Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 27
g_ioana spune:
Lia sa-ti traiasca ANDREEA CRISTINA sa fie sanatoasa si voioasa!!!!
Io una vreau poze cu printesa si detalii de cum a primit-o Danutz!!!!
Felicia io zic sa stai linistita ca totul va fi ok si este in trend nasterea rapida!!!
Alice foarte dragute pozele cu Gizmo in special cele cu jucariile imprastiate,io una am in toate camerele jucarii,pana si in tigai
,ca atunci cand fac io mancare vine si mandra si presteaza!
Roxi io-l vreau de ginerica, cred ca s-ar potrivi cu Maria mea, el cu suzi, ea cu degetele,nu s-ar deranja unul pe celalalt!
Dialog cu mandra,care-mi solicita creierul la maxim
"mama,mi-e dor de kk!"io care nu inteleg din prima,intreb
"de ce ti-e dor,mama?"
"de kk", buuun,continui nedumerita
"care kk?"
"kk de la funduletz!"
"adica vrei la olitza?"
"da,nu ti-am zis odata?"![]()
asa ca in curand ma inscriu si io in salonul de veseli a lui Papa,de frica sa nu fie cu locuri limitate
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
papadie spune:
ete Lia a nascut-pe tizuca mea Cristina! d-aia a venit cu orient expresu ca aia de au numele asta sunt iuti si voiosi :)))
LIO vei important scrie la desprecopii adresa ta ca ai primit nuj ce premiu de la Dove!
muam...duamna goango incepem sa semanam si noi a femei ca si io pusai fo 3 kile pe mine:)))
aseara la 8 juma am iesit sa ne dam cu sania. a fo cam fain. nu inteleg de ce nu se dadea nimeni pe aleile alea...probabil o sa aflu azi ca e interzis
si omu de zapada din copac e bine merci. a fo frig si a inghetat zapada guguloaie d-aia zice catri mereu ca e aman in copac:)))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
FELICITARI LIA !!! Sa ti traiasca minunile ! Si asteptam povestile, da ? Sa ne spui tot ! 
Pako - deci sambata galerieee ! 
Rdy - bun venit, am vazut pozicile, s`teti o familie foarte frumoasa ! Cum apuc, ve trec in lista ! 
Fug ca nu pot scrie, am de lucru ! ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
Nora__ spune:
Neatza!
Na...ca iar va scapai la vorba si am ramas in urma
alice...al naibii peron...nu vrea decat pe partea stanga...Io daca l-as duce la metrou,clar ramanem acolo sa dormim.deocamdata ramane la 'dao' (tramvai) si la 'ten cu angoane' (tren cu vagoane).Misto palarie si-a tras Andrei...si vad ca s-a lipit si de un joc cat el de mare.Iar Alexandra e o scumpica.Bey...io nu ma mai uit la bebeline mici-mici...ca asa imi vine o pofta de unu' miiicccc...si ma uit cu jind la ei si inghit in sec.
Pe husband nu-l cheama Valentin
,dar toata lumea face tam-tam cu sarbatoarea asta si macar asa,auzind cum se agita lumea...sa-si dea o palma peste frunte si sa zica:Oooopsss...parca e ceva la noi in famelie pe data asta...si nu e doar miercuri![]()
Iar cu surioara...clar ca ai pus-o...daca il intrebam pe tati...oare ce zice?![]()
Si Andrei se pare ca a trecut la faza cu prietenul imaginar.Deci clar trebuie inca un bebe
(sa vedeti ce mi-o iau in trompeta ca o bat la cap)
Carolino...sunt tari de tot pozele,mai ales cea cu pampersul peste pantaloni...
cristalule...4 oale de sarmale????Deci n-ai voie,ai uitat?Apa si mere...deci ai voie 4 mere dupa 4 cani de apa
...ca fac bine la memorie![]()
Apropo...io n-am voie sa uit...io-s memoria externa a husbandului,care e uituc din tipar.Io ii zic ca-s secretara lui...si el,normal,mare director,care nu-si incarca memoria cu fleacuri
roberto...deci compatimim impreuna in ce priveste pasiunea pt tramvai...deci io propun sa facem traseele impreuna,macar asa stau puradeii cuminti si noi vorbim.Or sa ne angajeze astia de la RATC,pana la urma.Astept cu nerabdare sa vii de la medic.SI sa nu te puna pacatul diseara,la orice ora,sa nu intri si sa spui cum a fost,capish?
Ehehehehhe...Carmencito...pasare rara...iar te iei la tranta cu balantele si inventarele?Las' ca scapi tu pe 8.Bre...sper ca nu i-ai smuls toate penele lui Pasa,ca nu te plimba la ristorante...dar la o adica,noi ce avem sa nu iesim iar la o cuconada,a?Lasam masculii in cuib si zburam la Maharajac,sa ciripim si sa dansam.Ete...iar vine 8 martie si tot nik...breeeeeeeeee...a trecut un an ...RU-SI-NE!
