Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Ripley la mine o aduce postasul in jurul datei de 15. Inca n-a venit.
Dienuta
acum mi-am adus aminte ca la voi exista precedente in familie
asa ca stii si tu ca nu-i grav, nu-i de panica, trebuie sa-l lasi in pace.
madau spune:
Neata
Raportam una bucata trezire frumoasa la 4.30...si de atunci stam pe baricade si ne foim prin pat, tipam..dar somn...deloc

. Nu stiu ce are de vreo cateva zile, tipa noaptea de m-a zapacit, se foieste...acum deja a depasit orice imaginatie. Sunt zombie, si am si o groaza de treaba

Feli eu o spal pe Miruna pe dinti doar seara la baita, cica tot nu e ok, ca apoi papa lapte si se culca. Dar n-am cum s0o spal dupa lapte, ca il bea, tranteste bibe intr-o parte si doarme
. Oricum n-avem decat 2.5 dinti, ne permitem![]()
Corap super filmuletul!!!
Madutza noi ne-am constipat goaznic de la Nestle Junior, inclin sa cred ca de la asta e. Cum am trecut la Milumil 3 si-a revenit instant.
Vaccinurile noi am mers pe schema de la stat + Hiberix sau Act-HIB la 2,4,6, luni, la 1 an am facut ROR-ul, iar luna viitoare facem vaccinul de 1 an (DTP+AP+Hiberix). Vreau sa-i mai fac eu in plus Varilixul..dar sa vedem si ce zice dr.
BB2...sunt intr-o mare cumpana..eu as fi vrut sa imi scot steriletul prin martie si sa las vreo 2 luni pauza, apoi prin vara sa ne apucam de "creat"
. Dar acum ni s-a pus pata asta cu mutatul in alt ap, o sa trebuiasca amenajat..sa vedem cum om face. Inca ma gandesc![]()
Bubamara pupam Mariuca pe bubitza..sa treaca rapid si sa nu ramana urme
Ripley mie mi-a venit indemnizatia de pe 11, insa vine cu posta, insa prietenei mele care ia pe card nu i-a venit..cica sa mai astepte pana pe 25
Fug sa-i dau laptic Mirunei, apoi plecam afara sa ne mai revenim nitel

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Ripley, si eu astept banii aia de stimulent ca painea calda.Aseara am verificat pe card si nu ii primisem inca.
Eu tin minte ca si dupa Paste-in primavara a fost la fel. S-au distribuit banii cu mult inainte de Paste, iar luna urmatoare abia pe la sfarsit.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Mai Gindacico inseamna ca esti flexibila taaaare daca si cu bagajul la tine te schimonosesti in toate fomele.Voaim sa te intreb mai de mult.Cum stai cu animalele alea de prin bucatarie?(de la care ai iprumutat ID-ul).
Leea si Tudor (19.12.2005)
Meems, eu am scris acum cateva zile ce sa faceti la febra, mai zic o data: alterneaza antitermicele, la un interval de minim 4 ore: ii dai o data Ibuprofen (nu stiu denumirea de la voi), o data ceva cu paracetamol (voi stiti ce aveti acolo, cum se cheama, la noi e Panadol), siropuri, a treia oara (seara la culcare de preferat) supozitor cu algocalmin. Algocalminul e cel mai puternic dintre antitermice. Insa e bine sa alternezi cele trei feluri. Nu o infofoli, ca-i cresti tremperatura corpului si asa destul de mare. Sanatate multa si ai mare grija de ea!
Dienutza, din crizele de plans nu fac o tragedie, din simplul motiv ca trec atunci cand il tin in brate. Ce-i drept, nu pot mereu, iar atunci se agraveaza. Dar faptul ca trec, inseamna pt. mine ca nu e ceva grav. Apropos, voi stiti ca in perioada asta nu numai dintii ii dor, ci si oasele?
Pupic tuturor si sanatate multa. De Anda mai stiti ceva?
Gandacel
25+ si Bogdanel (14.11.2005)
crissy77 spune:
Buna fetele.
Madutza, daca e constipat da-i sticsurile alea cu moderatie. Poate e din cauza laptelui, ca si Noki si Madau au ajuns la concluzia ca Nestle Junior constipa. Si Elise face cacareze, dar nu pot spune ca e constipata. Adica constipat inseamna sa nu poata face, nu? Ca Elise ieri mi-a trantit 3 ture de kkreze... As zice sa-i schimbi laptele dar stiu ca are probleme cu intoleranta. Alt sfat... suc de portocale (dar parca el nu e cu fructele), ceai de musetel, miere de albine, suc de morcov.
Ioana, ce-mi place de Mariuta. Ea e mai speciala, mai, trebuie sa fii tare mandra de asta... De ce sa fie ea ca toti ceilalti copii?
Vroiam sa intreb si eu ceva: voi cu ce spalati biberoanele? Ca eu am incercat cu axion si fairy dar tot raman cu un miros ciudat, oricat de mult le-as clati. Asa ca, din cand in cand le mai trag cate o fiertura.
O alta probleme... La noi e o vreme superba, soare, cer senin ca lacrima si destul de cald dar bate vantul ca nebunul. Voi scoateti copiii afara cand bate vantul? Eu am scos-o alaltaieri dar nu vrea sub nicio forma sa tina fularul pe nas
.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
lavi02 spune:
Gandacel si meems broblema e ca in Amerique nu se gaseste algocalmin. Asa ca fata trebuie sa se descurce cu paracetamol si ibuprofen. Si cu comprese umede.
Ideea e asa: ibuprofen ai voie sa-i dai max de 3 ori pe zi, paracetamol max de 4. Cel mai bine e sa le alternezi, de principiu la 3-4 ore. Dar daca NU FACE peste 38, nu ii dai, mai amani.
Sau, mai bine, faci cum a zis Siminaf, ca e
: ii dai Ibuprofenul de 3 ori pe zi in ideea ca e si antiiflamator si daca la 3-4 ore dupa ibuprofen face febra, bagi Tylenol-ul. Daca face peste 39 ii pui si niste comprese cu apa calduta.
madau voi cum planuiti upgrade-ul la apartament (ca si pe mine ma bate gandul dar intr-un viitor oricum mai indepartat): cumparati altul nou de la 0 sau il vindeti pe asta si cumparati altul?
Unul nou de la 0 ar fi solutia ideala dpdv comoditatea amenajarilor, stai in asta pana il amenajezi pe ala, dar sunt f f f scumpe acum. Si dupa aia ati ramane si cu asta vechi de inchiriat si asa v-ati mai acoperi din rate.
Eu ma tot gandesc ce si cum putem face, mai ales ca nici la zona n-as renunta, imi place foarte mult aici.
dar cum deocamdata bani garla nu prea-s mai am timp de gandire ![]()
corap spune:
pai sa-ti zic io de apartamentele noi: 200 000 de euro 4 camere in dristor (cel mai ieftin, cu tva cu tot, 135 mp) si 350 000 fara TVA in baneasa cu loc de parcare si aproape 200 mp.
sincer, mie si 200 000 mi se pare mult acum. poate cand ma intorc si eu la servici imi schimb perspectiva, ca si pe mine ma bate-un gand... dar pana atunci, ramanem la cutia noastra de chibrituri
PS: apartamentele din baneasa CHIAR sunt frumoase
ps2: nu prea sunt ap. cu 4 camere in blocurile noi astea "medii". 4 camere gasesti in ansamblurile "de lux"
si costa... rupere
eh... ca v-am spus si preocuparile mele imobiliare
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
Hildegard spune:
Meems, pai in America nu sunt sup. pentru febra. Ce chestie
! .
Ioana, felicitari pentru cel de-al treile dintisor

