Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 19
fatima spune:
Fetele, n-am scris de cateva zile, nu mi-a mers net-ul..il iubesc pe domnu' monti asta..azi dimineata aveam 71 kg pe cantar, adica -4 kg in 2 saptamani..e bine, nu?..am avut o zi de abatere, am avut musafiri si a trebuit sa gust din mancarea gatita pentru ei, piure cu fripturica in sos de vin si tort de ciocolata, dar foarte putin..promit ca nu mai fac!!!
.inca 6 kg si ajung la greutatea de dinainte de sarcina..si apoi inca vreo 2-3 kg sa ajung la greutatea ideala..sper ca pana pe 17 feb., cand am un botez, sa ma apropii cat mai mult..
meniul de azi:
D: cateva felii de cascaval, pastrama pui si o cutiuta mica de smantana
P: fructe (am luat micul dejun tarziu, pe la 12.00)
S: spaghete integrale cu sos rosii
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
adriana_mihnea spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Adriana...a dat napasta peste mine cand m-am uitat pe creatiile alea culinare..naiba m-a pus..si acum salivez..
Tu ai facut asa ceva? Esti grozava in cazul asta...Nu mi-au vazut ochii laolalta atatea feluri de prajituri... ..delicioase...
Ai si retete? nu pentru mine..pentru sot...zice pacatosul...
Da, Inuta, eu le-am facut, dar sa stii ca nu sunt nici pe departe atat de priceputa pe cat crezi tu...
Pe forumul asta sunt nenumarate fete care gatesc mult mai bine ca mine si au niste retete super; eu sunt mic copil...Ia-o exemplu pe Natalia!
Daca vrei o reteta, da-mi un pm si-ti spun ca sa nu pofteasca si fetele...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
inuta12 spune:
neata buna
meniul de azi:
d: mozarella si salam
g: 2 mere
p: salau cu mujdei de usturoi
g: 1 mandarina, 1 kiwi
s: la fel ca la pranz..zic eu acum
sa va intreb ceva?
cat e normal sa slabim intr-o saptamana?
voi cam cat dati jos? eu m=am cantarit azi si am dat jos doar 1 kg..
e ok asa? 1 kg pe saptamana? sper sa nu stagnez...sa nu mai am perioade din alea ca sunt tare depresive.
we placut tuturor
acusor spune:
Inuta, sanatos e sa slabesti 500 g pe saptamana. E bine ca ai slabit 1 kg. Cu cat te aproprii de tinta, cu atat o sa slabesti mai greu. Eu am avut perioade cand, 3 saptamani, n-am slabit nimic. Asa ca nu trebuie sa renunti.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
crisstinuta spune:
Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mandarine
P (ora13): racituri de porc ( le-am terminat)
G (ora18): un mar
S (ora19): salata de telina rasa cu un carnat de casa
Si help...nu pot bea apa!! Eu nu stiu daca beau in total 500ml de lichide pe zi.E asa important?
ralu spune:
Buna fetele!!
Intru pe fuga sa va spun meniul meu de ieri:
Dimineata: 2 felii de paine wasa+iaurt0%+cafea+lapte0%
Pranz: 4 felii de cascaval cu un pic de praz si o rosie
Seara: orez integral cu sos tomat si o bucata de carne de porc (STIU ABATERE)
Sper sa nu fi pus prea mult(kilograme) saptamana asta ca am avut destul de multe abateri!!!
Va pup....cred ca revin pe seara cu meniul!
lorelei_19 spune:
Buna, fetelor si bine v-am gasit. dupa o pauza luuuunga, ma alatur voua si promit sa fiu "ascultatoare".
Incep prin a va da o reteta de pseudo-chips, pentru serile la tv sau alte momente:
- zuccheti (sau dovlecei in ro) se taie in feliute subtiri de tot, se pun pe o tava, se stropesc cu ulei de masline, sare si mirodenii in functie de preferinta (usturoi, oregano, ceapa, etc). se dau la cuptor la 220 grade pana devin maronii, dar nu maro inchis. sunt suuuper!
inuta12 spune:
acusor..m-ai mai linistit..cred ca slabirea asta se datoareaza si faptului ca am luat un furosemid..ma simteam prea balon...asa ca am dat iama in otravuri..sper totusi sa fie veridica macar cifra de 500 -800 gr..luni cand de drept se face o saptamana de cand am inceput.
oricum ma simt super bine cu nenea monti..sper sa nu renunt ca daca trecuta cand m-am vazut cu sacii in caruta..
viorica avram spune:
azi am abateri cu dulciuri!
maine din nou la monty si daca se poate fara paine sau cereale.
Viorica
poze
crisstinuta spune:
Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. 2chifle (faina int.+tarate), o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua grapefruit mari
P (ora13): vinete la cuptor( cu cascaval,ulei de masline)
S (ora19): crap la cuptor