M-am gandt io la PUB25,dar in ziua aia va fi omor si nu se intelege om cu fimeie de la muzica aia tare.Deci cred ca optam pt chinezarii,macar sa fie ceva ce n-am mai facut.
Adema...faina faza cu 'supalata lau'...e subtil Codrut.Te ia pe ocolite
Si de acum aveti catel....ehhh..sa vezi treaba de acum.
rain....merci de complimente.Nah...mie oricum mi se par frumosi (zise cioara croncanind mandra ea ei
)
Da...si Rares fura cand nu-s atenta,ca io tot vreau sa-i dau cu branza si sa vezi ce disperat baga mamaliga in gura,rapid,sa nu i-o iau...zici ca n-a mancat de 2 ani![]()
Hmmmmmmm...deci io refugiu din asta nu vreau...dupa ce ca ma stoarce teroristul,sa ma mai si muncesc???Si asa am senzatia ca stau doar in bucatarie.
Lia....ne lasi sa ne roadem unghiile facand presupuneri .Dana-speel de acum declansase actiunea "Gasiti-o pe Lia"...alertase fetele din Timisoara...habar n-ai ce valuri ai facut aici.Deci: sa-ti traiasca frumusetea de Andreea Cristina,sa fie sanatoasa si mancacioasa si tu sa ai putere sa rezisti la 2 copii.
Papadicule...n-ai putea sa directionezi zapada aia spre nord,direct?sau trimite-o in Australia,nu la noi.Se pare ca de cand a intrat in UE,ce au ei in plus,ne dau si noua,sa nu zicem ca nu ne dau nik.Macar sa ploua cu bani,nu cu ravagii.Ai grija sa nu comanzi un tzunami,ca banditii de la putere ar fi in stare sa ne puna sa platim apa aia,ca deh...a trecut pe la noi prin casa,nu?![]()
Misto faza cu Amaaaaaan..oare ce a inteles tanti aia?
Felicia...tinem pumnii pt sambata...sa tzasneasca moatza afara in 10 min,ca asa e moda
Si nu uita...instruiesti husbandul ca sa intre sa ne zica doua vorbe despre tine.Sa nu faci la Lia,sa ne crapam creierii de grija ta
Roxano...beton faza cu suzi (chiar daca tu mori de nervi
) dar ai povestit haios tare.Rares are alt fetis.Cand era mic si i-am dat suzeta,o scapa...si atunci i-am proptit-o cu o carpa...si s-a obisnuit sa doarma si cu carpa sub obraz.De suzi am scapat ,dar de carpa (opa),nu.Asa ca tu-l insori cu suzi de gat si io cu carpa pe nas![]()
Gongutzo...vreau si io 47 de kileeeeeeeeeeee...
Numai alice se mentine si nu vrea sa ia de la noi cateva ...sa scapam de execdentare.
Ioanoooooooo...voi doua ma omorati...hahahahha...bestiala mandra...''ii e dor de kk"....si asta e memorabila
Vezi sa nu-i dea si un pupic de bun venit
...hahaha...deci nu-mi revin,...loooooooool
Dariuto...ce pana ta faci de esti asa scurta?Eeeeeeeeeee...de cand faci masaje cu masculi tineri (observi ca stiu,da?
)...cam scurt pe aici.Ce face Giulia?Cum merge cu dieta?Si io m-am ingrasat,dar n-am tupeul sa mai scriu la topic dupa asa absenta.
Deci la pariu ca v-am rupt cu mesajul asta kilometric...ocup o pagina,cred
Parca vad ca ma fugariti..
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Neatzaaa !!
Eteeee, aparu Doamna Liaaa insotita de cea mai noua membra DC - Andreea Cristina !! Apoi sa iti traiasca fetitza, Lioo, sa creasca mare si sanatoasa si sa fie cuminte si mincacioasa, ca dupa cum ne-ai spus, nu ti-a creat nici un fel de probleme de aparu pe lume atit de repede !! 

!! Si asteptam cu interes deosebit impresiile tale si vesti, ce mai faceti, ce face Danutz, cum te simti tu .. sper ca ai pe cineva care sa te ajute, daca nu, te primim cu mare drag in clubul de veseli initiat de Papa !! ![]()
Olivia, iarasi tuse ?? Parca abia de te lasa ... fa-o si tu pachet si trimite-o la altii, ca or fi doritori, nu o lua tu pe toata !!
Sanatate multa iti doresc si pupici lui Uka ! 
Roxi, vazusi ca se rezolva cu somnul iepurashului ? Mama, da trebuie sa fi fost obosit tare, de adormi imediat la lok !! 
