Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Olim-abia astept sa mananc si eu capsuni!!!

Meniul meu de azi:

Dimineata: 2 felii de paine wasa+iaurt 0% +cafea+lapte0%

Pranz: 2 bucati de carne de vita+salata (rosii+ardei grasi+ceapa+branza feta si un pic de ulei de masline)

Seara: fructe (daca imi va fi foame o sa-mi fac o supa de legume si apoi dupa 2 ore o sa mananc fructe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor ambitioase

Eu ma inspir la greu din retetele voastre si pot sa spun ca s super incantata de mancarea de linte portocalie.
Olim te urmez cu capsunile, am un castronel in fata
Zilele astea n am dat prin laturi de la monti, mi am facut spanac, pui cu smantana si azi mancarica de linte(e prima data cand mananc asa ceva).
Am mai papat o salata cu jambon branza feta ceapa si 2 rosii.Asta nu stiu daca i o combinatie buna, dar mie imi place tare.Corectati ma dc gresesc.
Pomello mie nu mi a placut, am mancat la o matusa si mi s a parut o increngatura de ananas cu greapfruit, ori mie ananasul nu mi place decat in compot.

Pupi

http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

azi am mancat cereale cu lapte degresat monty
piept de pui grill cu o lingura de smantana
si pui la rotisor cu carnati de casa si muraturi
dar...am calcat pe bec cu o canuta de vin fiert cu zaharina
oricum simt ca suntpe un drum bunicel ca tot mai calc pe delaturi.ooooof!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Meniul meu de azi:
dimineata: 2 carnaciori facuti de mine si de sotz
pranz: ciorba de salata verde si varza calita cu 1 pulpa la capac
seara: am mancat vreo 3 porto si apoi am facut abateri - 2 iaurturi cu fructe, 1 felie de paine cu zacusca si niste seminte

Sa nu faceti ca mine!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Adriana...a dat napasta peste mine cand m-am uitat pe creatiile alea culinare..naiba m-a pus..si acum salivez..
Tu ai facut asa ceva? Esti grozava in cazul asta...Nu mi-au vazut ochii laolalta atatea feluri de prajituri... ..delicioase...
Ai si retete? nu pentru mine..pentru sot...zice pacatosul...

meniul de azi:
d: mozarella(100g) cu salam ,vreo 6-7 feliute...mi-era o foame de turbam dimineata...(aseara am mancat doar salata de fructe..si pe la 21 imi venea sa mananc scaunul....dar mi-era mila de mobilierul din casa..asa ca toata noaptea am visat numai mancare..nasol moment..)
g: 2 mere si o mandarina
p: mancarica cu pui
g: 1 mar
s: oua prajit cu branza...zic eu..sau vreun scaun...nu stiu inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mandarine
P (ora13): racituri de porc ( ca am facut multe)
G (ora18): doua mere
S (ora19): un castronel de morcovi rasi,o felie telemea,doua linguri Almette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
azi am mancat capsuni dimineata si am 250 de grame de capsuni la amiaz.Cred ca bag o zi de capsui azi, ca is asa buni
aseara am mancat 3 felii de sunca si iaurt.
Cntarul arata doar un kil mai putin, dar cum mi-au venit srusii, nu ma supar asa tare, mai ales ca se cunoaste pe pantaloni ca am slabit si ma simt mai bine.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

chiar vroiam sa intreb daca avem voie linte...dar am vazut ca merge. imi fac si eu ca imi place tare mult cea facuta in stil indian .
de naut ce stiti? ca si nautul imi place in india se numeste chana si e bunnnnn.mmmmm
de luni ma cantaresc si eu
dar il pun pe sotul meu sa se uite si sa imi spuna doar daca am scazut in greutate. cred ca trebuie sa merg la un psiholog, cand vad cantarul ma ia cu tremur de la stomac. nu mai suport cantarul.

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by viorica avram

chiar vroiam sa intreb daca avem voie linte...dar am vazut ca merge. imi fac si eu ca imi place tare mult cea facuta in stil indian .
de naut ce stiti? ca si nautul imi place in india se numeste chana si e bunnnnn.mmmmm
de luni ma cantaresc si eu
dar il pun pe sotul meu sa se uite si sa imi spuna doar daca am scazut in greutate. cred ca trebuie sa merg la un psiholog, cand vad cantarul ma ia cu tremur de la stomac. nu mai suport cantarul.

Viorica
poze

daaaaaaaaaaaaaa e voie naut si asociat cu grasimi, lipide adica

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by latrishia

Buna fetelor ambitioase

Am mai papat o salata cu jambon branza feta ceapa si 2 rosii.Asta nu stiu daca i o combinatie buna, dar mie imi place tare.Corectati ma dc gresesc.
Pomello mie nu mi a placut, am mancat la o matusa si mi s a parut o increngatura de ananas cu greapfruit, ori mie ananasul nu mi place decat in compot.

Pupi

http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna

jambon, feta, ceapa rosii, combinatie perfect monti

mie imi place pomelooooo la nebunie, pacat ca e fffff scump si nu pot sa mananc tone cum as vrea

ANDANII

Mergi la inceput