Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 28
gongutza spune:
Mneata si de la mine ![]()
Mey nu ma invidiati pentru kilele in plus ca nu s-au pus uniform asa cum as fi vrut eu
...s-au pus pe fund si pe burta(chiar m-a intrebat cineva daca sunt gravida iar![]()
![]()
Felicia nu tati e paranoic,Alex vrea sa stau cu el la gradinita!
roberta04 spune:
LIA, felicitari, ANDREEA-CRISTINA, sa cresti mare si sanatoasa!LIUTO, PUTERE MULTA SI RABDARE! Si sa nu ne mai dai emotii, ca mai aveam un pic si alertam FBI-ul sa te gaseasca!
Ma scuzati, am scris un mesaj de 1 km si a dat Matei Esc si a disparut, asa ca revin pe seara si cu vesti de la dr. (am citit tot, am vazut poze cu pui de Alice, am raspuns la toata lumea dar...it's gone!
)
kro spune:
Rody...imi pare rau ca printesa ta e bolnava ... Nu e de mirare ca nu are pofta de mancare...dar e bine ca vrea apa, hidratarea e f. importanta ... Stiu ca ti-e greu sa vezi ca nu mananca, dar mai bine nu o forta, da-i lichide in continuare... Pupici ...si asteptam vesti mai bune...
Adinuta ... Succes cu gradinita...Poze cu Alexu nu ai ?
...El e tot la parintii tai? Nu era vorba sa se mute cu toti in Buc.? ...Ma inseala memoria sau nu ai reusit manevra ?
Nicole ... multumesc de complimente... Ma intrebai de parul Alessiei...nu, nu este negru...cand era mai micuta asa era - negru (ca al Feliciei) dar cu timpul s-a mai deschis...Acum e un saten deschis...chiar daca in poze pare mai inchis...
Eu am dus copilul dimineata la doc. ... i-am facut exudat faringian si nazal ... marti primim rezultatul, sper sa fie bine...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Elodie spune:
Kro Multumesc de sprijin
Da o sa-i dau lichide incontonoare!
http://www.totsites.com/tot/elodie
roxanaz spune:
hello de abia acum am net, deci intrasem aproape in sevraj![]()
Rodica a prins vreo viroza Elodie? las-o in pace cu mancarea, nu o forta, ai grija sa fie bine hidratata...si sa treaca cat mai repede!
Papa potoleste-te cu zapada aia, ca vreau si ioooooooo!
Goango tu cum stai cu muncile? tot asa te omoara?
Ioana sper ca Alex sa fie acum ok. hehehe cred si eu ca a fost putina smecherie la mijloc...dar bine ca a trecut.
Alice da de ce esti speriata de vaccinu' asta? ca doar nu il faci tu
acu pe bune, e la fel ca celelalte...nu e vreun bau-bau.
Ioano asa zici tu ca s-ar potrivi? da voi nu mai aveti un ginere, pe Uka? or incurc eu ginerii?![]()
![]()
leeloo2004 spune:
Ce surpriza - aparut Lia!!! Si nu oricum ci cu micuta Cristina Andrea - sa va traiasca si sa va aduca in viata multe bucurii, alaturi de Danutz!!!! Te
sia stept si eu ca si fetele amanunte despre noua voastra viata - adica in 4... Cum e, cum te descurci, cum a reactionat Danutz??
Vorbiti de suzi? Pai la noi e obiect sfint!!! Cind o vede prin casa, daca nu ajunge la ea e scandal monstru! De dormit nu doarme DECIT cu ea, iar daca e obosit e si mai rau - ii trebuie instant! Noi avem vreo 5 prin casa (recunosc, e greseala mea!) si sincer cind vad cit de mult o iubeste, nu am inima sa i-o ascund forever...Se vede ca la el o tine de placere - o roteste in gura cu viteza (credeti-ma ca am incercat si noi si nu putem!!), o suge, se joaca cu ea in gura si nu o arunca decit daca e rost de ceva de mincat sau baut...Asta e, vorba Roxanei - cind s-o insura o sa vina cu ea in gura, o scoate sa zica DA si o pune la loc...![]()
Felicia - nastere usoara (ca a Liei!!) si asteptam vesti! 
Alice - am vazut pozele cu Gizmo-ul - ce e si la voi de jucarii intinse in toata casa...ca si la noi... Si micuta Alex e o scumpa!
Adema - bun venit "noului membru" al familiei...si eu as vrea unul pentru stefan, dar in niciun caz la bloc...
Rody - sanatate pentru Elo!
Fug sa maninc ca dupa aia am o sedinta...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
cristalina spune:
Buna ziua,
Lia, felicitari! Sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

Andreea Cristina, bine ai venit! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Io iar cu treburi de dimineata... cu cat e burta mai mare cu atat e mai mult de lucru...![]()
O sa ma duc cu laptop-ul de gat la nascare!
Olivia, numele imi suna cunoscute, dar recunosc ca eu am mai mult memoria fetzelor. Cred ca daca i-as vedea la fatza as sti despre cine e vorba.
Ioana, de top a fost Maria cu "mi-e dor de kk!"...

Adina, bine ai revenit, sa apari mai des!
Alice, tu esti idealul...sa mananci orice si sa nu te ingrasi, cum o fi!?...:))
Ioana Filipescu, si Maria a avut o reactie destul de urata la vaccin, eu nu i-am dat nimic nici preventiv nici de alt fel si m-am trezit ca are febra si i s-a facut si o galma pe picior. I-a trecut repede. Sanatate multa.
Eloise, sanatate maxima si voua.
Felicia, sambata dimineata scot pampoanele din dulap...:))))
Nora, memoria externa...Frumos...:)))
Uitai ce am mai citit...Imi trebuie hard portabil, clar!...:)))
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Si noi ne-am gandit sa-i cumparam un catel Mariei. La bunici...Problema e ca bunica e asa speriata de caini incat nu cred ca o sa se intample...:)
La noi cu suzeta a fost un noroc ca nu o primea decat la somn. In rest era ascunsa si nu pupa. Cum cu somnul noi nu am stat bine niciodata nu a fost mare tragedie. Incepuse sa-si roada unghiile dupa ce am scos suzeta, vad ca acum nu le mai roade.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
bey, fiica`mea de fro doo zile nu vrea sa se mai dezbrace de pijamale, toate alea le ia peste ele;))
Elodie, o hi vreun virus... sanatate
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Rodica, sanatate printesei mici !!
Si nu te impacienta cu mincatul, o sa isi revina ea, bine ca bea lichide, asta este important la febra !!
Cristalina,
!! Hard portabil, dasta mi-ar trebui si mie, vreo doo, nu de alta sa am si de back-up !!
Si eu m-am gindit la un animalutz pentru Andrei, dar momentan ma rezum la motanii lu maica-mea ! Asa este cel mai fain, ca nu tre sa am io grija de ei, hehehe !!
Roxi, pai ma agit ca Gizmo a crescut si nu il mai pacalesc cu una cu doua ca la vaccinurile trecute ! Ultima oara cind am fost la cabinet a urlat ca din gura de sarpe ... so, ma cam streseaza ideea ! Ma gindesc sa chem pediatra acasa, ca poate daca o sa fie in mediul lui o sa fie mai linistit !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete