Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da, la voi in cartier si-a luat recent un prieten 4 camere - 120 000. apartamentul era dezastru, blocul nu prea vechi - ceva dupa '85.
a inceput sa ma fascineze piata imobiliara
teren + casuta - doar daca o sa castig la loto in viata asta (si eu sunt ca ala din banc de se ruga la Dumnezeu sa castige la loto, si s-a rugat atat de amarnic ca a venit Dumnezeu si i-a zis: mai, da' cum vrei sa te ajut daca tu nici macar nu joci la loto )
edit ca sa nu mai pun postare noua: nici eu nu vreau afara din cartier, din aceleasi motive : copii , scoala. de-aia zona mihai bravu colt cu baba novac mi se pare atragatoare, da' de unde sa fac rost de atata amar de bani!
la mine singura pb cu cutia de chibrituri e ca n-o sa aiba fiecare copil camera lui :( si nu mi se pare o solutie sa renunt la sufragerie si sa o fac dormitor
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La fel si eu cu loto .

Apartament dezastru - e numa' bun. Faci tot from scratch in el, ca lumea. Si-a luat sora-mea unul chipurile amenajat dar termopanele-s cam proaste, balcoanele sunt desfiintate dar neizolati peretii asa ca e cam frig in ele, faiantele din bai cam de prostut gust... Acum stau in el asa, cu gand sa se apuce de santier dar nu prea ii mana cheful de la spate iar banii, daca ii ai pe mana, se duc...

Edit2: dar poti sa-ti iei o cutie de chibrituri cu 4 gauri. Fiind baiat si fata cam le trebuie camere separate, la mine 2 fete merg impreuna dar e micuta camera. Bine, e cam mica acum pt ca am in ea: mobila Silviei, patutul Nataliei si tarcul. Dar ultimele 2 vor disparea in curand. Asa ca mai stau si ma mai gandesc. Iar daca vreau si bb3... totusi bb3 ar fi dezastru dpdv financiar, imobiliar, etc, etc. Asa ca ma mai gandesc si iau eu AC intre timp.

Mergi la inceput

da, le cam trebuie camere separate. bine, cred ca pana la varsta scolara o sa mearga sa stea impreuna. ca le fac acum niste paturi suprapuse meseriase ;)si dormitorul e acceptabil ca marime.
si dup-aia ... probabil ca o sa ma bag in credite - ca cica se` mareste perioada de creditare - o sa fie pe max. 35 de ani... adik o sa termin creditul la 70 de ani eh, noi sa fim sanatosi
lavi, pupa nati - nora mica si pe silvioara, ca stii ce-mi place mie de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Aoleu fetelor, ati atins un punc sensibil ... si eu vreau alt apartament !!! Al meu are 2 camere si o suprafata de nici 50 mp. Va dati seama cum vom incapea daca fac bb2 !!!! Trebuie sa duc munca de lamurire a sotului .... Doamne ajuta!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

succes, cami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, ce scoruri la apartamente in bucuresti
Tocmai vazusem in ziar o casa intr-una din cele mai faine zone din oras, super-central si cu teren de vreo 450, si era 150.000Eu. Trebuie renovata, eventual extinsa, dar tot iesi sub 200.000.
Si tot e taaare departe de noi perspectiva .

Chestiunea e ca si apartamentele in blocurile antice si proletare costa enorm, dupa parerea mea. Dar intrebarea e daca se si da atat cat se cere pe la agentii sau in ziar, si daca nu cumva pretul pietei e ceva (5-10.000 as spune eu) mai jos - tare as vrea sa aflu asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cine mai strange ursuleti pampers??
uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92412

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap, ai maxima grija cu paturile suprapuse, cum le proiectezi: sora unei colege de-a Silviei de gradi (2 ani 1/2) a cazut recent din patul de sus. Care e al sora-sii, dar s-a jucat ea in el peste zi. Supraveheata de ta-su.

Eu le-am facut altfel. Patul Silviei e normal, de 2m lungime, un pic inaltut. De sub el se trage, ca un sertar, pe rotile, viitorul pat al Nataliei, in care incape o saltea de 1.90. (E o diferenta ca sa incapa unul sub altul). Teoretic pare fain sistemul, inca nu l-am incercat si practic, Nati inca doarme in patut.

Si noi il pupam pe ginerica si pe sor'sa din burtica.

maria si de noi sunt departe perspectivele dar ne costa ceva sa discutam?
Ce preturi mici in Silbiu!!! In Bucuresti, in oras, terenul e cu sutele de euro metrul patrat. Nici nu m-am mai uitat sa vad cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Meems, sanatate multa Riannei!! Tinem pumnii sa scapati de febra si de antibiotic!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Eu le-am facut altfel. Patul Silviei e normal, de 2m lungime, un pic inaltut. De sub el se trage, ca un sertar, pe rotile, viitorul pat al Nataliei, in care incape o saltea de 1.90. (E o diferenta ca sa incapa unul sub altul). Teoretic pare fain sistemul, inca nu l-am incercat si practic, Nati inca doarme in patut.

maria si de noi sunt departe perspectivele dar ne costa ceva sa discutam?
Ce preturi mici in Silbiu!!! In Bucuresti, in oras, terenul e cu sutele de euro metrul patrat. Nici nu m-am mai uitat sa vad cat.

Si pe-aici costa mp de teren in oras pe la 200-300Eu, la periferie vreo 50. Dupa cluj si buc, si sibiul e unul dintre cele mai scumpe orase

Sistemul asta de paturi il au niste prieteni cu doua fete tot asa, la o diferenta de varsta de vreo 3 ani. Functioneaza super la ei!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput