Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 22
ariel_7000 spune:
buna fetele! maine dau raportul de greutate, caci iarasi sunt buretel imbibat in apa...
deci, aseara m-am abatut cu o portie de cartofi prajiti...mea culpa!
m-a chinuit talentul culinar si am dat-o in bara, dar pot sa zic cu mana pe inima ca nu a fost vina mea 100 %...am incercat sa fac reteta de bomboane fine de ciocolata...numai ca mi-a iesit compozitia cam moale si nu am putut sa le modelez, pana la urma am preferat sa le fac gen "ciocolata intinsa" si am zis ca le tai eu apoi bucatele mici. toate bune si frumoase, numai ca sotului meu ia venit ideea minunata de a pune si alune in compozitie...si uite asa mi-a trantit niste alune, de care s-a jurat ca nu sunt sarate...am gustat si eu si nu erau...ieri dimineata cand am vrut sa gust ciocolata era sa o scap pe jos!!! era sarata! bleahhhh! si maifacusem una si pt ai mei ...le-am dus-o asa, sa o arunce ei, ca imi era mila de munca mea:))). nu va mai spun cu ce pofta a mancat-o tata si cat a laudat-o!!!! a zis ca e super ciocolata asta, ca nu este dulce ca altele.hehhehehe. m-a distrat patania:))
meniul meu de azi:
dimineata: 4 rondele ananas fara zahar, cafea slaba, 1 crema de branza
pranz: 1 branza fagaras, 3 felii mozarella, 4 felii sunca de pui
seara: cred ca supa de pui si branzica de casa.
sper ca pana maine sa ma "deshidratez" :))) ca sa pot da raportul.
alina si alexandra
lorelei_19 spune:
Meniul meu de azi:
- dimi: o felie de paine integrala, cafea.
- gust: 2 mandarine si un mar
- pranz: un carnatz prajit cu salata verde cu rosii si o bucata de branza
- cina: creveti cu sos si cu paste
Intrebare: se poate manca paine integrala in cursul zilei cu salata de exemplu si ulei de masline? eu am mancat ieri de exemplu legume prajite in ulei de masline si cu paine, e ok sau nu?
andanii spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Meniul meu de azi:
- dimi: o felie de paine integrala, cafea.
- gust: 2 mandarine si un mar
- pranz: un carnatz prajit cu salata verde cu rosii si o bucata de branza
- cina: creveti cu sos si cu paste
Intrebare: se poate manca paine integrala in cursul zilei cu salata de exemplu si ulei de masline? eu am mancat ieri de exemplu legume prajite in ulei de masline si cu paine, e ok sau nu?
PAINE CU LEGUME DA, DAR FARA ULEI, FARA GRASIMI
ANDANII
ralu spune:
Buna fetele!!
Merci mult pentru raspunsuri!! Am niste caise uscate fara zahar, fara nimic si mai mananc seara din cand in cand!
Raportul meu Andreea pe ziua de azi este, spre mirarea mea (pentru ca am avut destule abateri saptamana trecuta)-89.00kg. Ori intr-adevar am slabit ori cantarul este stricat! Am dat 1,1 kg in aceasta saptamana. Am trecut de primul prag psihologic (90 de kg). Urmatorul prag este 85kg. Sa vedem in cat timp voi realiza chestia asta.
Meniul meu de azi:
Dim: 2 felii de paine wasa+iaurt0%+cafea+lapte0%
Pranz: pui la rotisor+ciuperci la cuptor cu sos tomat si mirodenii.Dupa vreo ora am mancat 2 capsuni.
Seara: cred ca voi manca doar fructe, sau daca mi-e foame o salata mozzarella!
Va pup si va urez o saptamana fara abateri!
