Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
Gata! Am vb cu Mihai la telefon, a scapat de operatie!Si noi de
emotie!
Si Bianca e fan pufuleti, aia albastrii cu surprize.
Dordia , ma bucur ca te simti mai bine! Si felicitari pentru
examenul sotului!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2
dordia2000 spune:
Catutza ma bucur pt tine si sotul tau!!! Sa dea Domnul sa fie bine de acum inainte!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ela27oana spune:
buna seara,
mama da a-ti scris nu gluma nu am timp sa citesc
azi am avut o zi tare obositoare,dim gatit apoi alergat pe la banca si scoala de soferi
am reusit in sf sa ma inscriu,asa ca in curand ma apuc de ea cica mai inati treb sa dau testare din legislatie,cica maine la 6 si eu habar nu am
si apoi testarea psihologica pe 24,cf noului cod rutier,asa ca sper sa o termin in 3 luni,voi face numai sambata ca in rest nu are cine sta cu fata
ne chinuim,ca sa nu zic altceva,de cateva luni sa facem un credit si cand azi aveam in sf toate actele ne ducemla banca cu siguranta ca azi depunem actele,si d eunde,ne zice tipa uite avem o oferta super la acre platiti cu 30 de euro mai putin pe luna,ooooo zic super bine,dar..........cum exista undar mereu ne treb o lata adev de la tati de la serv cu sal cu ore suplimentare
asa ca o luam de la capat cu asteptarea adeverintei,sper sa reusim,pt ca promotia este pana la incep de februarie
bubamara-offffffffffffffffffffffff,pupici micutei sa-i treaca repede
catuta-sanatate lui mihai
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
vad ac vb de vaccin,noi treb sa facem ror sapt asta ,marti,dar am amanat ,pt ac sambata am fost la petrecere la prietena mea si baietelul ei duminica a facut viroza si am zis sa astept sa vad daca daria are ceva,si am sunat azi dr,si il facem sapt viitoare,asa ca asta am scapat
Ela si Oana-Daria
crissy77 spune:
Ela, la ce banca faceti imprumutul? Ca vreau sa ma oftic. Noi tocmai am ridicat ieri banii, platim in zece ani cu o dobanda de aproape 11%.
Cristina & Elise-Stefania
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Fetelor,stiti voi sa existe posibilitatea ca niste poze sa poata fi copiate de pe film (negativ) pe CD???Cind am nascut nu aveam digital si am citeva foto interesante in spital.Dar pe hirtie.In sala de operatii de ex.Cind il scoate dr pe T,cind ii taie cordonul sau il spala.
Aseara a dat si T cu capul de gresie...maama , am zis ca i s-au zdruncinat creierii.Statea in fund si tragea de ceva.A cazut pe spate.Si acu ma intreb oare nu s-o fi deplasat ceva?Desi nu pare.
Lavi e folclor sau chiar se poate intimpla , ca de la un vaccin facut aiurea, sa ramina copilul paralizat sau altceva?
Leea,
1. cel mai bine ies pozele daca duci filmul la scanat. Poti obtine poze digitale la o rezolutie de 5 Mega-pixeli, ceea ce super deja. Se face la laboratoarele foto digitale, intreaba prin oras.
Scanarea pozelor de pe hartie sau fotografierea lor sunt solutii cu rezultate mult mai slabe.
2. Nasoala cazatura
3. Da, se poate, sunt efectele vaccinului anti-polio cu virusi vii (cel sub forma de picaturi).
Mirabilis ne povestea asta. Chiar, oare ce mai face ea ?
Am bifat si noi vaccinul de 1 an azi, deocamdata totul e ok, nu i-am dat nici paracetamol. Doar am facut o plimbare energica dupa vaccin, ma gandeam ca-l va ajuta sa se disipeze mai bine serul ala si poate scapam de galma si dureri. Pana acum a functionat. La vaccinul de la 6 luni a venit ora de nani repede dupa intepatura iar cand s-a trezit avea piciorusul dureros si imobil si a fost jale mare de tot.
