genetice si triplu test si alte aiureli nu le-am facut din acelasi motiv spus si de Irina: nu sunt foarte exacte si nu faci altceva decat sa iti frangi mainile. Sigur daca medicul ar fi cerut-o probabil ca as fi facut, dar el din contra.
Nu cred ca greturile sau lipsa lor sunt un motiv de bucurie sau ingrijorare in ceea ce priveste sarcina. Nici la prima si nici acum nu am avut un strop de greata, nici pofte nimik. In schimb am mancat cat s-a putut si da, m-am facut
atat. Am luat 20 de kg. Sper acum sa fiu un pic mai ponderata la mancare, ca nasti mai greu daca te umfli prea rau
.
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Zamfirica spune:
Teodoran, bine ca stai in pat. Ai mare grija sa nu faci efort. In legatura cu ecografiile, eu am facut prima eco importanta (dr. Herghelegiu-Sanador) la 14 sapt, urmatoarea (acelasi medic) la 22 spat. Intre 16-19 sapt. se face Triplul Test. In rest controale de rutina la medicul ginecolog. Si eu cred, asa cum v-am mai spus ca e musai sa ne facem de pe acum macar programerea pt. eco de 14 sapt., fiindca se prinde tare greu un loc la un imagist bun, ca sa nu mai zic ca sunt doar 4 in Bucuresti. Cand am sunat eu aveau programarile facute cu luni de zile inainte...
in asteptarea lui number 2
Zamfirica spune:
Teordoran, voiam sa-ti mai spun ceva. NU E MUSAI SA AI SIMPTOME DE SARCINA. Crede-ma ca el la prima sarcina n-am avut absolut NIMIC, nici un simptom inafara de sanii mariti, nici ameteli, nici greata, nici dureri de spate si nu-s vreo tinerica. Sarcina a decurs fara probleme, deci nu e adevarat ca simptomele sunt semn ca totul merge bine si ca sarcina evolueaza, se poate sa evolueze foarte bine si fara sa-ti fie rau. Si nici nu te chinui! 
Missy, ti-am vazut si eu fetita, e superba intr-adevar. Are ochi verzi, nu?
carminabulina spune:
Zamfirica ai dreptate...eu m-am programat cand aveam 13 saptamani la eco morfologica, adica cu 8 saptamani inainte. Eu nu am fost la herghelegiu ci la celalalt, am uitat cum il cheama dar este un medic foarte bun.
MAi este cine la Dr. Ion Ionut, sau la cineva de la Giulesti?
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Zamfirica spune:
Fetelor, eu am citit pe prospectul de la vitamina E ca nu e indicata in sarcina. Am vazut ca voi luati la recomandarea medicului si mi-am cumparat si eu, dar acum nu stiu ce sa fac. De ce oare o recomanda si este trecuta in profilaxia primului trimestru de sarcina alaturi de acidul folic, daca in prospect scrie negru pe alb ca nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii la gravide??? Voi aveti idee? Si nu va e frica sa o luati? 
Zamfirica spune:
Carmina, ai fost la Pop sau la Iosup? Toti sunt foarte buni!