Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna dimineata! Chiar daca nu scriu prea des, va urmareesc din umbra.Urez bun venit noilor montignace si la cit mai multe kg in minus!
As avea si eu o intrebare: cum se poate prepara mazarea? Se poate face cu ceapa prajita si sos de smintina? Si se poate minca cu carne? Scuze, poate s-a mai discutat, dar chiar sint in criza de timp si pina caut...Cind citesc ce retete faceti, balesc efectiv pe tastatura. Am zis ca imi fac si eu in weekend puiul ala cu sos de smintinia si ciuperci ca nu se mai poate. Eu la prinz maninc la facultate, asa ca decit sa calc in strachini, maninc salate, care mai mult imi spala stomacelul.
Meniul de ieri:
dimineata: cereale integrale cu lapte 0% grasime
prinz:o salata mare de varza si rosii si o pulpa de pui la gratar(ieri cica am mincat acasa, dar ce folos daca nu avea nimic facut si nici timp sa fac)
cina: mere(am mincat cam multe zic eu...cam 1 kg)
Mno cam atit , va doreesc o zi super si multumesc anticipat de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Pite....mazarea se poate face cum doresti..fetele zic ca cea mai buna e cea uscata..sau cea la punga congelata . cea din conserva are IG mare si mai bine nu o combini cu carne...Dar pe primele doua le poti combina cu ce doresti...ceapa calita, carnita, bulion (fara zahar) usturoi,cimbru ..cum iti place tie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna dimineata!!!

Merci Cristina de raspuns!!


Revin in cursul zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:


Buna fetelor!
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mere
P (ora13): fasole verde cu bucati piept pui ,asezonata cu iaurt normal,mujdei.
G (ora18): doua mandarine
S (ora19): spanac facut cu ou,smanatana ,faina soia +cotlet porc
Va pup.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri

9.00 biscuiti cu ceai
13.00 carne de pui grill cu castraveti murati (apa cu sare , nu cu otet si zahar )
18.00 sunca (am gasit una fara amidon si fara zahar), branza, rosii , castraveti, ardei, cascaval
22.00 pomello

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Uff..mazarea asta.
Mazare uscata ig 22
Mazare proaspata ig 40
Mazare conserva ig 50

Eu combin mazarea uscata cu grasimi deobicei o prepar ca pe fasole uscata ,mazarea proaspata sau congelata doar la mese glucidice cu sos de iaurt 0.1% si mujdei sau mancarica de legume cu mazare fara grasimi,iar mazarea din conserva ...pas.
Am mai gasit ceva interesant mazare deshidratata ig 22 e la conserva ,unele conserve sunt din boabe de mazare verde dezhidratate apoi fierte , nu din boabe proapete.Asta vad ca are ig-ul mic dar nu ma incumet sa o mananc cu grasimi.
Si apoi si tabelele astea ,apar diferente intre ele ,promit sa ma uit pe site-ul oficial din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Andanii,ce-i aia pomello ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Chiar, iar mazarea.
Cea proaspata, 35, aia din conserva 45. Informatie luata de pe site-ul lui Montignac.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

criss pomelo e un fruct care a aparut recent pe piata romaneasca..la carefoure e 5 ron/kg..in rest parca 8 ron....e un fel de gref mai dulce..e foarte bun
Andanii ce fel de sunca ai gasit fara amidon si zahar? zi-mi si mie firma te rog..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da ... bine zici cristinuta , mazarea asta
la mazarea proaspata sunt indici diferiti in carti diferite, asa ca fiind aproape 35 de 40 se poate manca si cu grasime si fara grasime, zic eu

pomello este fructul citric cel mai mare, de forma unei pere uriase de pāna la 20 cm lungime, de culoare galbena-verzuie, cu coaja groasa de 1,5 cm, cu pulpa galbuie, acidulata si usor amara. Este adesea considerat o varietate de grepfrut, īn fapt diversele varietati de grepfrut fiind hibrizi dintre pomelo si diferite soiuri de portocal, e tare bun la gust, noua ne place la nebunie

uite aici http://en.wikipedia.org/wiki/Pomelo

ANDANII

Mergi la inceput