Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 16
crisstinuta spune:
Ralu,eu cerd ca mango si ananasul se pot manca ca si o masa de sine statatoare doar au IG pana in 50.Deci seara daca mananci doar din astea...Sa mai auzim pareri.
Mina,tu n-ai avut timp sa mananci dimineata?
Ariel,felicitari!!
CatXO, ce ceai bei?
andanii spune:
quote:
Originally posted by crisstinuta
Andanii , ce explicita ai fost!!! Mai ca nu mi-ai dat o bucata sa mananc!!!Da' ce coaja groasa are ! Mai ramane ceva de el?Hai ca nu trebuie sa-mi raspunzi, te
Ce ma streseaza asta mic ,tot vrea cate ceva...
Gabita (24.06.04) si mamica lui
ti-a placut, i-ai si simtit gustul, e super, sper sa gasesti si sa il incerci neaparat, o sa te indragostesti de el .. la noi in casa e bataie care sa manance mai mult
e destul de mare, are 1 - 2 kg chiar si mai mare.....
e coaja groasa dar si ramane destul miez, hai ca deja mi-e pofta de cand tot vorbesc de el .... cred ca merg la magazin si imi iau 5 bucati , sa am cateva zile
ti-am raspuns
ANDANII
ariel_7000 spune:
cristinuta, imi permit sa raspund si eu la intrebarea referitoare la ceai...nu stiu ce bea catxo, dar eu am baut si sunt foarteeeeeeee multumita de el....ceai antiadipos chinezesc. este intr-o cutie verde (am vazut ca a aparut si maro, cu ginseng), este din lotus, costa cam 75 000 - 80 000 lei, are 30 de doze, cate 1 pe zi, mai exact seara, inainte de culcare (eu il beau pe la 22) si isi face efectul a doua zi dimineata la ora 9...il gasesti in farmacii, la plafare si pe net.
eu sunt super incantata, ca am scapat de constipatie...
alina si alexandra
crisstinuta spune:
S-a pierdut un mesaj de-al meu sau am uitat sa apas pe butonul trimite.Reiau:
Ralu,eu cred ca ananasul si mango se pot manca ca mese de sine statatoare doar au IG mai mic sau egal 50,deci seara o masa de fructe di astea.Mai asteptam pareri ,hai nu disperati!Eu l-as plati cu aur pe sotul meu sa manance si el macar un fruct.
Mina,tie nu ti-a fost foame dimineata?
CatXO,ce ceai bei ?
Ariel,felicitari pentru cele 800gr ( ai cantar digital?)
De apare mesajul de doua ori , ma iertati.
crisstinuta spune:
Ca bineinteles a aparut mesajul de doua ori.
Am baut si eu ceai antiadipos parca dupa ce am incetat cu alaptatul dar am avut niste crampe....si nici nu mai stiu daca am slabit de la el.Eu fac parte din categoria persoanelor care nu au probleme cu constipatia.Cu exactitate cum ma trezesc dupa ce fac cativa pasi prin casa am program de .
Hai gata ca am scri azi o groaza,toata ziua am fost calare pe calculator.
ariel_7000 spune:
cristinuta, da este digital cantarul meu...este iubirea vietii mele:))), normal, doar atunci cand tine cu mine:)). imi place ca arata si procentul de apa si de grasime din organism...nu stiu care este principiul de calcul pt asta...
alina si alexandra
CatXO spune:
Beau ceai de slabit de la naturavit. E bun la gust, contine frunze de menta, hibiscus, sena, ceai negru, varga de aur, leustean.
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
mina spune:
Baaaa, dimineata mi-ar fi mie foame saraca de mine dar nu prea apuc sa pap. E tot un iures pana plecam si lasam copilu la gradi, dupa aia cand ajung la birou imi pun colegii cafeaua in fata (ca altfel nu e de vorbit cu mine) dar de mancat am zile cand pur si simplu ma iau cu treaba. Mai neplacut e cand ma ia cu tremurici pe la 11. Da, stiu, nu e bine ce fac....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
viorica avram spune:
eu sunt pe monty curat de 3 zile dar n-am curaj sa ma cantaresc.nu inca!cantarul e inamicul meu cel mai mare
ma tem de el. daca ma cantaresc fac depresie.oricum am mai strans o gaura la curea.
am luat legatura cu nutritionist dar m-a programat intr-o zi cand aveam examene la master si am anulat.cred ca peste 3 saptamani voi vorbi siu cu un nutritionist.la cate regimuri am tinut in viata mea organismul meu se revolta si nu mai vrea sa dea jos.
azi am mancat:
d. cereale integrale cu lapte degresat si cafea
p.o pulpa de pui cu salata de varza si rosii
o cafea
c.o omleta cu slata de varza si sunca de tara
apa multa
inca o cafea ca am de invatatstiu...multa cafea
o reduc. promit
Viorica
poze