Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 17
inuta12 spune:
Neata buna...
Vio...dar ai incercat sa elimini macar pt 2 saptamani cerealele? poate din cauza lor dai jos mai greu...oricum,lupta cu kg-le alaturi de Monti e sigura,chiar daca e de durata..stii cum e vorba aia incetul cu-ncetul se fabrica otetul...Doamne, mi-am adus aminte de copilarie..ce timpuri..
meniul de azi:
d: mozarella, salam Sinaia, iaurt milli din pacate cu 3,5% grasime..altul nu am gasit ieri..
g: 2 mere, 1 mandarina
p: carne de porc la cuptor,2 oau fierte tari
s: fructe
Azi m-am imbracat cu o pereche de blugi ,care saptamana trecut imi pocneau pe fund....Ma simt bine, sunt motivata..sa ne ajute DD pe toate sa reusim ce ne-am propus.
Mara76 spune:
Salutare tuturor!
Dragelor, n primul rand imi cer scuze ca n-am mai dat pe aici, am 3 zile de sesiune, incepand cu maine si sunt "putin" capiata de atata citit, proiecte, etc. De luni sper sa revin la normal. Am mancat Monti in perioada asta, singura abatere fiind cand si cand o banana... nu stiu, simteam nevoia rau! Altfel, am facut cum m-ati sfatuit si am renuntat la painea mea si cantarul de misca in jos. Usor, dar se misca! Asta e, se pare ca micul dejun glucidic nu e pentru mine si taman acum cand imi iesea si mie painea buna!!!
Va pup si numai bine!
crisstinuta spune:
Buna fetelor!
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mandarine
P (ora13): racituri de porc
G (ora18): doua mandarine
S (ora19): spanac (facut cu ou,smanatana ,faina soia ),o felie telemea
crisstinuta spune:
Si fetelor,in legatura cu rondelele de grau expandat ,nu stiu daca sunt asa de bune....Am vazut ca orezul expandat are 85 iar orezul normal 70 deci creste ig-ul prin expandare ,iar ig-ul boabelor de grau are 45 deci cele expandate poate ajung la 60.
Si eu le-am mancat cu incredere ca sunt aproximativ bune se pastreaza usor si mai ales se pot transporta usor.Am vazut in topicuri mai vechi ca fetele mancau rondele din astea.
Deci fetele care au facut ca mine sa ne mai gandim .
andanii spune:
meniul meu de ieri:
8.30 biscuiti cu lapte
13.00 mancare de mazare uscata cu carne de pui si castraveti murati
18.00 sunca, branza feta, rosii, ardei, castraveti
21.30 pomelo
abia astept sa se faca dum sa ma cantaresc, cred ca daca nu se vede nimica la cantar, dupa cat de cuminte sunt , o sa tampesc si o sa intru dinou in depresii ..... sa ma vedeti cum ma uit la cantar cand sunt in baie, nu ma urc pe el nici sa mor
eu nu am prea mancat grau expandat si mai ales orez expand, nu imi plac deloc
ANDANII
olim spune:
salutare tuturor
eu am inceput rau ziua, dar asta e.
De dimineata am baut o cana cu ceai si o felie de paine prajita.
La amiaz niste branza si mai vad eu ce.
Va doresc o zi buna tuturor
ariel_7000 spune:
buna fetele. aseara am fost obraznica:)). am mancat 2 biscuiti cu cioco si cu jeleu de cirese si 2 cornulete, ca a fost ziua mamei mele...si nu am putut refuza...
dar monti e baiat bun si nu s-a suparat pe mine, asa ca dimineata cantarul meu arata 59.3 kg....am inceput sa topai prin casa de bucurie!!!
meniul meu de azi:
dimineata: 4 mandarine + cafea slaba
pranz: 1 branza fagaras
dupa amiaza: ultimile 2 ciuperci + 1 snitel + 1 bucata conopida murata
seara: 2 mere
alina si alexandra
ariel_7000 spune:
danamiha, nu este niciun secret...asta este firea mea, cu toate ca am momente de imi vine sa mananc un elefant!!! eu sunt o fire foarte dinamica, as putea spune ca sunt chiar agitata si nu am stare deloc!!! nici sa mananc nu pot sa stau mai mult de 5 min.:)
alina si alexandra