Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Dienuta credit de-asta am avut si noi
pentru amenajarea apt cand ne-am mutat...
Eh, si mai bune-s alea nerambursabile, dar nu ne plangem; bun si asta cu dobanda 0.
O fi avand "spasmul hohotului de plans". Am mai discutat cu Leea/ Chiar, Leea, mai face Tudor asa?
Creionul de pe pereti: daca e zugravit in lavabil - cu carpa uda. Reusita negarantata, mai ales la creioane colorate.
meems multa sanatate Riannei!
Ascult-o pe Simina, ca bine zice. 
La viroza Nataliei din perioada Craciunului tot asa, a facut febra 39.5 vreo 2 zile fara nici un alt simptom, doar gatul rosu vazut de dr. Era viroza, a trecut fara antibiotic.
A zis drita sa incerc sa-i mentin temperatura sub 39. Si chiar daca piciorusele se racesc mai tare decat restul corpului, sa stii ca scade si temperatura generala. Cel putin la fetele mele scade - pe masurate.
Leea citii acuma prin cartea de pediatrie ca vaccinurile cu virusi atenuati (gen antipolio oral) sunt ne periculoase (ca doar nu degeaba se administreaza in masa) cu exceptia cazului in care copilul are imunitatea afectata, caz in care poate face boala. (de-aia nu se fac daca e bolnav). Plus ca trebuie pastrate la frigider, etc, etc.
Alexandrina
simpatic foc Mihai cumneam-mneam! 
ioana_77 spune:
Neatza!
Din categoria noi suntem altfel decat altii:
-a iesit cel de-al treilea dinte din dotare. Unde? Tot jos
Adica nu avem niciunul sus!
Pupici muulti la bb bolnaviori!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
meems spune:
Lavi, multumesc inca o data de sfaturi
Acum Rianna doarme linistita, am fost la ea s-o verific si nu mai arde. Cand am sunat la spital mi-a spus asistenta sa ma uit la Rianna in gat sa vad daca-i rosu - na, pai cum sa-mi dau eu seama? Nu am vazut nimic out of the ordinary, asa ca presupun ca gatul e ok. Da' nu stiu ce fel de viroza e asta... Sper ca trece de la sine si nu e nevoie de antibiotic. Deja maine ar fi a treia zi de febra... O sa pun in practica sfaturile tale si ale Siminei si sper sa dea rezultate pozitive.
Gata, ma duc si eu la culcare ca e trecut de miezul noptii si eu sunt dintre acelea care au nevoie de 7-8 ore de somn ca sa pot functiona ![]()
meems spune:
Dienuta, ce mare e Lucarinul tau! Tare dragut, seamana pe tine - leit. Noi inca n-am ajuns la tavaliri pe jos, dar si Rianna mai are crize de personalitate cateodata. Nu asa "vizibile", ci mai gingase ca doar e fetita 
Ioana, felicitari pentru cel de-al treilea dinte! Cum merge treaba cu... mersul? Ati mai exersat?
cristinamh spune:
cu patania lu' bubamara, mi-am amintit ceva. exista, in tari mia civilizate, nu la noi, copci adezive. nu trb sa cosi copilul, nu ramane semn. pur si simpul se usuca rana, de aduce la faza initiala si se lipesc peste. am avut noroc ca avea vecina, cand si-a spart andrei capul, dar vreau si eu acum, ca la iris nu se stie... si prin spitale sigur n-au. ea le luase din belgia, erau de la "3M+", aia care fac si plasturi.
si daca reuseste cineva sa faca rost, vreau si eu!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Morgano spune:
Neata si la noi.
Multa sanatate copiilor si mamicilor cu probleme.
Intrebare:
v-au intrat indemnizatiile pe card????
E totusi data de 18, fir'ar sa fie. La noi toata indemnizatia merge pe rata la masina, care e pe firma si nu putem intarzia cum binevoiesc nesimtitii sa puna banii pe card. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
dienutagraviduta spune:
meems, du-te si te odihneste, ca ai destul epe cap, sper sa fie mai bine mainte rianna.
lavi - de d-alea nerambursabile n-am avut parte pana acuma ...
la spasmul hohotului de planas m-am gandit si eu sa stii, mai ales ca si eu l-am avut cand eram mica, trebuie neaparat sa ma duc cu el la dr sa vedem despre ce e vorba; deja l-am avertizat pe taticul lui ca e posibil sa lesine de la plans, si sa nu o ia razna,ca isi revine singur, dar slava cerului nu s-a intamplat inca.
de vaccinuri nu stiu ce sa va spun, sunt pe afara la capitolul asta.
ilenutza spune:
Neata si de la noi!
NU am cetit din urma , sorry!
Am facut o mancarica acu' de dimineata
iar dupa amiaza o sa colindam pe afara!ar fi si pacat cu timpul asta.
In rest , bine, sanatosi!
Nu stiu ce sa va mai spun.Vic doarme bine, aseara a a dormit la 19.40 si s-a trezit la 7 am.S-a mai trezit o dat peste noapte, a baut 240 lapte si iar la somn.he, he, nopti din astea sa tot avem

Pupice
Ile
14 si bb Victor ( 22 dec 2005)
Varsta Victor
Madutza10 spune:
Neata!!
Imi cer scuze ca nu pot citi din urma dar tre sa culc baiatu' apoi sa ma apuc de smotru ,e jale mare la mine-n casa ,..daca-mi zicea cineva inainte sa nasc ,ca la mine va fi mizerie vreodata il injuram :))) ,iar acum incerc sa devin nesimtita ca altfel ma duc cu pluta ..
Orlando e din ce in ce mai terorist :imi vine cu incaltamintea plina de noroc in dormitor ,eventul chiar in pat ,are fetish la mop ,cind il prinde ,,curata'' toata casa ,scoate oale ,castroane si bate cu ce nimereste in ele ,trage de jaluzele si ride de nu mai poate (nu stiu ce-l amuza asa de tare),mi-a rupt 2 minere de la un corp din sufragerie ,acum 2 seri s-a trezit dupa amiaza ,eu eram la bucatarie si nu l-am auzit ,s-a dat jos din pat si a dat iama in sticlutele din noptiera ,unde era si un borcanel cu ulei pt funduletz ,l-a aruncat omu' sub pat ,din cazatura a zburat capacu' iar pe seara cind m-am dus nu stiu ce sa caut mi-a ramas papucu intepenit in ulei ,era dira dintr-un capat in altul al camerei

Am si eu intrebare pt mamele ,,cu experienta in domeniu'':cum scapam de constipatie ??E constipat de vreo 10 zile si nu-mi dau seama exact care-i cauza :sticksurile halite in cantitate cam mare sau Nestle Junior???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)