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by andanii
PAINE CU LEGUME DA, DAR FARA ULEI, FARA GRASIMI
ANDANII
Mersi, Andanii pentru raspuns. Eu citisem insa in ultima lui carte ca ai voie sa combini uleiul de masline si pestele cu hidrocarburile. Aku chiar ca nu mai inteleg deloc
ralu spune:
Lorelei_19-painea este o glucida, iar uleiul de masline este o lipida. Combinatia ulei +paine este glucido-lipidica si duce la ingrasare! Din ce stiam eu, poti combina orezul integral cu peste, dar fare grasimi!
Te pup!
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by ralu
Lorelei_19-painea este o glucida, iar uleiul de masline este o lipida. Combinatia ulei +paine este glucido-lipidica si duce la ingrasare! Din ce stiam eu, poti combina orezul integral cu peste, dar fare grasimi!
Te pup!
Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)
Ralu, sarmana mult de raspuns, asa stiam si io. Da uite-aici:
2)b alles was KEIN Fett enthält und einen GI über 35 bis 50 hat, z.B.
(2b) tot ce nu contine grasime cu un indice peste 30 pana la 50, de exemplu:)- VK Brot, Pumpernickel (paine integrala)
- Haferflocken, Getreidekörner, VK- Mehl (Nachtrag: bei Getreide vernachlässigt MM den natürl. Fettanteil) (diferite seminte- nu le traduc pe toate)- VK-Spaghetti, Spaghetti al dente, Makkaroni (aus Durumweizen) (spageti integrale al-dente, adica nu fierte prea mult, orez integral si orez basmatic lung)
- VK- Reis, Basmatireis (Langkorn)
- VK- Grieß, VK-Couscous, VK-Bulgur (gris integral, cuscus integral, bulgur nu stiu ce-nseamna)- Weintrauben, Kiwi, Ananas, Litschi, Mango, Kaki, (leicht grüne) Banane, Preiselbeeren (diferite fructe, nu le mai traduc)- getrocknete Feigen, Aprikosen und Pflaumen (iarasi fructe)
Die Regel heißt:
Es darf nie was aus 1) zusammen mit was aus 2)b in einer Mahlzeit sein. Sonst ist alles erlaubt.
(Regula e urmatoarea: nu se poate amesteca nimic de la punctul 1) cu ceva de la punctul 2b))
Keine Regel ohne Ausnahme: (Nici o regula fara exceptie)
Es gibt nur eine Ausnahme laut Montis neuestem Buch:
Fisch gehört ja wegen des Fettanteils zu 1). Er darf, genau wie Avocados, wegen der überaus gesunden Omega 3 Fettsäuren auch mit 2)b kombiniert werden, ebenso ist etwas Olivenöl immer erlaubt.
Exista conform ultimei carti al lui Montignac o exceptie:
Pestele apartine de fapt grupei 1. Insa este permis, la fel ca si avocado datorita continutului supersanatos al Omega 3- acid grasimic (nu sunt sigura dac-am tradus termenul asta corect) sa fie combinat cu toate produsele de la punctul 2b, la fel si uleiul de masline este mereu permis. Uite si sursa: http://www.montignac.ch/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8363. Acu' ma lamureste cineva???
andanii spune:
ok, parerea mea ca poti manca ulei de masline, dar nu orice ulei, eu nu am receptionat ca era ulei de masline, da da da ulei de masline e voie cu paine integrala ............. ok?
dar alt ulei nu
ANDANII
olim spune:
fetlor, eu pana la urma am mancat niste fasole verde fiarta la aburi, si cu putin usturoi. a fost
o seara frumoasa tuturor
ralu spune:
Draga lorelei_19 eu nu stiu germana, dar mi se pare tare bizar sa fie permisa combinatia ulei de masline si paine! Dar daca el asta spune in a doua carte eu nu contest nimic. Din cate am priceput eu din textul tau, vad ca este permisa painea cu peste! Nu stiu sa-ti explic de ce!!! Eu, una, o sa incerc combinatii de genul asta de abia in faza a-II-a. Oricum Monti spune ca ar fi mai bine mancata painea integrala doar dimineata! Te pup