Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 4
Mara76 spune:
Neata fete frumoase!
Eu aseara am facut paine...deh, cand are omul o noua pasiune...
Azi pap asa:
MD: 3 felii de paine cu gem dietetic si cafea cu lapte
P: gratar pui, branzica de casa si castravete
S: ciorba Monti
Gustari: ceva mere, portocale...
fatima spune:
ma miram eu...spaghete cu cascaval..
catxo, gasesti spaghete integrale la billa, la branzeturi vegetale, in dreapta salatelor..sau la carrefour, la raionul cu paste fainoase..
Fetelor, eu am slabit un kg..nu-mi vine sa cred..dupa 3 zile in care am mancat de m-am spart..totusi, azi dimineata (ca numai dimineata ma cantaresc, cu stomacul gol) aveam 74..!!! o fi defect cantarul meu? o sa-mi dau seama mai bine peste cateva zile..
meniul de azi:
D cereale cu lapte 0.1%
P carnita slaba de porc la cuptor (in oala de ceramica..yam yam..) cu sos de rosii
S omleta cu branza si rosii (se poate seara?)....ca m-am cam saturat de spaghete..
si ca de obicei pe la 21.00-22.00 fructe..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
crisstinuta spune:
Eu,Acusordin luna mai pana in luna octombrie mancam tone de legume iar iarna tone de mere si hectolitri de iaurt.
latrishia spune:
Eu am azi o saptamana de cand am reinceput si chiar simt ca nu ma mai strang pantalonii.Deja incep sa fiu curioasa si sa vreau sa ma urc pe cantar.
Ieri am mancat asa
D 3wasa cu gem dietetic si un pahar de iaurt degresat
P vreo 5 chiftelute din soia si pui cu sos de rosii ca altfel nu stiu cum le inghiteam
S o conserva de ton cu lamaie si vesnicul meu desert iaurt cu fructe de padure, numai seara ma apuca dar nu cred ca i problema ca dupa ora 6 nu mai bobinez nimic
Fetelor cum faceti voi chiftelutele sa fie gustoase ca ale mele au iesit tare naspa, nici ne monti nu le faceam mai bune, dar chiar asa petarda nu sunt in bucatarie.E vreun secret ceva?
Pupici
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna
ariel_7000 spune:
fatima, poti sa papi omleta seara, nu e nici o problema.
catxo, paste integrale gasesti si la Cora...sunt mai maronii decat cele "normale" si le poti face cu sos de roshii si cu alte legume admise, fara sa pui grasimi, carne, branzeturi etc...la fel poti proceda si cu orezul integral.
eu diseara vreau sa fac mazare bonduelle (la borcan). cum o pot prepara? cu un strop de ulei, carnita sau fara? cu faina de soia sau fara? problema cu mazarea nu mi-e prea clara....
deci, raportul de azi...60.4 kg, dar tot imi simteam ochii putin umflati, deci cred ca de fapt am cu cateva sute de grame mai putin...nu asta conteaza, cat starea de disconfort, plus ca am avut si mai am dureri mari de stomac...nu stiu de ce, ca nu mai beau ceai chinezesc, altfel dadeam vina pe el..., + durerea mea de ceafa si cap...tensiunea mica!!!
meniu: dimineata: 2 mere + 1 cafea slaba + 3 felii paine fibropan cu gem cu fructoza
pranz:tocanita de ciuperci cu masline si 2 felii sunca pui
seara: nu stiu daca voi manca ceva, ca merg la dentist...poate putin cascaval cu sunca.
alina si alexandra
fatima spune:
ariel ,la ploiesti nu e cora..
unde gasiti voi orez nedecorticat??
si de ce chiftelute cu soia ? n-avem voie numai din carnita?
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
ariel_7000 spune:
scuze fatima, acum am vazut ca esti din ploiesti...oops!
eu fac chiftelutele cu soia, tocmai ca sa nu iasa "gloante"...adica nemasticabile:)
alina si alexandra
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Fetelor cum faceti voi chiftelutele sa fie gustoase
Pai juma de kil carne mixta sau simpla, o ceapa maricica tocata fin, 2 oua, patrunjel, marar, sare,piper, cimbru. Se prajesc fara faina, fara nimic. Le scot pe servetele de hartie, sa se mai absoarba din ulei. Mie si nu numai mie chiar imi plac, nu-s deloc bombe.
Intrebare: painea de secara se face altfel decat cea de grau? Daa, stiu, fiecare cu piticii lui!
ariel_7000 spune:
mara, mie painea de secara nu-mi creste si se incruzeste la mijloc...asa ca o fac sub forma de turtite, mai aplatizate:)
alina si alexandra