Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 12
meems spune:
Tot eu... Abia am pus-o pe Rianna la culcare, cu febra 39. A scazut de la 39.5, probabil cu ajutorul tylenol-ului. Spre seara ardea saracuta... I-am pus comprese pe frunte, la incheieturile mainilor, sosete umede si cu putin otet in picioare. Nu mi s-a parut sa fi facut vreo diferenta, doar ca i-au inghetat picioarele, desi am acoperit-o cu o patura. Pana la urma s-a enervat si si-a tras jos si compresa de pe frunte. Vad ca tot la tylenol ajung, desi nu vreau sa i-l dau prea des. Tot nu are alte simptome, dar de la spital mi-au spus sigur ca febra nu e din cauza dintilor - n-ar fi asa de mare. Se pare ca e un virus si cica dupa 72 de ore ar trebui sa-i scada sau chiar sa-i dispara febra. Au trecut doar vreo jumatate din orele astea si pana acum i-a tot urcat temp. Dumnezeu cu mila!... Sunt cam morcovita.
Pupici.
mandyksch spune:
Neata-neata.
Deci se pare ca nu scapam de vaccin
, astept sa ne sune deci de la cabinet. Mi-e o groaza mai ales ca stiu ce reactie are Kriszti dupa vaccin si stiu ca urla cand vede doctorita.Multumesc de raspunsuri fetelor. Ma mai luminez si eu.
Pufuleti si sticksuri Kriszti nu mananca deloc, dar nici noi nu suntem fani, asa ca banuiesc ca asta ar fi motivul. In schimb ii dau biscuiti din cand in cand - de la Balocco (sper ca am scris bine).
Si noi suntem interesati de un credit in perioada urmatoare...asa ca sunt deschisa la sugestii. Vrem sa ne luam o masina de afara asa ca probabil va trebui sa luam un imprumut pt. nevoi personale. Din ce am vazut eu pana acum pe Net si din discutiile avute cu diverse cunostinte cele mai ieftine sunt ( asta o spun in conditiile in care in Dej nu sunt nspe banci, deci trebuie sa ma orientez dupa ce posibiliatile din oras) imprumuturile de la OTP, Transilvania, BRD. Sper sa nu fie considerate reclama...mi-a recomandat cineva siteul www.conso.ro, pentru a vedea produsele bancare ale diverselor banci.
Noi mai asteptam pana in primavara.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Siminaf spune:
Ofofofofofofof, iarasi bolnaviori!....
Meems, da-i Motrin sau alt siropel de Ibuprofen, ca-i tine si febra sub control mai bine decit Tylenolul, si ii scade si inflamatia in primul rind pe tot traiectul aparatului respirator, ca este antiinflamator, pe cind Tylenolul nu este.
Poti sa-i dai lejer de 2 ori pe zi cite o doza de Ibuprofen si de 2 sau 3 ori pe zi cite o doza de Tylenol. Dar nu deodata, ci alterneaza-le si ai sa vezi ce bine-i merge.
Pupici la pitici bolnaviori!
mandyksch spune:
Saracuta de Rianna, mi se pare totusi ciudat treaba cu virusul asta. Sper sa ii scada febra curand si sa fie bine.
felicia74 spune:
Mandy mersi de site, f interesant!
O promotie la credit de nevoi personale e la Raiffeisen - pana la 28.02.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Cu placere...io nu reusesc sa intru pe site daca dau click pe el in text box-ul de mai sus.Doar daca dau cautare in Google...nu stiu de ce. Sfarsitul de februarie ne e prea devreme, noi am vrea mai incolo un pic aprili-mai.Sper sa mai apara ceva promotii pana atunci, plus sa se reglementeze valoarea taxei de prima inmatriculare.
meems spune:
Simina, mai tu esti o avere la casa omului! Multumesc de sugestii, asa o sa fac maine ca acum e prea tarziu sa mai merg la magazin si nu am decat tylenol in casa. Stiu ca si Lavi mi-a spus mai devreme acelasi lucru, sa alternez tylenolul cu ibuprofen, dar ma gandeam ca nu va mai fi nevoie ca parea sa-i scada febra. Abia seara mai tarziu i-a crescut asa temperatura.
Mandy, multumesc de urari de sanatate pt. Riannuka mea. 
E aproape miezul noptii si inca n-a adormit. Sta doar linistita in patut. Am luat-o si-n brate, dar mai mult s-a agitat. Se pare ca-i place mai bine in patut cu iepurasul ei. I-am mai dat o tura de formula, sper sa adoarma.
felicia74 spune:
Mandy site-ul e www.conso.ro (poate ai lasat virgula la sfarsit, stiu eu?). Dar din cate vad Alpha Bank are oferta foarte buna. Acum mai depinde si ce alte cheltuieli "ascunse" includ, mai degraba de care nu-ti zic decat atunci cand contractezi imprumutul. Din pacate, astea nu cred ca le afiseaza niciun site![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Da, Feli acum observ ca am lasat virgula acolo. Alpha Bank n-avem noi in oras. Ai dreptate si cu costurile ascunse. Om vedea cum facem pana la urma, am o verisoara care lucreaza la OTP si o sa o descos eu mai bine.![]()
dienutagraviduta spune:
neata fetelor !
sanatate la bebeii bolnaviori !
si noi avem un credit "in derulare", luat cu dobanda 0%, de la mama si tata, pe 1 an. vreo suta de milioane ... de cand am luat casa. recomand solutia, ca alternativa de incredere la creditele bancare, unde exista posibilitatea. nu de alta, dar dobanda e avantajos de inexistenta, comisioanele lipsesc cu desavarsire, basca ca nu ne-au cerut nici o adeverinta ...![]()
luca mic si ciufulit imi toarna zilnic niste crize de nervi de toata frumusetea, d-ale de ramane fara aer, se zbate din picioare, daca vreau sa-l iau in brate ma respinge, si chestia e ca se cam albastreste, fiindca nu respira. mi-e teama sa nu fie alta belea cu albastrelile astea ciudate.
pauza de criza babana : a luat un creion si a desenat o suta de dungi pe perete la el in camera; i l-am luat, asa ca e jale pe vale.
hai ca i-a trecut, dar eu cu ce naiba curat ???!???!
mai e vre-un bb crizat prin zona ? sau e chiar nasol ce ni se intampla ? posibil sa semene cu taticul lui, care facea crize de se tavalea pe jos la 7.30 dimineata cand plangea ca vrea in cismigiu ...(ei stateau prin militari...)