Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 10
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by lavi02
eu fac ordine si curatenie seara apoi mai fac si dimineata inainte sa vina bona.. plus ca mi se pare ca din cauza ei pierd cele mai faine si linistite momente cu Nati. Plus ca ma atunci cand ma mai ocup eu de Nati cu ea de fata imi turuie in cap vrute si nevrute.
Mi se pare aiurea si useless si ...
dar am zis ca nu zic de-astea aici asa ca ma opresc.
Exact asa se intampla si la noi. Si cu tanti de la curatenie... cam la fel. Adica am facut curat in toata casa (si la noi e cu etaj), iar ei i-a ramas doar sa faca baile.
Le faceam si pe alea, dar am zis sa faca si ea ceva!Ai dreptate, Lavi, mai bine nu mai zic de bona, ca stresez lumea. Mai ales ca mai sunt si femei cu capul pe umeri aici! Adica din cele care mai ies si in oras.
Corap, superb montaj ai realizat.
Eu ma miram ce burta mare ai acum fata de a mea, care e mai inaintata, dar am vazut acum ca si data trecuta ai fost mai "adevarata". Am uitat sa-ti spun de spalatul pe dinti: noi pana la doi ani cica n-ar fi cazul. Zice doctora. Eu am inceput sa-i arat cum se face si vrea si el, asa ca pune periuta la gurita, inca nu se perie, probabil in curand ma va lasa pe mine s-o fac. Acum isi face gura punga cand incerc si nu vrea. Ne invatam.Leea, ai fi uimita daca m-ai vedea cum ma joc cu Bogdan si in ce pozitii! Iar pe sub paturi, eu curat mai bine ca femeia care imi face curatenie. Inca...
Despre poze: noi am scos deja pe CD cam toate filmele pe care le aveam, insa ies putin deformate. Sa nu fii dezamagita. Sunt turtite, se pierde ceva la formatare, nu ma pricep sa-ti zic. Poate Ionikka sa stie mai multe. Oricum, merita sa le ai si pe PC.Hildegard, tu si cu retetele tale! Eu nu stiu, mereu incropesc cu ce am prin casa, asa am facut si acum! Poate zici tu reteta dupa ce iti iese "prajitura"!
In casa la mine, daca face cineva ceva altfel decat vreau eu, nu critic, dar ma stresez!!!

Cristinamh, ia apasa pe picior sa te lamuresti daca o doare ori e desteapta si te manipuleaza!
Mandy, eu stiu ca daca ai facut antirujeolicul la 7 luni, trebuie sa il repeti dupa un an, poate asta vei face tu la 15 luni, cand zici... Ca se pare ca nu se prea imunizeaza inainte de un an.
Va cam las pe astazi, ca avem program de joaca acum! Cu contorsionari!
Gandacel
25+ si Bogdanel (14.11.2005)
cristinamh spune:
mandy, pai cred ca ai ROR de facut... la 15 luni, daca ai facut AR la 7, ca se considera rapel.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
a inceput s-o doara. nu mai vea sa mearga, sta in pat si misca doar celalalt picior, maraie continuu, daca s-ar putea sa stea numai la san.
acum a venit si fra-su, sa vedem cum ii impac.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dienutagraviduta spune:
salut !
am avut si eu timp si m-am uitat la filmulete si montaze care sunt absolut superbe !!! trebuie sa fac si eu neaparat unul !
dar pana atunci, am mai pus niste poze pentru cine vrea sa-l mai vada pe lucusor.
nu va speriati, pe frunte are buba fiindca a cazut cu capul de tocul usii duminica.
catutza spune:
Diana , cum ma, si Luca a cazut? Off vad ca pe zi ce trece copii nostrii devin mai nazdravani si mai agitati.
Cristina , eu stiu ca se pune gheata sau lamaie tinuta la congelator pe piciorusul vaccinat, noi am pus mereu si a avut efect. Pupam Irisuca mica sa-i treaca durerea.
Hilde , succes la bebe2, sa fie ce vreti voi si sanatos. Si eu daca voi mai face vreodata un bebe tot fata vreau sa fie.
Si acum va mai stresez putin...a plecat Mihai la doctor iar, daca si acum il mai doare-gata ii scoate unghia.Eu sper sa scape ca tare-mi e frica!Tineti-ne pumnii.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2
leea_cv spune:
Mai Gindacico inseamna ca esti flexibila taaaare daca si cu bagajul la tine te schimonosesti in toate fomele.Voaim sa te intreb mai de mult.Cum stai cu animalele alea de prin bucatarie?(de la care ai iprumutat ID-ul).
De pufuleti vorbeati.HOhohooo,sint delicatese pt T.Ar minca numa de astia.Sint intr-adevar aia de Ploiesti.Gusto ii cheama.Punga violet-albastra cu papusa barbie si surprize in interior.Sint foooarte buni.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
De pufuleti vorbeati.HOhohooo,sint delicatese pt T.Ar minca numa de astia.Sint intr-adevar aia de Ploiesti.Gusto ii cheama.Punga violet-albastra cu papusa barbie si surprize in interior.Sint foooarte buni.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Da, asa se cheama. Numai ca aia care-i cumparam noi erau la punga normala, din aia transparenta si fara surprize.
Nu reusesc sa vad poze cu Lucusor... Imi merge netul ca melcu'
Cristina & Elise-Stefania
dienutagraviduta spune:
mai, ce sa zic, luca ia tranteli in prostie; sta bine-mersi, alearga se invarte n-are nimic; ca din senin cade gramada. asta e, speram sa cada relativ usor, ca de sperat sa nu cada deloc, nu cred ca avem sanse.
luca zice "mama" de azi; si de vreo 200 de ori deocamdata. :)
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Am numai vesti bune astazi:
1. Mi-a venit net-ul inapoi
2. Sotul a luat 7.50 la examen si mai are vineri dar...sper sa ia. Ma bucur ca nu stie engleza aproape deloc si totusi...a luat 7.50.
3. M-a mai lasat durerea de la mana...si s-a mai deblocat un pic.
4. Tusea s-a transformat in raceala ieri si azi m-am trezit superok...
5.
Stefan are 2 canini infloriti care au spart
gingia!!!Uraaa.Are mama un vampir (e vb de caaninii de sus)
6. Stefan isi dezvolta vocabularul cu cuvinte noi: cand stranuta si eu ii zic sanatate zice si el "tate" si mai zice cah,kaka, munu,muna(bunu,buna), nu, da, cacu(calutzul balansoar)...etc
Cam atat!!!
Acum sa raspundem:
Felicia felicitarile mele pt actiune si...la fel si Dienutzei! Nici eu nu il spal pe dinti pe Stefan! Mai astept!
Alondra eu ii dau lui Stefan pufuleti dar nu zilnic. Eu nu sunt tocmai un exemplu de urmat dar...eu ii alternez pufuleti intr-o zi, biscuiti in alta sau grisine. Stiksuri ii dau f. rar sau chiar deloc. I-am dat o data dar....cum noi nu ne omoram dupa astea....mai mult biscuiti papa Stefan si Grisine afara!
Bubamara offff doamne...cred ca te-ai speriat de moarte.
mama pe Maria micutza. A inceput deja cu d-astea...offf. Sanatate muuulta va doresc!
Gata cu raspunsurile!!!
Va pup!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005