Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor nici eu nu prea am simptome de sarcina,parca prima data mi-a fost putin rau dimineata,dar acum nimic.Pot sa mananc orice nu mi-e greata de nimic.Uneori ma ingrijorez ca daca nu este totul bine si pe urma ma mai linistesc si imi spun ca nici o sarcina nu este la fel.
Zamfirica printre cei 4 imagisti buni se afla si dr. Iosup? Si eco intre 12-14 sapt. este morfo-fetala?
Edit:Eu nu iau vitamina E.

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by Zamfirica

Carmina, ai fost la Pop sau la Iosup? Toti sunt foarte buni!

Zamfi, mamica Otiliei
in asteptarea lui number 2

Zamfirica, nu nu . Astia sunt cei trei crai vestiti Iosup Pop si Herghelegiu, de fapt 4 daca-l pui la socoteala si pe Albu. Eu am fost insa la alt medic, de la Sanador, care este de-asemenea specializat in imagistica si ca sa fiu sincera m-am bucurat ca a fost asa. Stii si tu cum se zice:la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
Eu am un ghimpe impotriva lui Albu.

4+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Blue, eu pe 15 mai am nascut. Imi pare rau de pierderea suferita dar sper ca ti-ai revenit si esti optimista .

4+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Carmina mersi, a trebuit sa-mi revin pentru ca imi doresc foarte mult un copilas! Incerc sa fiu optimista!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, nu va mai stresati daca nu aveti greturi.Ziceti merci!!
Eu am inceput sa am de 2 zile...nu vomit, dar am o stare continua de greata.Azi am fost la parc si mai aveam o statie de tramvai pana acasa, dar la stop i-am zis sotului ca nu mai rezist si m-am dat jos din masina sa merg pe jos . Saraca Sofia, a crezut ca-s nebuna .

si cum am mers eu pe jos asa...ma trezec fara de voie la supermarket...si acolo o forta invizibila m-a facut sa-mi cumpar castraveti murati in otet, eu care nu mananc asa ceva niciodata, imi plac numa cei murati obisnuit, hehehee:))

asa ca dupa ce am mancat repede acasa un castravecior mi-a venit pofta de viata, am mancat si pranzul, ce sa mai, lux!!
Insa la prima sarcina n-am avut asa ceva,iar acu e si mai devreme fata de cum aveam asa zisele greturi atunci...ma intreb ce va mai urma....

Misy, Irlandeza, Ale, si fetele noi, bun venit si-o sarcina usoara si fara probleme! Teodora, imi pare rau s-aud ca te-ai speriat, bine ca e bb la locul lui!!!

Irina, pe mine ma pune dr obligatoriu sa fac triplu Test . Nici cand i-am sugerat ca parte financiara nu e nici ea de neglijat la toate analizele astea n-a clipit.....
Asa ca speram sa ne-ajute Dumnezeu s-o scoatem la capat, mi se face rau cand ma gandesc la bani, asa ca nu ma gandesc si gata =))

Missy, la mine nu sunt similare datele, dar totusi e aceeasi perioada.Sofia e nascuta pe 11 septembrie 2002, iar acu am dpn 5 sept.

ah, pt listuta, vad ca lipsea luna august la date de nastere.Iata ca o umplem, eu sunt nascuta pe 3 august 1979.
haideti sa va arat si progenitura nr 1:

http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo205220.htm

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahaha, Ale, m-am uitat prin pozele voastre si-am vazut acolo ca sunteti mari pasionati de fotografie, eu de un an de zile mi-am descoperit pasiunea asta, asa ca deja am trecut la aparat pe film si intentionez sa invat sa developez singura etc.

ia zi, ce aparat smecher era acolo in mana la sot??

uite aici un site unde am scris eu 3 articole:

www.fotomozaic.ro

e numele meu dedesubt, o sa le gasiti repejor :)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Sabina,ce aiurea,sa te oblige sa faci niste analize daca tu nu vrei.Ce-am gasit pe net despre triplu-test asta:"De notat, testul are valoare orientativa. Majoritatea gravidelor la care se obtine un rezultat pozitiv pentru trisomie 21 ( sindrom Down), trisomie 18 (sindrom Eduards) sau defecte de tub neural poate avea un copil probabil normal."
Zi si tu,sa nu-i strangi de gat?Practic ei nu-ti garanteaza nimic.Intai baga spaima in tine si pe urma cica"sa decizi singura".Eu recunosc ca nu prea am incredere in medici,adica nu ma astept de la mare lucru de la ei.Dar ce sa zic,mi-a ajutat Dumnezeu si pana acum n-am avut probleme,sper sa fie asa pana la sfarsit,si dupa aceea.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Irlandeza!! FELICITARI! ma bucur mult pt tine sa-ti ajute DD sa-ti ti copilasul in brate.

Fetelor cat de importanta este ecografia morfofetala si de ce se face de fapt??nu stiti la CLUJ face vreun medic??

LAVINIA7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara fetele, wow ce harnicute ati fost la scris. Eu sunt tunsa si frezata, ma simt ceva mai bine. Daca mananc imi e mult mai bine, problema e ca as manca mereu mereu. Numai branza si carne. Mai noi si lapte. Mi-e o foameeeeeeeeee. Pana acum slabisem, acum cred ca incep sa pun.

Teodoran, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, discuta neaparat cu medicul sa vezi ce este. Bine ca BB e ok, insa e bine sa stii ce a fost ca sa stii ce e de facut.

Intrebati de eco, eu la prima sarcina am facut la 12 saptamani, 20 saptamani si 32 saptamani. Adica cred ca pe si pe la 38 saptamani ca nu mai nasteam o data, si pana la urma am depasit DPN cu o zi. Control lunar pana la 30 de saptamani, apoi la 2 saptamani si in ultimele 2 saptamani si de 2 ori pe saptamana.

Ziceati de triplu test. Nici eu nu vreau sa il fac, insa va avertizez ca doctorul Badiu il face mai nou tuturor pacientelor indiferent de varsta sau de risc. Cica e noua lui politica. Mie oricum cred ca mi-l facea ca am 31 de ani. Stiu ca e o prostie, tuturor celor care l-au facut dintre prietenele mele le-a iesit ceva prost si l-au tot refacut, insa nu va zic ce a fost in sufletul lor. Cumnata mea l-a refacut o singura data, insa am o prietena cu o fetita minunata si sanatoasa care a fost nevoita sa il refaca de 5 ori - pare-se ca era o problema a mamei care afecta rezultatul. La a2a sarcina acum are exact aceeasi problema, deja il face a2a oara.

Ma laudam eu ca nu am dureri de burtica, acum simt putin in partea de jos si ma tine daca merg mai repede sau fac treaba. Nu mai spun cand o ridic pe Alexandra. Pana acum imi era rau, adica doar atat, acuma ca ma si doare ma simt si mai gravidoasa.

Pup si weekend placut!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara fetelor,
Vreau si eu aici cu voi. Ma primiti?
Am aflat acum 2 zile ca sunt si inca nu imi vine sa cred....
Am tot facut teste dupa teste de teama ca e fals pozitiv sau ca m-am inselat. De fiecare data am primit acelasi raspuns: 2 II. Abia astept confirmarea doctorului si sper sa fim amandoi sanatosi.
Ma treceti si pe mine pe listuta voastra?
Eu am UM 22.12.2006 si DPN 28.09.2007.

isabeluta doar 4+

Mergi la inceput