Caro, apoi daca te nelinistesti apropo de fetita acee cu scarlatina, tot nu rezolvi nimik ! Io zic sa stai linistita, ca nu o sa fie nici o problema !! Imi aduc aminte cit m-am agitat cind eram la scoala, colega mea din banca din spate facuse hepatita si muream de frica sa nu fac si eu ... am bagat si gamaglobulina, una din putinele injectii din viata mea si am mincat lamiie o tona ... si din fericire nu am avut nimik!!
Doamna Goangaaa, bine ati revenit !!
55 de kile ? Apoi ma trec si eu pe lista invidiosilor, vreau si eu fro citeva kile in plus, nu de alta, dar sa seman si eu a femeie, hahaha !! 
Daria, tot la munci ??? O zi usoara azi iti doresc !! 
Felicia, ne pregatim de galerie !! Iti tinem pumnii, intr-adevar in Romania nasterile nu seamana cu cele din germanica, dar tot nasteri sint !! Aici daca esti suficient de "dotat" material, se rezolva toate cu bine !! Plus ca s-a dat drumul la nasterile in zece minute, asa ca o sa fie bine, ai sa vezi !! Sa ne tii la curent !! 
Ioana,
!! Brei, ma terminati cu dialogurile astea !!! ![]()
![]()
Rodica, nu iti face probleme cu nick-ul, acum ca ne-ai spus cum te cheama !! Si bebe doi o sa vina, nu te mai stresa ... asa a fost si la mine (dar e doar bebe unu), l-am toooot asteptat si cind am zis "gata" cu stresul, a aparut Andrei !! Pupici printesei Elodie !
Am citit ca e innebunita dupa animale, apoi si al meu gizmo e la fel, unde prinde o pisica, un catzel nu se poate pina nu pune mina pe ei ! Cind mergem la mama care are doi motani, e calare pe ei si ii urmareste prin toata casa !!
Io sint cam chiauna azi, ca m-a capiat un tintar juma de noapte si din nefericire nu aveam nici o pastila daia la indemina ... sper sa nu il fi muscat pe Andrei !! In miez de noapte eu cautam tubul de Autan si dadeam copilul pe miini cu el, hahaha !! De unde pana mea a aparut si insecta aia nesufetita, habar nu am ... cred ca de pe balcon, tot a fost mai cald afara si geamurile larg deschise !
Aniuei, cred ca m-am grabit sa ma bucur ca vine primavara, aici ploua si e tare urit afara !! Si mai vine si mama soacra azi la noi, hehehe !!!
Dar va doresc o zi minunata tuturor si ... sint paici ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Ioana_Filipescu spune:
Buna dimineata la toata lumea. eu am fost suparata zilele astea pentru ca lui alex i-am facut vaccinul si a suferit destul de tare.ieri toata ziua a facut febra si a stat numai in pat de cand am venit de la cresa. cred ca e si putin smecherut pentru ca la cresa se juca atunci cand am mers sa il iau acasa.dar de....
oricum si azi de dimineata era tot in varianta catelusul schiop..
a propos, bun venit Elodie.....
si mult succes la bebe 2
eu merg sa mai beau niste cafea caci am o stare de imi vine sa mor....
Si mi-au placut si dialogurile Ioanei...
asa mai imi aduc aminte de cate o chestie...de.." cea mai buna prietena a mea ROZA- adica scleroza"
va pup
Ioana_Filipescu spune:
Si mii de scuze........felicitari Lia sa iti creasca mare si sanatoasa fetita........
alice2004 spune:
Ioanaaa, hai nu mai fii suparata, ca trece si asta !!
Si eu ma gindesc cam cu groaza la vaccinul asta, acusi mai citesc si ce scrii tu !
Nora, ghidusha mea draga, cum sa ma supar pe tine, mama ??? 
Cit despre surioara, mey, tocmai scrisesem ieri ca daca ar fi sa am copiii mari direct la cinci ani, as mai face inca vrei doi !!!
Si sa il intreb pe Florin, hahaha, apoi am discutat asta si mi-a spus ca daca vreau, eu mai pot sa fac, dar nu cu el !! Acu asa mi-a spus si prima oara, ma rog, paici, ca el nu prea vrea, ca nu e pregatit inca (ca-n filmele alea de peste ocean !!), dar asta se intimpla prin '95, apoi si-a schimbat radical parerea si tot ma batea la cap - copil, copil ... Nah, poate isi mai schimba radical o data parerea, cine stie ?? Va anunt eu ce si cum !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
amironeanu spune:
Lia felicitari! Bine ai venit pe lume ANDREEA CRISTINA, sa fi sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Elodie spune:
Buna fetelor.Astazi sunt tare suparata.Piticoata mea mi-a facut temperatura aseara 39 cu 8
Nu a dormit mai toata noaptea.De mancat nu zic.Nu vrea sa manace nimic dect simplu a baut cred ca un 1L de apa
Nu stiu ce sa-i fac,macar sa pape niste supica ca-i foarte buna,dar eun nu vrea nimic.Ce sa fac?

http://www.totsites.com/tot/elodie