CristinaH, sa se trezeasca dimineata mai bine dispusa Iris
, greu cu intepaturile astea. Si mi-am mai amintit ceva legat de discutiile de zilele trecute :
- Corap, spuneai tu ca Andrei mananca cam putina mancare. Asa, din avion, mie mi s-a parut in plus biberonul de lapte de peste zi, as spune ca el e motivul. Ma gandesc insa ca e necesar ca sa-l adormi, stiu cum e
- cu pampersii care nu rezista peste noapte: eu ii schimb lui Cristi scutecul intotdeauna la biberonul de dimineata. El tine bibe-le, eu il schimb rapid. Altfel nu incap 2 biberoane + ce mai suge noaptea intr-un singur pampers.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
corap spune:
maria-alexia, nu pot sa renunt la nici unul din biberoanele de lapte, ca nu iese "ratia" de lapte si nici nu adoarme pitiku'.
a... eu nu ma plang ca mananca putin, din moment ce creste ok, chiar superok. probabil atat ii trebuie. dar nu stiu cum sa-i bag ceva fructe si legume, ca ma gandesc ca-i fac bine ceva vitamine.
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
catutza spune:
Ela , felicitari pentru scoala de soferi! Acum pune-te cu burta pe carte sa iei carnetul.Tinem pumnii
CristinaH , ce face Iris? O mai doare piciorusul?
Cu Noki a vb cineva? Cand vine?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Rianna a prins ceva energie si invarte de-o minge pe jos, asa ca intru sa postez si eu doua randuri.
Lavi si CristinaN
si
Va multumesc din suflet pentru sfaturile date referitor la febra. Inca nu i-am pus comprese de niciun fel ca se pare ca-si face efectul tylenol-ul. Dar nu sunt foarte multumita de starea ei asa ca daca nu scapa de febra pana dupa-masa fac programare la doctor. Tot nu are alt fel de simptome, asa ca ma gandesc ca poate e de la dinti febra asta... Of, of. Nu vrea sa manance mai nimic, a balotat niste mar ras cu biscuite; in rest formula si apa la greu. Macar e hidratata.
Multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati urat sanatate.
Corap, tare dragut filmuletul - si eu cred ca Andrei seamana cu tati lui.
Mai, ia nu mai vorbiti voi de pufuleti ca tare-mi faceti pofta!
Mereu cand ma intorc din RO am in geamantan cateva pungi de pufuleti care rezista... oh, vreo 2 zile dupa ce ajung acasa. Ii termin rapid! Si cred ca Rianna ma mosteneste, am si poza cu ea asta-vara in parc in RO cu punga de pufuleti in brate. Normal ca atunci nu-i dadeam decat cate unu' asa de gust.
Spalat pe dinti - noi o facem aproape in fiecare seara. Eu am primit la baby shower un fel de degetar cu "tepi" micuti care ar vrea sa imite o perie de dinti in miniatura. In pachet era si un tub cu ceva pasta de dinti cu aroma de fructe - special facuta pt. copilasi. Deocamdata cu astea ii spal dintii si gingiile Riannei ![]()
Bb2 - credeam ca mi-l doresc tare mult. Acum incep sa devin din ce in ce mai multumita doar cu Rianna. Probabil e doar o faza, o sa-mi vina iar pofta de bb mic. Daca e sa mai fie, tot fetita vreau.
alondra25.2006 spune:
Buna dimineata,
Matinale ca de obicei,Alice s-a trezit la ora 6,30,oare pana cand va continua asa.
E atat de maraita,de-mi vine sa o i-au razna cateodata.
Nu am reusit aseara sa intru sa dau raportul,nu ca ar fi ceva interesant de povestit,dar sa fiu in rand cu voi.
Am iesit la plimbare ieri la pranz dar nu am stat prea mult,chiar daca era soare,dupa juma de ora incepuse vantul sa bata si ne-am indreptat spre casa.
A dormit vreo ora,cred ca mai dormea saracutza dar vecinul de sus s-a apucat sa dea gauri cu bormasina si mi-a trezit-o.
Ela--sunt si eu curioasa la ce banca faci imprumutul,ca noi am scos de la CEC pe 10 ani,in decembrie(atunci era oferta
,parca e pana in martie acum).
Iar de bebe2 ca toata lumea vb. aici,nici gand din partea mea,am o fetitza care face cat 7

si imi ajunge.
pupici