Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by inuta12

criss pomelo e un fruct care a aparut recent pe piata romaneasca..la carefoure e 5 ron/kg..in rest parca 8 ron....e un fel de gref mai dulce..e foarte bun
Andanii ce fel de sunca ai gasit fara amidon si zahar? zi-mi si mie firma te rog..

o sa ma uit pe hartie si o sa iti scriu, acuma nu stiu, nu am retinut decat am citit pe toate ce contine, promit ca atunci cand cumpar alta o sa iti spun ... cred ca prodosper , dar nu sunt sigura

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Sunt tare amarata, ca ieri, spre seara am mancat numai tampenii. Nu stiu ce am avut, dar asta s-a intamplat si nu am ce sa fac. as vrea sa dau timpul inapoi, dar..Asa ca revin pe seara cu meniul de azi! Pp. ca saptamana asta voi ramane la aceeasi greutate.

VA PUP!

Fetele ananas si mango este voie? Nu mai stiu daca am pus intrebarea asta deja?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Andanii , ce explicita ai fost!!! Mai ca nu mi-ai dat o bucata sa mananc!!!Da' ce coaja groasa are ! Mai ramane ceva de el?Hai ca nu trebuie sa-mi raspunzi, te
Ce ma streseaza asta mic ,tot vrea cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

IG mango proaspat 50
Ig ananas proaspat 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Cristina-merci mult

Si eu care bagam tare ananas si mango....OFFF si erau tare bune. Cred ca cel mai dezamagit va fi sotul meu care tine si el cura impreuna cu mine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Raportez azi dimineata 69 kg. Ufff, greu mai merge. Adevarat ca in we am calcat nitel pe alaturi si sunt si inainte de CM si ma simt ca un balon. Continuam nu ne lasam.

Azi:
MD cafea
P salata de pui (friptura de pui rece, varza rosie si alba, castraveti rosii amestecate de-a valma si vrajite cu un pic de ulei si otet).
Pentru cina inca nu stiu....

Nu prea reusesc sa beau multa apa dar ma straduiesc.

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. eu sunt bucuroasa azi ca m-am dezumflat :)). am baut ieri dupa amiaza un ceai verde, care a fost foarte diuretic si am scapat de tona de apa pe care o aveam in corp :))) dar nu va zic ce senzatii "shoc" am avut pana am ajuns acasa (fac cam 1 ora pe drum)...
deci, azi dimineata am avut 60 kg pe cantar, fix!!! va dati seama ce m-am bucurat:))), caci aveam 800 gr mai putin ca ieri...
meniul meu de azi:
- dimineata:3 mandarine+ cafea+3 felii paine graham cu gem cu fructoza si iaurt 0.1 %
-pranz: 3 ciuperci ca alea de ieri si 1 snitel
-seara: 1 snitel

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Am venit la raport. Ieri am papat:
D: 2 kiwi
iaurt 0% cu cereale integrale
P: salata verde cu oua si praz, ulei de masline si lamaie
C: 1 pulpa la cuptor
Seara, desert: 2 patratele ciocolata 73%

De azi am inceput sa beau ceai de slabit, sa vad ce efect are.

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by ralu

Cristina-merci mult

Si eu care bagam tare ananas si mango....OFFF si erau tare bune. Cred ca cel mai dezamagit va fi sotul meu care tine si el cura impreuna cu mine!

Va pup!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

ralu draga dat fiind faptul ca ananasul si mango sunt niste fructe cu indicii 45 si 50, deci sunt la limita superiara a idicilor care avem voie sa ii papam (mama ce exprimare la mine ) ai voie sa papi, dimineata la prima ora sau seara la ultima ora dupa ce e totul digerat ........... ideea este ca alimentele intre 35-50 nu se combina cu grasimi, nicidecum ca nu se mananca

intra in categoria fructelor cu acelasi regim, oricum numai zmeura si mure poti papa dupa mancare ca si desert , in rest nix

inteles

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Am uitat sa va spun meniul de azi:
D: calcat in strachini: un sandvis de la McD. fara partea aia de paine de deasupra . Nu faceti ca mine.
P: o pulpita mica de pui cu un castravete murat si un srdei capia pe care am pus niste icre. Nu cred ca am voie, dar mi-era o pofta...?!
C: nu stiu inca, dar cred ca o omleta sau branza cu rosii.

M-am cantarit azi, dupa sandvis:61.8 kilos. Sper s-o tin tot asa si sa nu dau peste faze platou.

Va si mult succes la slabit!

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput