Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

buna fetelor
sunt o fericita gravidutza in 5 saptamani
azi am fost la dr si l-a vazut la eco
m-a consultat si suntem ok
ma primiti si pe mine printre voi?

o asteptam pe bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor voi aveti cumva scurgeri vaginale mai abundente decand sunteti insarcinate?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Anaxena,nu te mai stresa ca nu face bine la BB,incearca sa fii calma si o sa vezi ca toate se vor rezolva.

Fetelor eu am fost azi la ecograf,embrionul a mai crescut are acum 15 mm si i-am vazut si inimioara.Greturile parca mau mai lasat,imi este rau dar dupamasa spre seara,in rest ma duc foarte des la baie.

problema este ca nu pot sa mananc deloc carne imi este foarte rau de la ea,incerc sa suplinesc proteinele cu oua si lactate.

LAVINIA7+

Lavinia, imi permit sa-ti dau un sfat, pentru ca exact asa sunt si eu..nu suport sa vad carnea in fata ochilor sa simt miros, de gust nici nu mai vorbesc...
poti lua proteine din mazare, lapte oua(mai putin), alune (preferabil cele de padure), orez(integral daca se poate),soia.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina eu nu am greturi,cel putin pana acum!Referitor la secretie,da,eu am observat ca este mai abundenta de cand sunt insarcinata!
danielaradu bine ai venit! Sarcina usoara si un bebik sanatos!
Sa ne dai datele tale ca sa fii trecuta pe listuta!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

daniela bine ai venit! ma bucur ca pana la urma a fost cu ochisori.
cristina nici eu nu am greturi deloc, in ceea ce priveste secretia parca e un pic mai abundenta si inca ma cam dor ovarele ca la ciclu. acum deabia astept sa ajung sapt viitoare la dr sa vad daca e in regula.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!
Nu prea reusesc sa scriu mai des, dar va citesc tot timpul!

Am fost si eu ieri la doctor, m-a consultat, a si "ghicit" de cate saptamani e sarcina, mi-a dat de facut analize, si cand vor fi gata, voi face si eco, si tot tacamul. Acum din cate am vazut nu am prezentat nici un interes fara analize, si la o sarcina asa de mica!Presupun ca a vazut ca totul e in regula si nu mi-a trebuit mai multa atentie!
Puteti sa-mi treceti si mie in listuta doctorul. Gh.Constantinescu-sp.Municipal.
Initial am vrut si eu sa merg la Badiu, am fost o data la el, la un control ginecologic, m-am programat acum pe 8 ianuarie, si cand am ajuns la CMU m-au anuntat ca Badiu nu poate veni ca are o nastere, m-au reprogramat a doua zi, cand colo a doua zi e aceeasi poveste, si norocul meu a fost ca m-a prezentat o cunostiinta doctorului Constantinescu(e seful clinicii de la Municipal) si sunt destul de incantata.

Azi am avut o zi super nasoala, m-am simtit tare rau. Cand ma iau greturile, incerc sa mananc cate ceva, si ma lasa, dupa un timp iarasi revin. La prima sarcina greturile au tinut pana la 12 sapt.
Eu deja am luat 2 kg, asa ca ma astept ca la sarcina asta sa iau ceva kilograme!

Va las acum, sper ca in we voi fi mai activa!

Alina7+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Uf, hai ca mi-am facut curaj sa ma inscriu si eu pe lista. UM 01.12.2006, DPN 10.09.2007.

Nici nu stiu ce sa va zic, ca-s emotionata... desi am mai fost pe-aici. Anul trecut pe vremea asta tocmai aflasem ca sunt gravidutza. Numai ca dupa 12 saptamani normale, au urmat 5 de singerari si contractii care au dus pina la urma la pierderea sarcinii. Asa ca sunt destul de speriata si orice junghi ma ingrozeste.

Ca simptome, in afara de somn si foame, altceva n-am. Greturi inca nu, desi le cam vad la orizont, sanii s-au marit dar nu sint nici prea tensionati si cu atit mai putin durerosi.

Am avut niste singerari scurte saptamina asta, care evident ca mi-au bagat cuiul in suflet, dar au trecut... Iau utrogestan, magne b6, si elevit.

Cam asta. Bine v-am gasit.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ale bine ai venit! Iti doresc din suflet sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Trebuie sa fie bine bine de data asta,fii optimista!
Alina nu ti-a facut eco?

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ale, doresc sa iti transmit multe felicitari si aici. Iti doresc din adancul inimii sarcina usoara, un bb plin de sanatate care sa se nasca la termen,si o odisee frumoasa alaturi de, aceste fete scumpe.
Cauta sa nu te mai gandesti in acest timp la, sarcina pierduta si cu atat mai putin,incearca sa nu o compari cu nici o alta.aceasta sarcina a ta este unica.Priveste inainte si gandeste optimist ca totul va fi bine de data aceasta.Te

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara,
Am si eu cunoscutele dureri ca cele de la ciclu si eu ca si voi merg la baie imediat sa vad daca nu cumva mi-a venit . Asa am avut si la prima sracina dar parca acum ma doare mai rau. De fapt cred ca stiu si care e cauza. ieri am iesit la plimbare cu bebe si de obicei las carutul la uscatorie, la parter. Numai ca atunci cand m-am intors de la plimabre am observat ca pierdusem cheile. Mihnea (bebele meu) dormea in carut si nu am avut incotro si am urcat 4 etaje cu carutul cu copilul in el. Acum asta e, 9 luni tot am sa car nu prea am cum sa ma fofilesc.
La prima sarcina nu am avut greturi, am avut pofta de mancare, am fost foarte activa vesele si nerabdatoare. Am stat acasa si nu aveam nici o grija...hehehe, unde sunt vremrile alea?
Sper sa ajung sa va cunosc in scurta vreme, ca acum mai vreau sa scriu si eu una alta dar nu am retinut numele.

4+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput