Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

meems, ma ingrijoreaza asta cu febra.
pai la voi medicii de familie ce dau la copii pentru febra. Trebuie sa fie ceva leac bun....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Simona, felicitari pentru adoptia finalizata !!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele,am luat de la farmacie Lass Baby contra constipatiei ,e de plante ,fructe si propolis ,a mai dat cineva la bb ??Se dau 3 ml de 3 ori pe zi ,i-am dat o data si astept rezultatele ,eu cred ca-i mult 3 ori pe zi ..
Meems ,sper sa nu fie nimic grav dar totusi mi-e frica ,am tras multe cu el iar voma a fost inceputul unei boli de fiecare data :((( Ma bucura faptul ca azi a mincat foarte bine ,2 castronele de pilaf cu pui ,de obicei cind are ceva nu maninca deloc !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

madutza-poti sa ma apelezi pe YM ,(oana242003)????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!

Madutza, pai daca zici ca a mancat mai mult ca de obicei, asta o fi cauza. Ca stomacelul lui nu suporta prea mult si odata umplut peste masura, da si el pe-afara, saracu' Hai, ca poate nu-i vorba de boala.
Simona, felicitari pt finalizarea adoptiei! Sa fiti fericiti alaturi de papusa voastra!
Meems suntem cu gandul la voi, sa ne dai vesti bune dupa ce va intoarceti de la spital. Exersam mersul, dar inca nu se desprinde singurica.

Hehe, ce-mi plac imobiliarele. Tocmai ma pocup de amenajarea unui apartament si ma ingrozesc cum calculele de-acasa nu corespund cu cele din oras.
Cumetri nostri si-au luat apartament gata renovat in Bucuresti, bravo lor, daca gasiti sa va placa mai bine mergeti pe varianta asta, decat sa o luati de la 0 cu toate.
Noi cred ca facem parte din acea mica categorie de oameni care nu ne dorim casa. In schimb nu as refuza un apartament mai mare (noi avem cu 3 camere, 70 m patrati.

Io am stat 17 ani cu frate-meu intr-o camera mica si am supravietuit. Dar nu va zic ce fericita am fost cand a plecat la facultate si am ramas singura in camera mea

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Alice de vreo luna a trecut la doua reprize de somn,una dimineatza si dupa masa la 16.
Am iesit la plimbare,la micile cumparaturi zilnice,cu ea de manutza sigur,am mai stat pe la mama umpic,si spre casa.

A papat la pranz f. mult spre deosebire de alte zile cand trebuia sa ma tin de capul ei sa mai pape o lingura,asta-i semn de buna dispozitie si sanatate.Tot inainte...

Madutza10--i-am dat si eu Lass baby micutei,doar o doza seara, si dimineatza a recuperat la olitza ce nu facuse de cateva zile.
Sa-ti povestesc o chestie interesanta,Alice avea 9 luni,si intr-o noapte mi-a varsat spontan,in somn,cantitati nu foarte mari,dar dese,
fara febra din cate tin minte,era constipata de cateva zile,si mi-am zis ca asta o fi cauza.
-in dimineatza urmatoare era putin mai bine,papa cate putin,am menajat-o la stomacel,si seara i-am dat o doza de Lass baby ca sa o ajut.
-apoi a facut la olitza,si se simtea mult mai bine.
Noi peste cateva zile trebuia sa mergem la mare,Alice se simtea destul de bine ptr un drum asa de lung cu masina.
Am stat acolo vreo 5 zile(in acest timp a avut diaree si subfebrilitate)siropele si prafuri i-am dat,regim,iar cand ne-am intors acasa ,la 2 zile( febra 38,5) ii aparuse o eruptie de toata frumusetea pe corp,era RUJEOLA.

Deci aceste simptome faceau parte din perioada de incubatie a RUJEOLEI.

Iti spun asta ptr.ca m-am dus cu ea la medic si mi-a dat antibiotic pentru ea,avea gatul rosu(angina)si vezicule purulente,dar mi-a spus ca mai astept vreo 2 zile apoi sa il dau.
Bine m-a sfatuit ca urmatoarea zi ii aparuse eruptia pe corp.