Dienutza, ce bine ca doarme Victor
. Si stefan a dormit azi noapte cum n-a mai dormit pana acum. Fara Nurofen. A baut laptic la 4 120 ml si a mai dormit pana la 07.30 cand iarasi a baut 120 ml lapte.
Madutza, eu la Steff i-am dat Milchzucker de la Humana. El bea humana 3 si este si pentru constipatie ceva praf care se baga in lapte si se rezolva imediat.
Cristinanegara, eu nu scot pe copil cand bate vantul afara. biberoanele le spal cu pur sau axion. Da, ramane un miros asa ciudat...dar clatesc de n-spe ori. E bine ca le mai fierbi din cand in cand, nu strica. Si eu fac la fel.
Dupa cum am zis Stefan a dormit azi noapte cum n-a mai dormit pana acum.....deci creste, ca simte nevoia de odihna noaptea. Cine stie cat o tine asa?
Eu sutn mai bine, am gatul varza......acum tusesc asa din cand in cand. Mai am 3 pastile de Ospen si gata.
Merg sa faca d epapa la steff: gulie cu cartof....si carnita.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
lavi02 spune:
corap eu nici nu ma gandeam la apt nou in bloc nou ci la unul nou pentru mine
tot in cutie de chibrituri
.
La noi in zona, apt de 4 camere in blocuri vechi sunt pe la 130 keuro parca. Bine, exista blocuri vechi din anii 60, din 70 si din 85-90, care nu-s chiar asa vechi, dar tot mici sunt.
Eu deocamdata nu sunt dispusa sa renunt la cartier, sa ma mut mai la margine. Poate imi schimb perspectiva in timp, nu stiu. De-aia nici varianta teren + casa n-am luat-o in calcul, ca nu ne permitem teren decat pe langa Bucuresti. Hai ca noi adultii ne-am descurca daca am avea masini amandoi, dar ce faci cu copiii cand ii dai la scoala, la liceu?
Nici "cutia de chibrituri" nu-i chiar asa rea, daca n-o sufoci de obiecte si troace, arunci ce n-ai nevoie si nu bagi in ea mobile masive. E mai usor de intretinut... se consola vulpea.
Madutza10 spune:
Multumim pentru sfaturi !!I-am pus miere in ceai dar il bea cu greu ,nu stiu ce sa-i mai fac ,kk face la 2 zile si superrr tare ,Junioru' n-am cum sa-l scot ca e singuru care-l tolereaza dupa Nan fara lactoza :((((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)