Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Mi-am facut ceva curaj sa ma inscriu si eu in marea lupta cu kilogramele, caci sincer, socul pe care l-am avut m-a determinat sa ma trezesc la realitate si sa nu va mai dau doar tarcoale din cand in cand....asadar, am constat caci cantarul meu de marca si electronic imi arata cu 8 kg mai putin, deci...psihic soc foarte mare.
Deci, mai intai sa ma prezint....1.60 kg, 79 kg...tinta 60 kg....si tare mult il iubesc pe Monti.
Meniul de ieri:
Mic dejun
1 cana lapte 0.1%
Pranz
1 gratar vita
1 ardei copt si 1 rosie
Gustare
1 mar
1 portocala
Cina
Salata branza vaci cu rondele de praz

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

quote:
Originally posted by crisstinuta

Buna

Si help...nu pot bea apa!! Eu nu stiu daca beau in total 500ml de lichide pe zi.E asa important?

Gabita (24.06.04) si mamica lui

Este foarte importanta apa pt eliminarea toxinelor. Cu ele in corp nu cred ca slabesti orice regim ai tine.La mine se simte imediat cand nu beau suficient,stagnez.

http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna

Mergi la inceput

Bun venit Alina si spor la treaba.
Si eu il iubesc pe Monti pt ca in sfarsit pot sa slabesc fara sa fac foamea.
Am avut si eu cateva abateri destul de micute as putea spune ca deh ce mai e viata fara micile placeri (3 cubulete de Heidi neagra si un capucino)..nu i chiar grav nu?
De papat tot salata,spanac cu oua si ton si cred ca saptamana care vine tot asa o s o tin.Doar daca nu mai veniti voi cu alte idei sa mai schimb meniul
Pupi

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Latrishia, mersi de intampinare.

Eu am probleme renale din copilarie si oricat as incerca organismul acumuleaza apa in tesuturi, iar pentru ca e imperios necesar sa consumam lichide zilnic( cel putin 2 l/zi), eu asociez cura cu extracte gemoterapice din seva de mesteacan si muguri de fag( nu furosemid), iar ca un pont pentru a bea cat mai multe lichide, eu folosesc un pahar cu apa mereu plin usor accesibil, lasat la indemana.
Editez, pentru cine este interesat de extracte, caci in obezitatea cu retentie hidica se indica si asocierea cu muguri de frasin.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Viorica -lasa dulciurile. Sau iti place apoi sa te chinui? Eu zic asa, daca nu mai poti de pofta incearca sa ti faci dulciuri monti.Si mie mi se intampla sa mor de podta de dulce si atunci fac un iaurt 0% cu fructe congelate si 2 lingurite de fructoza, sau bobinez un cub doua de cioco neagra sau mananc gem cu fructoza...sunt atatea variante. Trebuie doar sa vrei si stiu ca poti.Trebuie doar sa vrei!!!

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buan fetele!! Vroiam sa va intreb:Fructele uscate sunt admise in noua carte?Ca in cartea cate o am eu se pot manca!!

Maine este ziua cea mare....

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ralu, nu stiu ce scrie in noua carte, eu insa ma feresc de ele.. pentru ca sunt destul de dulci. Mai ales ca unele chiar au adaos de zahar. Incearca sa le cauti dupa nume pe siteul lu nenea Monti, si vezi la fiecare in parte indicele glicemic

Eu am avut o saptamana ok din punct de vedere al dietei, o singura abatere (cel putin singura constienta ): un shake de vanilie de la McDonalds (din fericire, nu s-a cunoscut la cantar).

A, si am experimentat putin pe mine: o zi am papat si dimineata si seara paste (de grau dur) in combinatii permise si am vazut a doua zi ca aveam in + 200g la cantar. Bine, nu e o dovada sigura ca daca le pap nu slabesc.. dar cel putin mi-a pus un semn de intrebare care ma indeamna la moderatie .

Va urez succes la dieta pt saptamana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

buna
sunt tare suparata pe mine, merit cea mai apriga bataie din cate s=au pomenit..am facut-o de oaie si ieri si azi..ar trebuie sa-mi dau una in cap , dar acum nu mai am ce face..nu mai zic ce am mancat..pentru ca nu se rezuma doar la o simpla abatere...e vorba de mese grele pline de dulciuri...apropo Adriana a iesit o nebunie prajitura rudy....sper sa nu mai fac
asa ca nici nu mai vreau sa ma gandesc...incerc sa trec peste depresia asta..
nu stiu ce sa-mi mai spun si sa functioneze atunci cand ma aflu in preajma ispitelor..
de maine o iau de la capat...sau mai degraba merg inainte cu Monti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by inuta12

neata buna
meniul de azi:
d: mozarella si salam
g: 2 mere
p: salau cu mujdei de usturoi
g: 1 mandarina, 1 kiwi
s: la fel ca la pranz..zic eu acum

sa va intreb ceva?
cat e normal sa slabim intr-o saptamana?
voi cam cat dati jos? eu m=am cantarit azi si am dat jos doar 1 kg..
e ok asa? 1 kg pe saptamana? sper sa nu stagnez...sa nu mai am perioade din alea ca sunt tare depresive.

we placut tuturor

Eu la incepot slabeam cam 1-2kg per sapt...acum cam 500 grame pe luna,chiar daca nu am abateri! Are dreptateacusor,cu cat te apropii mai mult de tinta e tot mai greu....
Spor la slabit tuturor,chiar daca nu mai scriu asa de des asta nu inseamna ca nu va citesc in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor, am niste intrebari..

1. e interzisa soia in prima faza? parca asa am citit in carte..sau nu-mi aduc eu bine aminte?
2. faina de soia sau de naut cu ce pot fi combinate?
3. masline verzi avem voie?

tocmai am citit dieta pe grupe sanguine si sunt total dezmagita..vroiam sa fac o combinatie intre monti si dieta grupei O, dar nu prea merge..conform celei din urma, aproape tot ce imi place nu am voie..lactatele, branzeturile in special, portocalele, conopida, vinete, capsuni, muraturi, vanilie, maioneza..etc..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput