Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

danielaradu si Ale va urez sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici!
teodoran saracuta de tine prin ce ai trecut . Stai linistita in pat!
cristina85ss am citit ca e normal ca scurgerile sa fie mai abundente, am observat si la mine parca o schimbare.
mandarinutza stiu ca nu e bine sa bei apa tonica si nici bitter lemon in sarcina deoarece contin chinina, deci incearca mai bine cu lamaie.
Mie mi-a fost de cateva ori greata scurt si s-a lasat cu , dar nu e inca foarte rau. Sanii ma dor destul de tare, s-au marit putintel si sunt foarte fierbinti ( e normal?). Prin burtik mai simt din cand in cand un disconfort, dar nu mai e asa strident ca saptamana trecuta. Iau in continuare vitaminele prescrise de dr si astept cu nerabdare ziua de 24.01.07 sa merg din nou la control si atunci am sa fiu fix in 6 saptamani si sper sa vad si eu samburel mic si inimioara batand.
Un sfarsit de saptamana lipsit de greturi va doresc!

5+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Wow fetelor aveti spor nu gluma.
Nu pot sa tin pasul cu voi
Teodora saracuta de tine,stai linistita,bine ca e bb bine,odihneste-te cat poti.
Nana referitor la greturi,te inteleg,eu am dimineata si la pranz,la pranz de pe la ora 11 pana la 12 cand am pauza de masa.Insa ora aia,o cam tarasc.Cum te descurci tu oare toata ziua.Incearca mai multe alimente,pana gasesti ceva ce-ti mai taie din greata.
Insa vad,ca ma apuca si in timpul zilei tot mai des...insa nu foarte rau.Mie sa nu inceapa si la mine,tot timpul.
Cristina faina surpriza sotului.Felicitari!
Cu vitaminele m-am lamurit.Am sa i-am acidul folic pe care l-am cumparat pana il termin,si incerc si cu vitamina E si B6.
Bun venit noilor ,sa aveti sarcina usoara!

Sabina Y.6+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milu spune:

Buna,-utelor

Blueeyes2003, multumesc pentru urari si de asemenea doresc un bebe sanatos la toate mamicile de septembrie-octombrie.
Aseara am fost la Dr .Anastasiu -Brasov si e adevarat ca sarcina are deja 7 saptamani dar vestea proasta este ca langa sac s-a descoperit un hematom.De azi trebuie sa incep tratament cu Duphaston cate 3 /zi si suplimentar trebuie sa iau Elevit 1 /zi si Vitamina e 2/zi. M-am cam speriat aseara dar medicul a spus ca daca fac exact cum spune el o sa fie bine totul...plus ca n-am voie efort..din pacate i-am spus ca la lucru tb sa merg asa ca merg cu masina mica si stau doar pe scaun cel putin 2 saptamani ...ce rasfatata o sa mai fiu
Urmatoare consultatie e pe 2 februarie;pana atunci poate ma ajuta cu sfaturi alte mamici.
Pupici la mamicutze

6+
Milu,Miti si Bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata burticoaselor.

Tocmai ce vin de la spital unde mi s-a confirmat ca testul de dimineata arata POZITIV pe buna dreptate. Deocamdata e doar testul de urina, iar cel de sange probabil pe luni -marti aflu rezultatul.
Sunt insarcinata!!!!! In 4 sapt.
Doamne ajuta-mi sa fie bine de data asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Felicitari irlandeza, sa fie un bb sanatos. Tu ai facut FIV? te intreb ca parca te-am vazut la subiectele de FIV.
Ale de ce ai pierdut sarcina, la cate saptamani ai pierdut-o , te intreb ca si eu stau cu sufletul...am avut niste sangerari si imi este foarte frica.
Aseara am avut o repriza de greata, dar vad ca acum nu am nimic, chiar se poate sa nu am simptome deloc. Daca m-ati ffi vazaut aseara cand am vazut ca imi esteun pic greata, topaiam de fericire...inseamana ca sarcina e ok.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu am facut FIV, trebuia , dar vad ca a iesit natural pana la urma. Si sotul tocmai a aflat ca are varicocel, de aceea nu ieseau spermogramele bune.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Pot si eu pe lista? azi-dimineata mi-au iesit cele II.
Ironie sau coincidenta: la prima sarcina ultimul ciclu a fost 21.12.2001. Data ultimului ciclu este acum: 21.12.2006. Deci conform primei sarcini, DPN este 28. sept. Fetita mea insa s-a nascut pe 7.oct, i-a placut ei acolo. sa vedem cum va fi de data asta. sper ca mai devereme.

va pup

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandeza felicitari! Ce mult ma bucur ca ai reusit si ca suntem colegute! Sa ai o sarcina usoarar si un bebe sanatos!Sa ne dai datele sa le trecem pe listuta!

Missy bine ai venit!Ce coincidenta,sa ramai exact in aceiasi perioada!Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

MISY, ce draguta e Alexia
Sa-ti traiasca !!

multumesc BLUEEYES2003

TOMITZA
6+
bebelushu

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu cred ca deja ar trebui sa ne gandim la toate investigatiile care se fac pe pacursul sarcii, ca sa apucam sa ne facem programari de pe acum. Deci care sunt ecografiile importante , la cate spatamani se fac?cand ar trebui sa se faca testele genetice, sau alte teste?Nu ma pricep de de aceea am zis ca poate fetele care au mai fost mamici ne pot da mai multe amanunte.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput