Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 16
cristinamh spune:
lavi, sistemul ala de paturi e ok cand vrei o extensie temporara, un oaspete ceva... pe termen lung eu nu-l vad util...
nati va trebui sa-si stranga mereu patul, ca ocupa spatiul, silvi ca sa se dea jos, trb sa treaca prin patul ei, una va fi mai sus, una mai jos, si sa vezi tu ce iese...
acum ma rog, poate ale tale vor fi cuminti!
eu vreau sa-i obisnuiesc sa doarme intai impreuna. dar cum ii pun pe amandoi in pat, incep rasetele si chicotelile, gadilaturi si alte cele. 4 camere nu cred ca voi avea, sper din tot sufletul la 3. si vor avea pat etajat. sau, ca sa nu se certe, paturi de-alea suspendate amandoua, peste un birou sau un dulap.
eh, casa s-o am, ca restul le-oi rezolva atunci!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Hildegard spune:
Si eu strang ursuleti pampers. Mai e valabila promotia?![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Madutza10 spune:
Fetele ,mi-a varsat baiatu' in somn ,nu mult dar m-a pus rau pe ginduri ,o fi din cauza ca n-a facut kk de 2 zile?S-o simti prea plin ,el mincind cam multicel ?Sau ne-o paste iar vreo bronsita ceva ,ca asa a inceput si data trecuta ..:((((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Despre promotia cu ursuletii Pampers:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=92412
lavi02 spune:
cristina mie nu mi se pare mare scofala scoaterea patului seara si impingerea lui dimineata. Perna si paturica le mut pe cel de sus iar cearceaful ramane. De dat jos din pat noaptea - da, va trebui sa fie atenta sa nu calce pe sora-sa, dar va avea aproape 6 ani atunci, sper sa ma pot intelege cu ea.
Pat suspendat mie nu-mi place din 2 motive:
-pericolul de a cadea
-ia din senzatia de spatiu in camera
Pe asta il prefer - ocupa loc doar noaptea.
Asta-i teorie. Sa vedem in practica cum o fi. Va tin la curent la toamna ![]()
cristinamh spune:
lavi, astept practica...
dar ai exclus din start sa doarme amandoua?! mai ales ca sunt si fete.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
simona dragusin spune:
Buna fetelor .
Pup si eu copilasii bolnaviori ![]()
Noi am finalizat ieri adoptia...in sfirsit!
Asa ca acum pot sa ma gindesc si eu la bb2
(asta daca-mi gasesc curaj sa o iau de la capat)
Indemnizatia nici la mine nu a venit inca.
Si i-a iesit a doua maseluta Patriciei.
Si ca de obicei...nu pricep nici eu ce am scris ![]()
Va pup !
meems spune:
E 5 dimineata... Pe la 3:30 s-a trezit plangand. M-am dus la ea - ardea. I-am dat din nou o tura de tylenol si i-a mai scazut un pic, putin de tot, temp. Bagat din nou comprese la picioare si frunte... Aproape mi-a adormit in brate, saracuta e obosita... Acum e in pat, sper sa mai doarma cateva ore, dupa care la spital cu noi.
Va pup si va multumesc din nou.
meems spune:
Si-acu', daca tot mi-a sarit somnul, mai stau cu voi. Am prins si eu 2 ore de somn din alea 7-8 de care ziceam ca am nevoie... Important e ca Rianna sa se faca bine, nu mai conteaza altceva.
Gandacel, multumesc si tie de sfaturi. Tre' sa recunosc ca pana acum n-am prea citit remediile pt. febra ca Rianna n-a facut niciodata febra pana acum si cum eram in pana de timp la recuperat mesajele, cam saream peste unele lucruri. Cum a zis si Lavi, aici nu gasesc algocalmin. Dar la prima ora ne prezentam la magazin si cumparam ibuprofen ca sa-i pot da alternativ cu tylenol-ul (paracetamolul nostru) cum m-ati sfatuit.
Madutza, poate Orlando are ceva virus la stomac... Rianna a vomat cateva zile la rand prin noiembrie, fara nici o explicatie... La fel se intampla si cu ea, voma in somn (dar nu numai). Sper sa nu fie nimica grav.
Imi place sa citesc despre apartamente. Eu sunt foarte pe dos, da' mie imi sunt tare dragi. Noi stam la casa din 2000 si mi-a luat tare mult timp sa ma obisnuiesc. Singurul avantaj e ca daca se maraie Rianna noaptea nu-mi fac probleme c-o aud vecinii
Lasand gluma la o parte, eu chiar m-as muta la apartament. Visez la un apartament in RO, desi avem acolo doua. "Avem" e impropriu spus, adica au ai nostri: parintii mei au unul cu 4 camere la Hateg, socrii au unul cu 3 camere la Cluj.
meems spune:
quote:
Originally posted by simona dragusin
Noi am finalizat ieri adoptia...in sfirsit!
SIMONA si PATRICIA
www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">my angel
Felicitari!!!