Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 9
cristinamh spune:
leea, da, se poate ce vrei tu. duci negativul si le pune pe cd. pretul banuiesc ca nu conteaza, numai sa gasesti la voi acolo. dar incearca la un laborator foto mare, sigur este.
Gandacel, vezi de ce au inventat japonezii robotii casnici? sa te ajute numai atunci cand ai nevoie!
fi-mea e smechera mare. schelalaia in patut. io, sensibila, o iau in brate... o vad ca nu misca piciorul... fata se da ranita, se intinde la san, eu o las, ca deh, nu-i pot refuza placerea... suge linistita, apoi se ridica si se da jos din pat. e drept ca se vedea c-o doare, da' artista lu mama, a obtinut ce-a vrut!
si daca s-a suit si pe cal, inseaman ca nu-i asa rau...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
leea, da, se poate ce vrei tu. duci negativul si le pune pe cd. pretul banuiesc ca nu conteaza, numai sa gasesti la voi acolo. dar incearca la un laborator foto mare, sigur este.
Gandacel, vezi de ce au inventat japonezii robotii casnici? sa te ajute numai atunci cand ai nevoie!
fi-mea e smechera mare. schelalaia in patut. io, sensibila, o iau in brate... o vad ca nu misca piciorul... fata se da ranita, se intinde la san, eu o las, ca deh, nu-i pot refuza placerea... suge linistita, apoi se ridica si se da jos din pat. e drept ca se vedea c-o doare, da' artista lu mama, a obtinut ce-a vrut!
si daca s-a suit si pe cal, inseaman ca nu-i asa rau...
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Super
Irisuca! 
Hilde, bafta ... sa iasa cum vreti voi !
Si cred ca vreau bb2, dar tot spre sfarsitul anului. Sa faca Daria 2 anishori! Eu vreauu reteta de facut baieti !
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Si cred ca vreau bb2, dar tot spre sfarsitul anului. Sa faca Daria 2 anishori! Eu vreauu reteta de facut baieti !
I-auzi, doamna !
Asa sa fie !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by dana_enequote:
Originally posted by camelia_daniela
I-auzi, doamna !
Asa sa fie !
de ce razi ma danutza??? la buzau nu se fac decat cate 2 fete
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
dana_ene spune:
Nu, Cris. Cum asa? Ai uitat de Ileana?
Da' nu stiam de Cami ca s-a gandit la bebe2. Si ma bucur
. Iu-Hu! Marim gashca la Buzau.
cristinamh spune:
ileana nu se pune....
luca a fost primul.... sa vedem cine are fata prima cum se descurca. bietul luca... daca si cami face fata... trb sa se descurce cu 5
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
mandyksch spune:
Sunt bune totusi si vaccinurile astea pana la urma, ca uite cel putin eu sunt patita cu meningita, nu stiu cum era pe vremurile alea cand eram eu copil, dar eu am facut meningita la 3 ani. Banuiesc ca afost foarte traumatizant pentru mine caci am amintiri foarte vii din acea perioada.
Apropo, ca vaccin se face pana la urma la 15 luni? Sunt cam habauca
Bubamara, ce mai patanie...si mie mi-e frica de asa ceva. Pana acum n-am patit-o cu adevarat grav, mai cade si Kriszti dar a inceput sa invete tehnica buna de cadere, cea in fund.
Leea, da, are Kriszti o gramada de dintisori si maselute, nu avem probleme, mesteca tot ce prinde...chiar daca nu e comestibil
, ca tare ii place sa bage totul in gura.
Fetelor vad ca sunteti multe care va pregatiti de bb2, curajoase ce sa zic altceva.Eu sunt ca Noki, vrem doar unul.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
cristinamh spune:
mandy, nu stiu ce vrei tu sa faci la 15 luni... la mine nici in carnetul de vaccinari nu scrie nimic.
dtp e la un an, ror la 13 luni... apoi poti face optionalele
poare ror, daca nu l=ai facut.
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
leea_cv spune:
giIhi,satu' mieu si laboratorul performant...
.
Va multumsc pt raspunsuri.O sa fac arheologie.Sapaturi adiiinci,da e gasesc unul.Da nici scanarea nu suna rau...desi n-arata bine.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
mandyksch spune:
Cristina, io recunosc ca sunt un pic cam inceata cu vaccinurile astea.
Nu am nici Carnetul la mine-ca sunt still la job, dar parca imi aminteam ceva la 12-15 luni. Kriszti a facut vaccinurile de la stat, la 2, 4, 6 si 12 luni, plus antirujeolicul la 7 luni. Deci pot sta linistita? Nu am de facut la 15 luni nimic? Ca io sincer m-as bucura, mai ales ca piticul are niste reactii destul de nasoale la vaccin.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)