Asa ca ai grija de pitic si urmareste-i toate miscarile

Sanatate multa Madutza la strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Simona felicitari!!!!

Apartament nou noi ne-am gandit ca prima varianta sa luam credit ptr unul cu 4 camere, nu in blocurile astea noi ca nu te atingi..ne-am interesat la toate si sub 140,000 euro 3 camere nu am gasit. Mari intr-adevar dar ce folos? Pe asta de acum il inchiriem si platim ratele din chirie. Mai ramane varianta cu vandut pe asta, dar nu ma incanta asa tare. Sa vedem..4 camere unde vrem nou mai greu gasim..adica in Titan vorbesc.

Pretul ar fi cam 100,000 euro..am gasit ceva, dar deocamdata mai avem de perfectat actele ptr credit.

Madutza io o tin pe a mea...ca e de la lapte.

Ma striga zapacitii mei...revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, eu pe ziua de azi am 3 vesti proaste

1. Stefan mi-a cazut din scaunul de masa, de la inaltimea maxima, direct pe gresie . Are un cucui de rinocer pe frunte, in rest, nici o vanataie. parca ar fi fost din elastic. Si-a revenit destul de repede, dupa niste urlaturi de rigoare. Totul a durat cateva fractiuni de secunda, eram la 2 pasi de el, dar, nu stiu, cum, a avut timp sa iasa din centuri, sa se suie in picioare, apoi pe maner si..of course, sa alunece de acolo fix pe jos!

2. Bonul m-a sunat in seara asta sa-mi spuna ca nu mai vine, ca nu isi poate asuma responsabilitatea pentru Stefan. Pe scurt: am pus-o - tocmai mi se pregatise biroul la serviciu si am cele 2 referate la doctorat de predat pana in 20 februarie. DAR! ...hm...ciudat, am si un feeling de usurare. Oare trebuie sa va explic de ce, sau va dati singure seama?

3. vestea nr. 3 este ca voi intra din ce in ce mai rar. Singurica cu Stefan nu voi mai apuca decat, cel mult, sa mai citesc din cand in cand. Poate reusesc sa postez seara, dupa ce se culca pitiku.

Cam astea sunt noutatile. Nu am apucat sa citesc pe indelete, am vazut doar ca mai sunt copii bolnaviori: Rianna si Alexia un special de la noi!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut!!!

Tania off,off,...mai,mai...ca sa mai zic.

Fetelor...am si eu o pb. Stefan de cateva zile nu mai mananca fructe. Adica sa ma explic. el la masa de la ora 17.00 manca 1-2 fructe(banana+para,para+kiwi,piersica+para,banana+caisaetc) si un iaurt cu fructe Jogobello. De cateva zile...fructele...indiferent de care...taiate felii ca asa le papa...nu le mai vrea. Se stramba de parca i-as da kkat. O sa incerc sa ii iau iaurt simplu si sa i le pun in iaurt poate...le ia.
A mai patit cineva sa refuze fructele asa din senin??/ ca tare nu as vrea sa sara masa de fructe. Sau....sa i le dau ca o gustare dimineatza dupa laptic...cam la o ora??
O sa incerc si asa sa vedem poate....poate!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania of ce nasol!!! Pupam tero pe cucui, stia bonul ce stia...o fi avut vreun feeling cu asumarea responsabilitatii. De ce zici ca ramai singurica cu Stefan..pana acuma n-a fost la fel? In fine...sper ca totul sa fie ok si fara prea multe nazbatii

Dordia si Miruna a facut asa..eu am sarit-o vreo 2 zile cu masa de fructe apoi a papat ca lumea.

Si tot veni vb de papa..sa va zic ce a mancat fimea ieri: 100 ml lapte dimineata, 3 lingurite de fructe, 5 lingurite de ardei umplut, 5 lingurite de iaurt si 200 ml lapte seara. Asta a fost cea mai drastica greva a foamei de pana acum

Si acu o veste nasoala si de la mine...am ramas intepenita de gat, nu-l pot tine decat intr-o parte..cand vreau sa ma uit in stanga ma intorc cu totul si ma doare de lesin...si tati rade de mine. Of of, mai mai

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput