Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Buna!
Am inceput program de bona si deja ma simt ciudat. Se vede treaba ca imi trebuie ceva vreme sa ma simt in largul meu in noua postura... Mereu am impresia ca de fapt nu am nevoie de ea si ca ma descurc foarte bine singura, dar imi dau seama ca atunci cand voi naste si ceva vreme dupa, o sa am nevoie de ea. Fie si ca, mai tarziu, sa nu fiu iar blocata in casa, cum sunt acum cu Bogdan, fara sa pot merge prin magazine, ori sa ies in oras! Acum imi vine sa-i dau liber, insa! Cred ca trebuie sa ma duc sa ma controlez la etajele superioare, ca normala nu-s! Toata lumea ma bate la cap sa fiu ajutata, eu vreau doar ca cineva sa vina in zilele critice si atat! Daca mai e cineva de aceeasi parere cu mine, please sa-mi spuna, ca sa nu ma mai simt ca o ciudata cu probleme psihice!
Si eu! Si eu! Si eu!

Nu-mi mai descriu pe aici trairile sufletesti in toata aventura cu bona ca sa nu deprim lumea...
Plus ca intru ca sa ma inveselesc, de poznuta unuia, a altuia... nu sa vad pusa pe tapet pb mea.
corap spune:
iaca d-aia nu-mi iau bona... ca si cu femeia de la curatenie m-am obisnuit greu, cu toate ca o cunosteam de mult... la inceput ma trezeam eu dis de dimine sa fac curatenie pana vine ea 
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
lavi02 spune:
eu fac ordine si curatenie seara apoi mai fac si dimineata inainte sa vina bona.. plus ca mi se pare ca din cauza ei pierd cele mai faine si linistite momente cu Nati. Plus ca ma atunci cand ma mai ocup eu de Nati cu ea de fata imi turuie in cap vrute si nevrute.
Mi se pare aiurea si useless si ...
dar am zis ca nu zic de-astea aici asa ca ma opresc.
lavi02 spune:
Eu cu copiii+casa ma super descurc, chit ca e solicitant uneori dar deh, adrenalina in doze mici face bine ![]()
Cu copil + munca in paralel nu merge.
leea_cv spune:
Mandy maaama ce de dintisori.Si 4 maselutze deja?INseamna ca nu ai probleme cu mestecatul.Poa sa roada feciorul si oase.
Meems sanatate piticoatei.Ce noroc pe voi ca e primul episod intr-un an si o luna.
Feli io il mai spal din cind in cind seara la baita pe dinti.Cu o periuta din aia cu peri de silicon.
Lavi Silvia are apucaturi precoce de doctoritza.Foaaarte bine!
cu am vazut ca fetele tale e "zgimboaice".Pteam sa ma gindesc o mie de ani ca n-as fi putut naste asemenea alint.
Roxi cum stai cu bubitzele?
Bianca cum ii dai imunogripul lui Serbanica?Cum il pacalesti?Ca io n-am succese.
Hilde baftoi mare si facem galerie.Pentru fetitza.
Sa va pice bine
Vaaai Raluca saracutza copilitza.Ce-o fi mai plins.Dar se vindeca repede.Sper.
Maria eu ieri am luat imunogrip junior (faut de Plantextract).Au indicatii si pentru copii intre 1si 2 ani.
Alexandrina si care-i solutia pentru dintisorii cariati?Ramin asa pina cad?Oare nu-l dor sau nu-l vor durea pina vin urmatorii?
Gindacel lasa sentimentele de inutilitate ca stii bine ca nu e asa.Iti e de folos femeia aia fie ca accepti ori nu.Deja esti mare (burtica) si ma indoiesc ca mai poti tu ingenunchia si contorsiona alergind dupa Bogdan ori scotind juarii de dupa sau de sub pat.
Am gasit Vitamina C natural la Help net.Bine ca am gasit Help Net!Da noroc ca mi-a aratat NCristina
cutia,ca altfel mutele alea nu stiau ce cer.Dupa ce le-am descris-o,au inteles despre ce e vorba.Azi-noapte iar n-am dormit.Nici unul.Is cam varza.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
leea_cv spune:
Corap emotionant filmuletzul vostru.O lume minunata - la voi acolo.Peste un an si un pic mai faci unul.Pt pitica.
Fetelor,stiti voi sa existe posibilitatea ca niste poze sa poata fi copiate de pe film (negativ) pe CD???Cind am nascut nu aveam digital si am citeva foto interesante in spital.Dar pe hirtie.In sala de operatii de ex.Cind il scoate dr pe T,cind ii taie cordonul sau il spala.
Aseara a dat si T cu capul de gresie...maama , am zis ca i s-au zdruncinat creierii.Statea in fund si tragea de ceva.A cazut pe spate.Si acu ma intreb oare nu s-o fi deplasat ceva?Desi nu pare.
Lavi e folclor sau chiar se poate intimpla , ca de la un vaccin facut aiurea, sa ramina copilul paralizat sau altceva?
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
crissy77 spune:
Hilde, da, m-am facut mumoasaaa
. Si ma simt de parca as fi Miss World. Mie mi se usuca tare tenul, inainte de nastere nu aveam probleme. Si cum uneori uit sa ma dau cu zalburi... mai aplic si eu cate o masca nutritiva. Spor la facut bb2.
Alordra, pufuletii nu erau facuti la Bacau ci la Ploiesti sau Pitesti. Moama dar cat mananca Alice. Eu ma multumeam si cu aia 230 ml de supa.
Pisi, LA MULTI ANI! Tocmai vroiam sa intru pe supereva sa caut subiectul de LMA dar daca tot ai aparut, am profitat de ocazie.
si
.
Gandacel, eu nu am bona dar o mai las pe Elise uneori cu soacra mea cand am treaba la Suceava. Si abia astept sa ma intorc acasa, chiar daca simteam nevoia unei evadari. Cred ca orice mamica simte la fel ca tine.
Leea, daca ai poza scoasa pe hartie poti sa o scanezi. Insa pierzi din calitatea fotografiei. Dar cred ca se poate scoate si de pe film pe calculator. Mergi la un laborator foto performant si intreaba.
Cristina & Elise-Stefania
alexandrina spune:
corap: Colgate. Sa stii ca provincia e ca-n alta tara. N-am fost nicidata fan Colgate, am evitat marca asta de cand o stiu dar...
maria: http://www.pcfarm.ro/produs/2128/Imunogrip-junior---PlantExtrakt
Leea: am intrebat-o si eu pe stomatoloaga daca nu-l vor durea, am sesizat ca a evitat sa-mi spuna adevarul gol-golut. A zis ca n-a mai vazut cazuri asa de la inceput ci ca doar a avut copii veniti la cabinet pentru ca dupa ce s-au "mancat" dintii de tot se inchid gingiile si trebuie sa le gaureasca putin ca fac puroi. Si ca dintii permanenti o sa impinga afara radacinutele astora de lapte.
Medicul de familie mi-a zis ca e carenta de iod si ca inca e prea mic sa ia pastilute. Silvia sau Simina, imi puteti zice cum sa-mi administrez eu niste iod, macar cat mai alaptez?
Pozele de pe hartie ajung in computer de-obicei prin scanare, sau prin fotografiere digitala insa calitatea se pierde drastic prin aceasta ultima metoda.
mama imbracand baiatul: "... si merg imediat sa-ti incalzesc ceva bun bun"
Mihai: "mneam mnam"
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Hildegard spune:
Gandacel, Cristina, Leea, merci de incurajari. Stiti ceva retea de facut fete?????
Gandacel, esti perfect normala. Si eu as vrea sa am pe cineva la ajutor numai in zilele critice.
Io zic ca o sa-mi caut bona, dar vai de ea daca o s-a gasesc. Eu sunt obisnuita sa fac tot in casa...si daca imi face cineva, de nu e cum vreau io, il critic
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
alexandrina spune:
Ce-i cu forumul sau numai la mine se-ncarca aiurea subiectele active?
Apare o parte din subiecte de undeva de la mijloc spre sfarsit si intr-o formatare foarte greu de priceput.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.